• Anonym

    misshandlar han mig psykiskt?

    hej allihopa!
    har jobbat i helgen, så inte riktigt orkat sitta här o skriva då! men jag lämnade av killen vid bussen i fredags innan jag började jobba, så är ju tre dagar utan honom nu, men vi hörs varje dag.. men går bra sålänge jag får lite distans, då ser jag allt med så mycket klarare ögon, men sen när han börjar med sitt snack så trillar jag dit!

    jag försöker verkligen, men svårt! jag vill ju så gärna att det ska fungera, o att han ska ändra sig mm ..
    o nu är nästa steg att väntapå att han får pengarna från soc, så han kan sätta in dom till mig, för det har han lovat, o jag har sagt till honom att jag tror honom först nmär dom sitter på mitt konto! så vi får väl se!
    för får jag inte pengar från honom så hamnar jag hos inkasso..  o det vill ja ju gärna undvika, då står jag hellre ut med honom 1 månad till bara för att slippa det!
    kanske förstårligt?
    jag måste ju föröska rädda mig själv så gott det går!
    o allt går bra bara jag får distans, det är då jag är kall mot honom o tänker klart!

    jag måste ha nått som tar bort mina tankar från honom, jag måste ha nått o sysselsätta mig med, någon att umgås med, men har ingen att umgås med här..
    o sen är det ju "Närheten" jag vill ha, o kan ju inte börja ragga upp någon o "mysa" med, eller? då blir det ju otrohet så länge jag inte har dumpat killen..men kanske skulle va lättare o göra det så?

  • Anonym
    Anonym (skild) skrev 2010-04-26 16:01:34 följande:
    När jag lämnade mitt ex, som hämnas fortfarande på mig, så fick jag till slut ta till en "hjälp häst" (en annan kille alltså). Jag kom inte loss på något annat sätt... Fegt jag vet men idag är jag glad att jag gjorde det... Jag försökte så många gånger innan utan resultat för jag är precis som du, just då behöver jag närhet och ngn att umgås med...
    precis, så jag också känner.. men då skulle det förmodligen bli värre tiden efter, för han avskyr otrohet så himla mycket,o hans ex påstods gjorde så, va otrogen mot honom.. o jag vet att han skulle bli fly förbannad, men "hintar" ändå lite om det nu, tex att jag nog skulle vilja träffa en tjej lite, o då blir han typ svartsjuk o undrar om det inte skulle gå till "överdrift" då, att jag skulle lämna honom är han väl rädd för!
    men jag vet ärligt inte vad jag ska ta mig till..
    skulle nog behöva hitta någon som jag kan "vänstra" med o sen hjälper den personen mig o tar mig ur detta!, eller ja, behöver ju inte ens va otrohet inblandat iof..
  • Anonym

    Om man inte kan klara sig utan den typ av närhet som avses här under ett ganska långt tag så har man problem med sig själv snarare än med mannen. 


