• Anonym

    misshandlar han mig psykiskt?

    Har levt som du i 18 âr och det blir inte bettre

  • Anonym

    SÅDÄR!!
    idag blev jag av med bilen! dom tog tillbaka den o strök skulden, förlorade 60kkr o fick köpa mig en bil för 4000kr! men nu slipper jag bilen, nu kommer jag snart va på benen igen!
    känns väldigt konstig o byta ner sig sådär, men OJ va skönt samtidigt, o jag kan köpa mat till min son nu! jag kan börja bygga upp mitt liv igen! ok, bilen har kostat mig ca 10kkr/månaden nu under ett halvår, men får föröska tänka positivt istället, o frammåt!

    tre dagars jobb sen semester! o då åker jag hem till min mamma o blir där ilte mer än en vecka! sen följer hon med mig hem, o hjälper mig flytta o städa ur mig ur huset, o sen så bor jag i lägenheten! är nära nu, är inte alls mycket kvar! jag löser mina problem, jag tar mig frammåt, jag kämpar!

    men jag är så trött! ska bli skönt i höst, hoppas jag får lugn o ro då! jag behöver det nu!

  • Anonym
    Anonym (ekonomi) skrev 2010-07-28 12:31:23 följande:
    TS!

    Hur går det för dig?
    Hejsan!
    jo då, jag börjar komma ifatt mitt liv nu, har avklarat flytten till min lägenhet för två veckor sen, och jag fick ju bort leasingbilen innan semestern, o bara detvar ju som en stor bamsesten som lättades från mina axlar, sen flytten att komma bort från huset med alla gamla jobbiga problem.
    nu äntligen kan jag börja ordna upp mitt liv, o hoppas jag är på benen ekonomiskt igen om 1-2 månader!
    är en del som ska fixas, men är på god väg, o det som är bra är ju att jag börjar få tillbaka energin, o den måste man ju ha för att orka ordna upp allt!

    skickade in blanketten till skatteverket i förrgår om o avveckla firman, så nu har jag tagit det steget också!
    bara att föröska få till ett bokslut, o sen är det klart!
  • Anonym

    när man tampas med det sista av alla räkningar mm som Han dragit på mig o gjort så mitt liv förstördes, o när man flyttat och börjat få lugn och ro, efter typ 17,5 vecka, snart 5 månader, då dimper ett brev ner i brevlådan, känner igen handstilen men kan inte placera, vänder på brevet o avsändaren är han.
    öppnar och läser, ett A4 har han skrivit, för hand.

    jag förstår ingenting, vad håller han på med?
    såhär skrev han:

    "Hej XXX!
    Jag kände att jag måste skriva till dig och iaf säga tack för att du fick mig och ta tag i mitt liv. Idag så arbetar jag som platschef på en xx i xx, samt att allt med min lgh blev ordnat i juni, och nu håller jag på med överenskommelser med mina skulder.
    Jag skriver inte för att be dig ta mig tillbax. Jag vet att du inte älskar mig längre av det jag hört av vissa gemensamma bekanta vi har i xx. Klart du krossade mitt hjärta för hur du gjorde. Samt vad jag fått veta i efterhand vad du sagt och sedan hålt på med andra. Jag har endast fokuserat på mitt liv och har inte ens haft sex sedan vi hadde det.
    Klart det händer att jag tänker på dig och saknar dig ibland.Men fick veta nyligen att du trättat en annan. Jag önskar dig lycka till, för du är en underbar tjej. Synd att du inte höll ut i 3 veckor till.
    Mvh XX

    PS Efter nyår så får jag en förmånsbil samt lite resor utomlands"

    varför? vad vill han mig?

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-08-24 19:16:59 följande:
    Har du redan träffat en ny kille?

    nej det har jag inte gjort!
    eller ja, jag "smådejtar" en kille, men vi har inte ens kommit in på att vi ska bygga det till ett förhållande, gillar o umgås med honom o så är det just nu!

  • Anonym

    jag läser ju genom raderna, jag sitter o går igeom alla meningar o ser alla "varningssignaler" i allt han skrivit.
    jag har ju lärt mig o veta vad han vill, o det han skrivit i brevet är ju precis samma sett han varit mot mig under tiden vi var tillsammans!

    har så jävla god lust att skriva ett brev tillbaka och "tacka" honom också, o skriva nått i stil med "ja men va skönt att du ordnat ditt liv, då kan du betala dina barns våningssäng nu då".

    gick iaf till polisen idag o berättade att jag har en känsla av att han kan ha varit inblandad i mitt inbrottsförsök, o dom kopierade brevet också, o jag sa lite mer saker som han ju faktiskt erkännt till mig.
    men lär inte hända nått med det, men kan ändå va bra att dom vet om mer saker! kan ju va bra i senare saker om inte annat.

    blä va jag inte tycker om denna människa, nästan så jag fick kväljnigar när jag började tänka på att han hållt i brevet i måndags!

  • Anonym

    hade ju sågott som glömt honom o börjat komma vidare i mitt liv, o sen dimper detta brev ner o han "river upp" mig igen! :( känns lite som att börja om igen nu.. men det bästa jag kan göra är att bara föröska sluta bry mig, o inte tänka på brevet o allt..men är ju så svårt! nu börjar allt eltande igen!
    en del av mig vill ju riga honom o skrika o skälla på honom, men då har han ju sin chans o prata omkull mig, o jag får inte ringa honom, jag kan inte, jag ska inte!

