• Anonym

    misshandlar han mig psykiskt?

    skuggspel skrev 2010-05-16 02:53:51 följande:
    www.familjeliv.se/Forum-4-51/m52538510.htmlNästa steg i en relation till honom..

     


    fy fan, jag får ont i magen o vill kräkas!


    helt jävla otroligt hur man kan behandla en människa så! jag blir så arg!!

  • Anonym
    BellyBandit skrev 2010-05-16 11:36:46 följande:
    Jag lämnade honom för 3 månader sedan lite drygt. Vi har ingen kontakt mer än att han letar upp mig på internet hela tiden. Jag finns på ett forum och han skapar fakeprofiler hela tiden. Han har också anmält mig till soc för att jag vanvårdar barnen. Anmälan kom in 27 mars och dom har öppnat en utredning UTAN att tala med mig först och sedan inte gjort ett skit! HELT OTROLIGT! Det finns ingenting att utreda och det vet dom, hela anmälan är en HÄMND mot mig och jag kan inget annat göra än att vänta. I övrigt så mår jag bättre för varje dag som går och jag går i terapi och kämpar mig vidare. Jag är rätt skadad. Chockarna har avlöst varandra och jag har fått reda på att han nu antagligen är tillsammans med fru nummer 3 som han hatade och som han var gift med då han träffade mig. HELT OTROLIGT!!!!!!! Konstigt nog så kan jag inte tycka illa om honom... endast det han har gjort. Men jag vill aldrig mera prata med honom.  Livet går vidare hur man än gör men ibland är det TUNGT!
    detta jag är rädd för ska hända mig också.. att han ska leta rätt på mig och ställa till det för mig!
    han påstod förra lördagen när han åkte 10 mil för att leta upp mig på krogen, att mitt ex jag har barn med tagit kontakt med honom för att få hjälp med att få ensam vårdnad om våran son! bara en sån sak, o han vill att jag ska tro på honom när det gäller det där! jag fick min sons pappa att svära på våran sons liv att han inte sgat nått sånt, men ändå kommer mitt ex o säger att han svär på sina barns liv att han blivit kontaktad om det!
    han vill alltså vända mitt barns pappa mot mig (ännu mer), och han använder även min son som vapen för att jag ska tro honom o ta honom tillbaka!
    jag tror också att han kommer anmäla mig till soc för nått framöver, om jag inte tar tillbaka honom, o sen kommer han skylla på att det r min sons pappa som anmält mig för att få ensam vårdnad, är ju verkligen bäddat för det! allt för att jag ska ta tillbaka honom!

    jag förösker fokusera o inte ha kontakt med honom, jag måste klara detta! har en "överlevnadsmanual" uppsatt på kylskåpet så jag blir påmind varje gång jag går förbi där!
  • Anonym

    jag blir verkligen bara starkare och starkare för varje dag som går!
    får veta nya saker hela tiden som gör mig arg och förbannad på mig!


    fått veta av tre tjejer nu att han frågat dem under tiden vi var tillsammans om o träffa dem själva bakom min rygg! inte såå kul o få veta efteråt, speciellt när han kört med sitt snack om att "jag skulle aldrig kunna va otrogen, för jag avskyr otrohet så jävla mycket", jo tjena att han gör!

    o detta med våran "månad" vi skulle ha nu då vi skulle föröska lappa ihop detta förhållande, ja dagen efter har han tydligen redan hittat en rysk tjej som han skrive med om o träffa o få hit.. DAGEN EFTER!! o jag fick inte ens fika med en tjej fem dagar efter jag lämnade honom, bara fika, o dessutom med en tjej som han ju hade letat upp till "mig" som det så fint hette!

    han gör mig så arg, o jg blir så äcklad!

    fick även ett mail från hans ex från innan mig, hon skrev att han hade skickat sms till henne o skrivit att han gett upp mig för "deras äldska dotters skull", vilket är lite konstigt, eftersom jag vet att hon verkligen tycker om mig, så varför skulle det va för hennes skull "han" lämnat mig?
    återigen kör han ju med hans barn, eller främst äldsta dottern som spelkort! är inte första gången, o han blir arg på deras mamma att hon använt dem som spelkort, men nä, han gör det ju själv!

    sedan skrev hon ett till mail till mig, att deras äldsta dotter hade kommit o sagt till henne att han skulle åka till mitt hus när jag jobbar o hämta sina saker (hans xbox) och en av MINA katter!!!!!! :O
    han tänker alltså åka till mitt hus o gå in o hämta saker, han har nyckel men det ger honom ingen rätt att stapla in i mitt hem!! jävla svin!
    så idag blir det till att byta lås, så kan han ju stå där med lång-näsa när han inser att han åkt hit i onödan HAHAHAH funderar på o ställa ut hans saker i en sopsäck o typ skriva en lapp om att han är en dum jävel som tror att jag inte får höra saker! han skulle iaf bli väldigt förvånad om nyckeln han har hit inte passar i mina lås ;) hihihi

    börjar även bli lite rädd att han kommer föröksa beställa massa saker i firmans namn, för han kunde skriva det i ett sms till mig att "skulle jag va sånt svin som du säger så skulle jag kunna köpa saker i firmans namn för flera hundra tusen".. så ja, han är ju säkert kapabel till det!
    han har dessutom mitt registreringsbevis för firman inscannat i sin data, o många leverantörer nöjer sig med att man skickar det via mail för att få ett konto hos dem!
    det bara snurrar i mitt huvud! vad fan har jag gjort????

    måste föröska fixa lite av sakerna nu idag, föröska få nått svar med bilen, spärra mobila bredbandet som han har hos sig som är mitt, på så vis begränsar jag ju honom att kunna göra nått dumt åt mig, o jag begränsar att han inte kan lura andra tjejer! o sen vill jag inte betala på nått som han använder!
    räcker med den där våningssängen till hans barn, men det är ändå till barnen!

