Inlägg från: ÖnskanS |Visa alla inlägg
  • ÖnskanS

    Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009

    Turbo: Vet inte om vi är riktigt på G än, men det borde inte ligga alltför långt fram i tiden iaf =)

  • ÖnskanS

    Låter kul med en trådträff! Som sagt,ni får rapportera till oss andra sen =)


    Hoppas: Konstigt att de kör så olika, att det på vissa ställen kan fungera att skjuta på återföringen en dag men inte på andra. Låter ju rimligt att det borde gå att skjuta på det till mån förmiddag eftersom man kanske inte gör ÄL-test varje timme och därför inte vet exakt när utslaget börjar.

    Här blev det bara jobb halvdag idag, då ringde mormor och meddelade att lillan kräkts ca 7 gånger... Har dock bara kräkts lite en gång sen jag hämtade henne. Fått behålla vatten, lite hårdbröd och för 15 min sedan fick hon även lite potatis och smör. Hoppas att det fortsätter så, då är vi mer än nöjda!!! Förra "magsjukan" varade ju som ni kanske kommer ihåg i 2 veckor så det här är liksom skräcken...

  • ÖnskanS

    Turbo: skickar ett gäng styrkekramar till dig! Förstår att det är kämpigt att lägga 2 själv, kan vara trixigt nog med 1. Mannen får väl ge dig någon ledig kväll i veckan så att du får lite tid att ta hand om dig själv och samla kraft inför de kvällar han skall vara borta!

  • ÖnskanS

    Bra här, rullar på med jobb, plugg och annat...

    Hur gick trådträffen, visst var det i fredags? Nyfiken på rapport! =)

    I morgon måste jag ringa och ändra BVC-tid, igen. Har ni också 15-månaders kontroll hos er? Varit iväg?

  • ÖnskanS

    Synd på trådträffen. Här var det också enormt mycket snö i fredags, fick knappt upp dörren och sen var det bara att ta spaden och skotta sig fram till bilen och sedan fram bilen... Där vi hade skottat fina gångar var det mellan en halv och en meter snö...Jaja, i morse bara -20 grader, den när det blev "varmt"= -16 grader började det snöa och har snöat till och från hela dagen, medan solen skinit... Förstår mig inte riktigt på den här vintern... Dags för vår!

    Hoppas: Hur känns det? Antar att det är lite annat än när man höll på med "ettan" men ändå jobbigt? Håller tummarna för er nästa sväng! Hur och när blir det?

    Igår när vi skulle gå och sova hör vi dottern hosta och ha sig i sovrummet, kommer dit och känner hur det stinker, kräkts ner hela sig och hela sängen =( Antar att förstoppningen är ett faktum nu så här efter magsjukan, väntar nervöst hur den här kvällen skall sluta... Haft diaré sista dagarna så vi har misstänkt det. Började ge förstoppningsmedicin igår kväll... Tid hos barnläkare nästa vecka så får väl passa på att fråga varför det blir så här och om det är normalt.

  • ÖnskanS

    Tidsbrist är det gott om även här! Jobbar ju 50% och mannen 60%, dessutom blir det rätt ofta att jag försöker få till lite övertid för att hinna med att leverera i tid. Skall hinna träffa vänner och bekanta. Skall hinna plugga till revisorsprovet i vår. mm mm. Allt detta med en dotter som inte alls är så förtjust i att roa sig själv. Så fort hon sover en sväng under mina lediga dagar försöker jag hinna jobba lite eller plugga, men det tar på krafterna att inte få "bara vila" tillräckligt. Startade jobb-datorn nyss men gick hit och satte mig istället, hjärnan helt tom efter en dag på jobbet och sen en intensiv kväll med dottern... =) Inbillar mig att det kommer kännas bättre med lite ljus och värme när våren kommer!!!

    Inget bajs igår och idag, väntar på att förstoppningen skall släppa innan dotterns mage spricker, ser inte kul ut alls... Skönt dock att hon inte kräkts något mer sen i söndags.

