Inlägg från: LumLumLum |Visa alla inlägg
  • LumLumLum

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Fast jag tror knappast det är MG som rippat JNYs mönster rätt av och tryckt upp. Utan dom har köpt in tyget från någon annan som i sin tur kopierat JNY. Jag förstår att det är svårt att hålla koll på vart tygerna kommer ifrån, men som någon sa ovan, de största konkurrenterna här på hemmaplan kan man ju ha lite koll på iaf.

  • LumLumLum

    Har äntligen tagit tag i ett väldigt långsegt projekt. Har nu graderat upp mitt byxmönster så att lilltjejen kan få en mycket välbehövd påfyllning i byxhögen. Nu kanske det kan bli lite roligt att gå in i syrummet, när man inte längre har det tråkiga projektet hängande över sig.

  • LumLumLum
    plura skrev 2011-01-09 14:13:43 följande:
    När är det sos brukar komma med nya tyger inför våren? -vet att det är vinter fortfarande (maken skottar tak så nu är det som en vall runt huset )
    -men jag är jättesugen på lite fräscha vår och sommartyger nu. Det är ju när det är som vintrigast ute som man drömmer om sommaren som mest

    Tinni:
    Fina jag har också förlängt det där mönstret i ärmarna. Tycker att det är ett bra mönster stämmer ok i strl också för att vara Ottobre. 
    Stoff och Stils nya katalog kommer i början av februari.
  • LumLumLum

    Testsytt byxor efter mitt "nya" mönster och insåg att jag hade tagit till för lite när jag längde mönstret. Fast jag tyckte jag tog i som attan. Nå, fick ett bra mönster för mudd i benslut, och får länga mönstret ytterligare så jag får ett där jag kan sätta resår i benslut, som jag hade tänkt mig.

  • LumLumLum
    gewjyn skrev 2011-01-10 20:02:26 följande:
    Men om man har fått mail om rean borde det väl vara så att man har nyhetsbrevet? Jag har fått två meddelanden om rearacet, men inget med kod
    Har inte heller fått ngt mail idag med rabattkod, trots att jag får nyhetsbrevet. Fast jag ska inte handöa ändå, så mig gör det ju inget.
  • LumLumLum

    Så underbart det är med ren lustsömnad. Har så många borden på min lista att lite av syglädjen förtas. Så idag lät jag mig ryckas med och sydde upp en kjol. Kjolar behövs verkligen inte här, men jag ritade upp ett nytt mönster på fm och var ju bara tvungen att testa det. En söt liten somrig historia i vitt och blått. Och det var sååå kul!

  • LumLumLum

    Finns det ngn länk till fb-gruppen? Jag har försökt söka efter den, men vet inte vad jag ska söka på.

  • LumLumLum

    *En lång lång lång ramsa förbaskat fula ord*


    Hur j***a klantig får man vara? Har en bit av Jofotex gamla retroringar i velour som jag gått och klappat på ett tag. Köpt av någon sybloggare som sålde av lite tyger. Har gått och planerat de perfekta byxorna av det. Så får jag äntligen tummen ur och ritar om mitt mönster. Klipper ut. Och för att det ska bli rakt och snyggt klipper jag ett ben i taget. Blir störd i utklippningen av en dotter som kommer och pratar med mig. Och klipper ut två högerben. Rynkar på näsan Tyget räcker absolut inte till ett byxben till, det är bara småbitar kvar av det nu.  F*******N!!!!!!!!!!!!

    Får försöka hitta något bra enfärgat att matcha med antar jag. Suck!

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd