• Svar på tråden Liga Match!
  • Sol30

    Nån som har koll på hur många trådar vi har sen starten? Borde väl snart vara uppe i en 20 stycken på dessa nästan fem år! 

  • Sol30

    Vi var också på Universeum i somras. Det är så bra eftersom det passar alla åldrar. Klart att de finns mer att göra för de som är lite äldre, men det som finns till våra "stora" räcker gott och väl. Vi var faktiskt där bara jag och F innan I föddes också, så man behöver inte ha barn heller för att åka dit.

  • Sol30

    Har någon av era "stora" börjat tappa tänder? I har en lös tand fram i underkäken. Han har inte slagit i den och det syns inget som ser konstigt ut. Vi ringde tandläkaren idag för säkerhets skull och de trodde bara han var tidig med att börja tappa. Men det känns lite väl tidigt? Iofs fick han tänder väldigt tidigt, men ändå.

  • Sol30

    För mig får ni väldigt gärna fortsätta skriva här. Jag har inget konto på facebook och har inga planer på att skaffa ett! 
    Och nu verkar det ju som om trådarna får "leva" hur länge som helst, så då slipper vi ju starta nya hela tiden också.

    Aros: Jo tack, det går bra! Jobbar 75 % (har dock fortfarande inte fått något beslut från försäkringskassan om min sjukskrivning är godkänd). Mår mycket bättre nu och äter bara en tablett om dagen mot illamåendet. Har provat att inte ta någon alls, men det funkar inte. I tycker det är jättespännande att han kan känna när bebisen sparkar. Han brukar ligga med örat mot magen och skrattar glatt när han får sig en spark!    Vi ska till bm på fredag och prata om förlossningen och då I är ledig då också, så får han följa med. Ska bli kul att se hur han reagerar på att få höra hjärtljuden!
    Han blev dock väldigt arg när det kom fram att han inte får vara med på själva förlossningen! 

    Är hemma idag med sjuk I. Fick hämta upp honom strax efter frukost igår på förskolan. Då hade han kräkts flera gånger precis innan de skulle gå ut. Men här hemma har han inte kräkts någonting alls. Så jag hoppas på att det bara var något tillfälligt. Tur att barnkanalen finns! 

  • Sol30

    Måste bara berätta en sak från imorse: I är på toa innan vi ska åka till förskolan och jag sminkar mig lite. Han undrar vad det är för borste jag håller på med. Jag svarar att jag gör mig lite fin och undrar om han tycker att jag blir fin. Nej, du är fin när du har glasögonen (som jag ju då inte hade på mig)!    Kommentaren gjorde min dag då jag absolut inte tycker om att ha glasögon!

    lsy: Ja, även om jag inte mår prima denna gången så är det ju hundra gånger bättre än förra! 

    Esma: Jag hade ju en jättebra förlossning förra gången. Så det enda som "oroar" nu är att det inte ska bli lika bra. Vi ska iaf fråga efter samma barnmorska vi hade då när vi kommer in. Det skulle kännas jättebra att få henne igen! Sen är F orolig för att jag ska blöda så mycket igen en vecka efter förlossningen så det blir operation denna gången också pga det. Men det berodde ju på att livmodern inte drog ihop sig pga att urinblåsan inte tömdes ordentligt och där är det ju "bara" att ligga på att de kollar det ordentligt denna gången.
    Nu är det inte lika stressigt med jobb, så vi kanske ska ta den där lunchen snart?  Hur har du det?

  • Sol30
    lillasysteryster skrev 2010-04-22 19:10:31 följande:
    Idag fick vi svar på Hilmers blodprov. Positivt på både mjölk och ägg Mjölk visste vi ju redan men att det är ägg också hade vi inte klurat ut eller ens direkt märkt... 
    Skönt att veta vad det beror på iaf. Men både mjölk och ägg kan inte vara lätt. Ägg är ju, precis som mjölk, också en sån där grej de "smyger" in i alla möjliga livsmedel. Hoppas han får må bättre nu iaf! Kram
  • Sol30
    Esmaralda skrev 2010-04-27 19:11:00 följande:
    Lsy; jobbigt med de båda allergierna men skönt att få besked! Sol; vad sägs om lunch torsdag nästa vecka? Då har väl LS börjat jobba med och vill hänga på?
    Jamen, det vore ju kul om vi kunde äta alla tre! Torsdag nästa vecka funkar bra för mig!
  • Sol30
    Esmaralda skrev 2010-04-27 20:06:26 följande:
    Men då bestämmer vi det tycker jag, ska vi ses kl 1130 nånstans? Så kan LS hänga på om hon har möjlighet? Bestäm ställe du efter vad du tycker smakar bra :) , eller så kan vi ses utanför skrapan och gå nånstans därifrån? Vad kul!
    Bra, då bokar vi det! Vi kan väl ses 11.30 utanför Grekiska kolgrillsbaren (Kopparbergsvägen)? Så är alla andra som vill och kan följa med välkomna! 
Svar på tråden Liga Match!