  • Anonym
    London Gal skrev 2010-05-19 13:09:24 följande:
    Heja, heja, nu borjar du ta kontrollen! Maste kannas jatteskont efter allt som har hant att du antligen sitter i forarsatet och styr ditt eget liv! Har han ratt att kopa saker till firman? Kan du helt enkelt avveckla firman sa att den inte finns langre? Det vore val det basta i langden. Finns det nagon foretagsjurist darute som kan ge rad om vad TS kan gora?
    jaaa jag vet, såå skönt! kommer aldrig någonsin gå tillbaka till honom efter allt jag vet nu! han är ett sjukt svin!

    han kan ju inte köpa i min firmas namn, men sånt är lätt o kunna göra ändå, är ju bara att utge sig för o va mig, över internet är ju då lättast! för han har ju beställt saker tidigare liksom hos leverantörerna jag har, för var han som kontaktade dom osv..
    ska avveckla firman, pratade med skatteverket idag o frågade hur man gör!
  • Anonym
    Anonym (n) skrev 2010-05-19 13:15:00 följande:
    Men ts -har du ljugit för oss- här skriver du att ni har försökt lappa ihop förhållandet denna månad - för så har jag inte uppfattat det du skrivit innan?
    blev nog lite snabbt skrivet där.. det var HAN som ville vi skulla ha en månad nu som han skulle föröksa bevisa för mig att han var värd att satsa på, o han skulle bevisa att han tog tag i sitt liv osv osv! det är alltså han som ville ha en månad o bevisa för mig att han förbättrade sig, men jag var negativ hela tiden o jag visste ju innerst inne att jag absolut inte kan ta tillbaka honom oavsett om han "Blev bättre" eller inte, eftersom jag vet att han aldrig någonsin kommer bli bättre!

    är tre veckor sen jag gjorde slut helt o hållet med honom nu idag!
  • Anonym
    Anonym (n) skrev 2010-05-19 17:18:55 följande:
    Ok - det lät mer i enlighet med vad som skrivits i tråden
    mm för mitt mål är ju att ta mig bort från honom!
    det var ju han som ville kämpa, men tydligen gav han upp efter en dag ;) hehehe

    känns verkigen så skönt att kommit loss!
  • Anonym
    Miss Cee skrev 2010-05-19 17:28:51 följande:
    Se till att du sparar ALLA sms och liknande!!! OM han skulle börja beställa saker i ditt namn så har du ju nu världens bästa bevis på det, och kan polisanmäla honom utan problem.Så håll hårt i bevisen!!
    japp, ska spara dom som kan användas som bevis, alla andra har jag skrivit av o har i datan, ifall dom skulle behövas, dockfinns ju allt sparat i telefoner, datorer osv ävenom man raderar det, men ja, sånna sms ska jag ju såklart spara!
    sen detta som hans ex skrev till mig, som deras dotter sagt till sin mamma, där har man ju bevis från henne ifall att han skulle komma hit o bryta sig in!
    har bytt alla lås idag :D så nu kan han inte komma in! hihihihihihiih
    iså fall blir det ju inbrott o så korkad är han väl förmodligen inte!

    men får föröska passa mig lite, ifall han då väntar tills jag kommer hem osv..bör ju verkligen se upp med o träffa honom själv o i mitt hem, IFALL att!
  • Anonym
    BellyBandit skrev 2010-05-21 09:57:52 följande:
    själv har jag blivit polisanmäld fick jag veta idag för saker jag skulle ha gjort för 3 månader sedan då jag flyttade därifrån... OM jag nu skulle ha gjort dom där sakerna.... VARFÖR polisanmäla NU? efter 3 månader?????????? det är grova anmälningar om skadegörelse bland annat... det väntar man väl inte tre månader med att göra?
    ja du, det verkar väldigt konstigt! han måste väl ha nått o "gnälla över", o därför slängt in lite polisanmälningar nu!
    hoppas dom blir nerlagda så du slipper massa polisförhör etc!
  • Anonym

    precis!
    hittade en ganska intressant sida igår, som jag såklart tyckte passade in på mitt ex!
    http://www.bildtolkning.com/november2002.pdf


    är verkligen SÅÅÅÅ glad att jag tog mig bort från detta förhållande, skulle aldrig någonsin kunna ta tillbaka honom nu! jag har fått veta för mycket saker om honom nu, hur han planerat att gå bakom min rygg, hur han ljuger för alla om allt näsintill!
    fått "veta" att han skyller på mig för att han hamnat efter med hyran, han har skrivit till sin hyresvärd att "hans ex", jag alltså, har lurat honom på pengar, att jag tog pengarna av honom som han skulle ha till hyra!


    blir så jävla arg! vad fan håller han på med? har så jävla lust o ringa soc o göra en annonym anmälan att han ljuger o lurar folk på pengar o att det är han själv som slösat upp pengarna för hyran, o att han missköter sina barn (för det gör han ju)!


     


    ska föröska röja upp lite här hemma nu!


     

  • Anonym

    läs "symtomen" från sida 4 o frammåt i den länken jag skickade!
    helt otroligt att så mycket kan stämma in på en människa, han är verkligen en psykopat!

Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?