  • ÖnskanS

    Hoppas på mirakel: Lycka till på inskolningen! Vi ska ju inte till för i höst men redan nu kan jag känna blandade känslor inför det, spännande att se vad hon tycker men mycket nervöst också. Tror dock att det går bra och att det viktiga är att man själv försöker intala sig att det kommer bli kanon, de har ju en enorm förmåga att känna av vad vi tycker!

    Samma här vad gäller att dottern gillar att gå ute nu, har totalt vägrat det fram till för en vecka sen och nu är det inget annat som gäller.

    Turbo: Krya på er!

  • ÖnskanS

    Tels: Stort grattis!


    Håller dessutom tummarna hårt för framtida syskonförsök!

    Krya på sig till alla sjuka barn, här är vi för engångsskull rätt friska, men sånt vågar man väl knappt skriva för då åker man dit igen... =)

  • ÖnskanS

    Inne och läser ikapp lite och kan bara småskratta åt "era" dagar som ser rätt lika ut som våra. Konstigt med denna envishet! =)

    Rätt mycket nu så hinner inte in här så ofta. Till veckan ska jag på kurs 4 dagar, lite ångest att vara borta så länge, ev fixar vi så att jag får träffa familjen en av kvällarna...

    Vaccinerade nu i veckan och det verkar som att det är något på G, typ öroninflammation eller så, vi som varit förskonade från det sedan T var kring 1 år... Eller så är det bara tänder. Stökigt att lägga och stökigt på nätterna. Kanske dags att stoppa sig själv i säng för att hinna sova ikvapp lite ikväll när vi lyckades få henne i säng i någorlunda tid...

    Kram till er alla! Läser allt ni skriver även om jag inte kommenterar så mycket. Blir kanske bättre...

  • ÖnskanS

    Glad påsk vänner!

    Här blir det inskolning i augusti, tror det kommer gå bra och känner mig lite förväntansfull inför det hela, men lite pirrigt också... Hoppas verkligen att hon kommer att gilla det!

  • ÖnskanS

    Hoppas: ååå vad många ägg!!! Håller tummarna att de blir befruktade fint nu!

  • ÖnskanS

    Turbo: Förstår att det måste vara jobbigt med två intensiva barn nu, tycker jag har fullt upp att hålla reda på en ibland =) Hoppas resan blir bra! Jag var ju på kurs i 4dagar för några veckor sedan, kändes fruktansvärt på sätt och vis men jag förvånade mig själv och njöt faktiskt att vara borta. Det händer ju andra saker att tänka på när man är iväg och då var det riktigt lyxigt att slappa på ett hotellrum helt själv på kvällarna!!!

    Trollat: Kan bara instämma, 50% är helt optimalt! Jag längtar till jobbet och jag längtar efter att vara hemma, aldrig någon söndagsångest eller dyligt då alla dagar är bra dagar! Gruvar mig lite för att gå upp i tid i höst,men kommer inte jobba 100% så det går nog bra.  
    Inga stora semesterplaner här, kommer bara göra mindre turer beroende på väder. Blir det fint hamnar vi säkert i stugan och solar och badar rätt mycket.

    Hoppas: Låter ju jättebra med så många ägg som långtidsodlas! Håller tummarna hårt inför lördag och även för tiden som följer... (Viskar tyst att vi ev kommer satsa på ett försök innan sommaren, dock inte säkert vi får till det, är ju värsta långa helgen där i början av juni så finns risk att det inte fungerar att köra igång då eftersom att jag troligen kommer behöva in på VUL mitt där...)

    Haft några dagar när dottern varit inne i någon typ av separationsfas nu, blivit hysteriskt ledsen om ett barn lämnat lekparken tex. Alltså inte bara om det är någon hon känner som går. Har dock varit bra nu i två dagar så hoppas att det var något tillfälligt, men hört att det kan bli så i den här åldern.

  • ÖnskanS

    Hoppas: Å vad spännande, grattis till ruvarstatus!!! Jag följer er med spänning och håller tummarna HÅRT!!! Kram och lycka till

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009