• Sol30

    Liga Match!

    Usch, den här värmen är hemsk! Jag som inte orkar mycket i vanliga fall är helt utslagen nu. Hoppas, hoppas verkligen att de lägre temperaturerna de lovat i veckan stämmer. Annars vet jag inte hur jag ska klara av I själv. Vad hände med den vanliga hederliga svenska sommaren med tråkväder? Första sommaren jag saknar den! 

  • Sol30

    Yoyna: Usch, vilken jobbig situation för er. Är praktiken det enda du har kvar av utbildningen? Tänkte om det går att ta något annat före och sen söka praktiken senare i höst? Fast det kanske är lika illa att få någon plats närmare då också. Men jag tror också som du att om du inte gör praktiken nu (om det är det sista du har), så är ju risken stor att du aldrig blir klar med utbildningen. Jättemånga på mitt jobb som inte har examen och som bara har en grej kvar. Hoppas verkligen att det löser sig för er! Stor kram!

    F jobbar sista dagen idag innan semestern, så nu kan Liten få titta ut om någon dag!    F tror på den 14:e och I den 17:e. Bf är ju 18:e, så någon av dem får gärna ha rätt! 

  • Sol30

    Ja, igår var det ok värme. Men idag är det ju lika hemskt igen. Var till bm i tisdags och hon trodde inte att det skulle dröja så många dagar till nu. Men än så länge är Liten kvar därinne iaf!  Men jag är en aning stressad nu att det ska sätta igång när det är så här varmt. Tydligen så är det jättevarmt på förlossningen och det känns ju inte sådär jättebra..... Förstår inte hur man kan göra en ombyggnad och inte sätta in AC på en sån del av lasarettet. Eller förstår gör jag ju, det handlar ju alltid om pengar men ändå. Men, men det är väl bara att hoppas på att vi får åka in på natten så det är lite svalare iaf! 

  • Sol30

    Stämmer Aros!

    Lillebror föddes i lördags förmiddags. Knappt tre timmar på förlossningen, så det blev bara lustgas. Puh! Har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Men värt det så klart! 3550 g och 50 cm. Så det blev den 17:e precis som I sa! 

  • Sol30

    Tack Evis och Esma!

    Lillebror har inget namn än. Vi hade ju bara lyckats komma fram till ett tjejnamn innan.... F har ett som han gillar, men jag är lite tveksam. Mina förslag har blivit totalt nedröstade!   Så förslag mottages tacksamt!   

    Tycker att I har reagerat jättebra. Han är så stolt och vill berätta och visa för alla sina kompisar här på gården. Han har blivit arg och sur några gånger av tillsynes ingen anledning, men det är ju en helt normal reaktion. Annars är vi väldigt noga med att inte säga att saker inte går för att lillebror behöver det och det, utan säga det på något annat sätt. Så hittills går det bra iaf! *peppar, peppar* 

    Amningen funkar bra och jag hoppas att mjölken räcker för honom. I gick ju upp massor så jag hoppas nu pga värmen att den är lika bra denna gången. Vi får bvc-besöket imorgon här hemma, så då får vi se hur han ligger till med vikten. Han gick ner till 3295 gram när vi var på bb, så det är ju helt ok.

    Lillebror har dock bestämt sig för att dygnet är det omvända mot vad vi är vana vid.... Men annars tycker jag att han är en lugn och lätt bebis. Hoppas på att det fortsätter så!

    Tycker inte att han är jättelik I, men det är klart att nån likhet finns ju. Nu känns det som om han ändrar sig dag för dag och blir kanske mer lik I då.

  • Sol30

    lsy: Tack tack!

    Esma: Jo, JAG mår också bra!    Sån himla skillnad från förra gången. Klart att man är trött och har hormoner som spökar, men förra gången var det ju så mycket mer. Tack för att du frågar.

  • Sol30

    Ny: Tack tack!

    Evis: Ja, skönt med lite svalare. Men en massa regn behöver det ju inte komma. Vill gärna kunna gå ut med både I och lillebror.

    Lillebror börjar bli lite mer vaken nu. Men man kan säga att han sover lika mycket som I var vaken. Himla skillnad! Nu hinner man ju äta, duscha osv utan att stressa ihjäl sig. Lyx! 

    Men nu är det nån som börjar bli hungrig här! 

  • Sol30

    Aros: Tack tack! Ja lite synsk kanske du är!    Och I också då han sa att bebisen skulle komma den 17:e.
    Du råkar inte ha drömt vad bebisen hette också?! 

    Nu har lillebror lite mer ont i magen än vad han haft tidigare. Ger minifom och fick rådet från bvc att prova sempers magdroppar också. Får se om det blir bättre av det.

    Hos oss är det också i stort sett bara pojkar överallt. Bland våra kompisar här i stan finns det en (!) tjej. Lika med I:s och lillebrors kusiner, också bara en tjej. Men jag kan avslöja vart tjejerna är: på I:s förskoleavdelning! Tror de är fem -05 killar bara.

    lsy: Ja, kanske ska prova att ta bort mjölk (äter ju "bara" laktosfritt) om dropparna inte hjälper.

Svar på tråden Liga Match!