• Svar på tråden Liga Match!
  • Sol30

    Så är det nog Yoyna!  Funderar inte på att skaffa? Jag var väldigt tveksam innan (skaffade i dec förra året), men det är himla praktiskt! 


    Näe, stackars A! Tur att det brukar läka fort iaf. Vad hände?


     

  • Esmaralda

    Yoyna; nämen noj! Vad hände? Tur att det läker fort.... M ska operera bort sin skena han fick i benet nu i okt/nov, och han ser lite fram emot att få äta glass och pannkaka på barnkliniken... :)

    Nej,här är man väldigt sällan numera.... Allt bra här, M trivs jättebra i sin skola och har en liten och rätt lugn klass (efter vad jag kan se) på en väldigt liten skola. Och nu har han äntligen fyllt år också, vilket han har längtat efter lääänge!

    Tycker att han är inne i en lugnare period igen, inte lika trotsig längre och så..

  • Yoyna
    Sol30 skrev 2011-09-29 12:38:17 följande:

    Så är det nog Yoyna!  Funderar inte på att skaffa? Jag var väldigt tveksam innan (skaffade i dec förra året), men det är himla praktiskt! 


     


    Haha, näää! Inget FB för mig. Orkar inte. FL räcker för mig!
  • Yoyna
    Sol30 skrev 2011-09-29 12:38:17 följande:

    Näe, stackars A! Tur att det brukar läka fort iaf. Vad hände?


     


    Esmaralda skrev 2011-10-04 22:16:57 följande:
    Yoyna; nämen noj! Vad hände? Tur att det läker fort.... M ska operera bort sin skena han fick i benet nu i okt/nov, och han ser lite fram emot att få äta glass och pannkaka på barnkliniken... :)

    Tycker att han är inne i en lugnare period igen, inte lika trotsig längre och så..

    Hon ramlade från en klätterställning på skolan. De ringde och jag hörde henne skrika i bakgrunden. Som tur är jobbade jag i närheten och J jobbade hemifrån så vi kunde åka dit och såg ju direkt att den var av

    Haha, så bra att M ser fram emot glass å pannkaka! Gulligt!

    Vet inte om jag tycker att A är så mycket lugnare. Trotsig är hon iofs inte men oerhört mycket vilja och om något går emot henne blir hon väldigt upprörd. Dessutom är kläder ett evigt bråk. Det är bara klänning/kjol som gäller. Fasar för vintern...
  • lillasysteryster

    Ingen julstress här inte :)

    Tagit ledigt hela veckan, idag var jag med L på skolan och i morgon ska jag vara med H på hans förskola. Sedan på onsdag ska jag först städa och sedan gå på massage och till frisöern. Alla julklapparna blev fixade i helgen när vi hade barnfritt och maten fixar ju som bekant J Bra planerat så säg?!

    L är betydligt lugnare men på helgerna kör det ihop sig lite ibland med humöret hos mina två äldre pojkar här i hemmet. H märker man börja närma sig lite 3års trots men han är ju mest gullig när han sätter sig på tvären än så länge.

    God Jul på er allihopa!

    Var på busborgen förra helgen och fick flashbacks från västeråstiden. Bebis hörnan hade blivit rejält sliten på de här åren som gått. Men Hilmer hade riktigt kul där i mini bollhavet och rutschkanan och L for runt överallt såklart.         

  • Yoyna

    Hej lsy!!!

    Va skönt att slippa stressen!

    Jag borde inte heller va stressad antar jag, har fixat det mesta. Julklappar klara, klädde granen ikväll å har fixat det vi ska bidra med till släktens gemensamma julbord. För min del är den största stressen (fortfarande) att vi åker runt på olika ställen vilket innebär tanke å planering för tre dagars finkläder å annat till barnen.   

    Det där med humöret tycker jag är jättesvårt! A har fortfarande massor med energi, sitter sällan med samma sak någon längre stund härhemma. Men på skolan är det tydligen inte så vilket är skönt. Den senaste månaden har hon dock börjat med att ALLT ska vara rättvist, har det med åldern att göra? Millimeter-rättvisa, annars bryter hon ihop liksom...
         

  • Sol30

    Hej på er!

    Jag var mest stressad över hur julafton skulle gå. Vi var hos F:s föräldrar med hans syskon med respektive och barn och en respektives föräldrar och morförälder..... Kunde ju lätt blivit totalt kaos. Men tycker det gick bra. Knappt en lugn stund så klart, men inga katastrofer hände! 

    Vi känner att I har blivit värre nu igen. Blir jättearg för ingenting och verkar inte ha någon uppfattning alls hur andra känner. Han slutar inte med saker när hans kompisar säger ifrån, skrattar åt oss när vi säger till, gör inte som lärarna säger i skolan bland annat. Suck. Vi känner inte att vi får hjälp någonstans. Oron i skolan har antagligen sin förklaring i att ALL personal runt honom bytts ut. Både i klassen och på fritids. Inte alls bra. Och det är inte skött bra heller. Ingen information har gått vidare från personalen han hade från början och som vi haft möten med till den nya personalen. Och inga nya möten har hållits heller. Allmänt kaos alltså. F har pratat massor med dem då han hämtat, men det finns ingen struktur och inget av det vi önskar verkar gå fram. Nu har de iaf gått ut med att de ska ha info-möte i januari. Alltid något.
    Vi ska ringa bup och fråga hur vi ska hantera det här. Som det är nu orkar varken F eller jag med I. Svårt att veta för oss vad som är sexårstrots, vad som är reaktion mot M (tycker det borde gått över efter 1,5 år, eller?) och vad som kan vara av andra orsaker.

    Oj, vad långt det blev. Sorry!

    Hoppas ni alla får en härlig nyårsafton! Gott nytt år!

  • eviskurren

    Hur har det gått Sol? Har ni fått nån mer info från skolan? Tycker det låter helknasigt! Kommer knappt ihåg att titta in här...

  • Yoyna

    Säger som Evis, tråden har hamnat för långt ner på min favoritlista!!!

    Hur har ni det? Tänker på er! 

  • Yoyna

    Glad Påsk vänner! Nu är det sju år sedan vi väntade våra 05:or, det är ju helt otroligt!!

    Hoppas att ni alla har det bra, tänker på er!

    Glad Påsk!!

  • lillasysteryster

    Ho hooo!!! Hej på er! Finns det någon här numer? Jag lyckades ta mig in här på familjeliv igen genom att maila supporten och byta mailadress så jag fick nytt lösenord då jag inte längre ens kunde komma ihåg hu rjag skulle ta mig in här :) Nya tider mot förut när man alltid surfade familjeliv :)

    Sju år fyller våra små bebiar :-O vart har tiden tagit vägen???  

    Yoyna: Om du är inne här kan du väl PMa mig så vi får tillbaka varandras nummer!   

  • Yoyna

    Heej! Joo, jag hänger här än!

    Haha, ja om jag tänker sju år framåt inser jag ju att A snart är 14 år!!!! !!! Hur är det möjligt?!?

  • Sol30

    Hej!

    Var ju evigheter sen jag var inne här!

    Är allt bra med dig och familjen Yoyna? Var längesen jag såg er nu.
    Du får skaffa FB Yoyna så vi vet hur det är med dig!

  • nyinflyttad

    Hallå! Jag har inte heller varit här på länge. Hur har du det Yoyna?? Inget FB än? Glad

Svar på tråden Liga Match!