    Det är inte farligt att vara själv!
  • Anonym
    Anonym skrev 2010-04-26 16:47:40 följande:
    Om man inte kan klara sig utan den typ av närhet som avses här under ett ganska långt tag så har man problem med sig själv snarare än med mannen.  Det är inte farligt att vara själv!
    har inte sagt att jag måste ha så mycket närhet, men det är viktigt för mig, o jag klarar mig visst själv, men många delar av mig vill ändå ha närhet från nån! så är det!
  • Anonym
    Anonym skrev 2010-04-26 17:09:39 följande:
    har inte sagt att jag måste ha så mycket närhet, men det är viktigt för mig, o jag klarar mig visst själv, men många delar av mig vill ändå ha närhet från nån! så är det!
    Men ta och gör något åt de delar av dig som vill ha närhet då. Du kan ju inte både klaga över att du blir "psykiskt misshandlad" och sedan ändå tycka att "gosandet" är oumbärligt. 
    Jag ska ta bort den här tråden från listan nu, jag tycker att det hela är så löjligt att jag inte ens orkar läsa den längre. Trettio sidor av ditt klagande, underliga analyserande av barnsliga tjafs om matvaror och folks stöttning av dig bara för att du nu ska sitta och behöva närhet.
    Vilket jävla larv!
  • Anonym
    Anonym skrev 2010-04-26 17:14:29 följande:
    Men ta och gör något åt de delar av dig som vill ha närhet då. Du kan ju inte både klaga över att du blir "psykiskt misshandlad" och sedan ändå tycka att "gosandet" är oumbärligt.  Jag ska ta bort den här tråden från listan nu, jag tycker att det hela är så löjligt att jag inte ens orkar läsa den längre. Trettio sidor av ditt klagande, underliga analyserande av barnsliga tjafs om matvaror och folks stöttning av dig bara för att du nu ska sitta och behöva närhet. Vilket jävla larv!
    alla människor behöver väl ändå närhet?
    o det är fortfarande inte det som är problemet nu ju.. det är ju hur han trycker ner mig o får mig att må dåligt, men jag vill ändå va kvar hos honom,samtidigt som jag vill va fri o må bra utan honom. o att vi nu "gosat" handlar ju om det behovet av närhet man behöver!
  • Anonym
    Anonym skrev 2010-04-26 17:28:19 följande:
    alla människor behöver väl ändå närhet? o det är fortfarande inte det som är problemet nu ju.. det är ju hur han trycker ner mig o får mig att må dåligt, men jag vill ändå va kvar hos honom,samtidigt som jag vill va fri o må bra utan honom. o att vi nu "gosat" handlar ju om det behovet av närhet man behöver!
    Självklart behöver människor närhet. Men alla människor behöver inte närhet till priset av att leva i en relation man upplever är dålig. Och alla människor behöver inte närhet på det sättet att man måste skaffa sig en annan relation, en annan man, ett annat ligg, en annan partner för att kunna lämna den man har. 
    Man behöver inte närhet hela tiden och på det sättet. Man har sig själv att tillgå också. Fattar du?
  • Anonym

    kan vi lämna diskutionen om närhet nu??
    jag har alltid varit så o kommer nog alltid va så också, o det är jag mycket väl medveten om!

    jag kan visst leva själv, men jag trivs o ha någon nära mig!

  • Anonym
    Anonym (A) skrev 2010-04-26 19:22:53 följande:
    Eftersom jag själv har blivit psykiskt (och fysiskt) misshandlad blir jag provocerad när en del verkar använda uttrycket som förevändning för att slippa ta ansvar för sitt eget liv. Det du beskriver är illa men det låter mest som om den här mannen är en stor skitstövel och du borde växa upp och ta tag i din tillvaro. Nu har du engagerat halva FL, kvinnojouren, din mamma och t.o.m. hans ex och ändå sitter du här och velar, eftersom det är så mysigt att gosa med mannen du påstår dig vara rädd för. Jag vet av egen erfarenhet att man kan ha dubbla känslor men är man i det läget att man kontaktar kvinnojouren vill man f-n i mig inte gosa utan ta sig så långt därifrån som möjligt.   Det som gör mig mest provocerad är dock att ungefär 2% av alla dina inlägg handlar om din son som borde vara den viktigaste personen i ditt liv, inte den här patetiska losern till s.k. man. Du skrev t.o.m. att du är orolig för att han en dag skulle vända sig mot ditt barn som han gör mot sina egna. Bara det och tanken på hans stackars döttrar skulle få mig att vägra ta i honom med tång. Ja, jag har varit där och sju resor värre än du har det nu men mitt barns väl var avgörande för mig och då handlade ändå om barnets biopappa. Den här skithögen har inget i ert liv att göra. Ditt närhetsbehov får aldrig gå för din sons behov av trygghet.
    Exakt min mening också! Håller verkligen med om allt. 
  • Anonym

    ni fick mig igår, efetr alla era inlägg, mig att vakna ännu lite mer!
    jag stod emot o skickade inget sms att jag skulle sova, jag ringde inte heller.. så imorse fick jag ju ett sms av honom där han frågae om jag medvetet sket i o ringa eller om jag somnade med sonen!
    men haft lite kontakt med honom idag, men jag förösker verkligen nu!

    försöker ordna upp en sak i taget nu, o föröska ta mig ur detta, o föröska o få mitt liv på fötterna igen!

    jag t.o.m skre till min mamam inatt i ett sms att jag inte ens vill ha honom längre!
    o med tanke på att det knappt är en månad sen jag startade denna tråd så tycker jag själv att jag gjort enorma framsteg, med tanke p att för en månad sen visste jag ingenting.. o nu vet jag ju trotts allt!

    ska baka bullar med min underbara son nu!

Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?