    är så himla otäckt hur en människa kan göra nån annan så illa, och sätta sånna konstiga spår i en.. men blir ju helt knäpp, slutar lita på folk (o jag som är så snäll o godtrogen av mig), man blir misstänksam mot allt o alla, har svårt o lite på folk som kanske inte alls vill mig illa!
    svårt o bara radera ut saker från ens minne!

  • Anonym
    Anonym (lilla jag) skrev 2010-08-26 12:25:22 följande:
    joo ja förstår dig presis de e hemskt hur någon annan kan göra en såå illa men som sagt du e jätte duktig som lyckats ta dig ur något så här svårt å jobbigt. försök att inte tänka på brevet de e lättare sagt en gjort
    va de länge sedan du lämmnade honom?de e bara at försöka kämpa vidare ävom man man jätte gärna vill ringa å skälla på honom som du säger, försök inte göra det!
    ja de e hemskt när nått sånt här inträffar man blir jätte orolig för allt o tror att alla e lika dana man slutar verkligen att lita på folk man egentligen kan lita på, man blir som sagt misstänksam mot alla men hoppas du har någon att prata med om de blir jobbigt typ nån vän elr nått. de e så skönt att ha nån som finns där i en sån här jobbig situation
    kram på dej kämpa vidare
    det är ungefär 4,5 månad sen jag lämnade honom.. lite kortare, o då hörde han av sig en hel del precisefteråt, sen inte ett pip på resten av tiden, så därför blir man ju så förvirrad!
    men försöker o hålla ut!
    ska nog kontakta kvinnojouren igen o prata med dom..
  • Anonym
    Anonym (dead end) skrev 2010-08-29 21:37:40 följande:
    ...and never look back

    vuxnabarn.narcissism.nu/blog/reloaded/2008/ov.../

    ;)
    jag vet :( men så jävla svårt ju.. men inte kontaktat honom, men han har ju typ frätit sig fast  mitt huvud igen.. sover dåligt :S o drömmer att han hör av sig igen!
    bara försöka förösöka försöka hålla sig ifrån allt som kan ha med honom o göra!
  • Anonym
    Anonym (Fia) skrev 2010-08-29 22:31:07 följande:
    Hej,

    Har läst stora delar av tråden, och skummat resten av dina inlägg. Vilken soppa du hamnat i, och vad skönt att saker och ting har ordnat upp sig!

    Jag har en liten undring... är det ingen, någonstans på vägen, som nämnt Borderline? Jag har lite erfarenhet av det från en tidigare relation, och jag kan säga att det mesta av det du berättar känns som jag skulle kunnat skriva själv...

    Ps När jag träffade den killen (med borderline) fick jag Unni Drougges bok "Bove i dramat kallas kärlek" av min bästa kompis. Men inte fattade jag då vad jag ser nu... =)
    jag läste också "Boven i mitt drama kallas kärlek" o jag kände igen mig massor i den också.. inte allt, men många "smådetaljer" o det med den psykiska misshandeln. gav mamma boken så hon kunde läsa den också, hon har ju läst i denna tråd och har pratat med henne om allt detta mååååånga timmar.
    hur som helst så kan jag inte göra nått, kan inte skicka honom till en läkare, o han kommer förneka allt till dödagar, o han skulle aldirg kunna erkänna sina fel o brister, det fick jag ju erfara redan då vi var tillsammans.

    hur ser DITT liv ut nu? hur tog du dig ur ditt förhållande? hur ser ditt liv ut nu?
  • Anonym

    återigen får han mig att påverkas, o jag får panik o bryter ihop!
    lång historia kort: hans kompis ringde mig igår ganska sent på kvällen, o precis då pratar jag med mitt "nya ragg" i telefon, o allt går så snabbt o jag blev så förvånad att exets kompis ringde så jag la ju bara på i den andra telefonen, men ursäktade mig innan jag svarade o sa att "vänta det ringer på andra telefonen".
    sen var allt igång, nu har jag väl sabbat honom också :(

    tänk om jag bara hade haft den andra mobilen på ljudlös, eller om mitt jävla ex inte hade haft den teleonen (var ju firmamobilens nummer) så hade detta aldrig hänt, återigen blir det skit av nått som mitt ex är involverad i!
    fan!
    jag mår så dåligt, blir en intressant dag, vill lägga mig ner o kräkas, ringde min mamma vid halv ett inatt för jag hade panik!
    känns verkligen som mitt ex är en tumör i mitt huvud, vill få bort honom, vill inte ha honom där, vill inte ens ägna en tanke åt honom, men går ju inte han sitter ju där som inprintad, och skaver och irreterar mig! :(


    hur ska man inte kunna påverkas av honom när det bara blir skit hela tiden? samma saker "upprepar" sig som förut, t.o.m min katt verkar ska ha kattungar, precis som mot slutet av tiden med mitt ex, samma katt som förut!


     

  • Anonym

    jaha, då är det någon som tänt eld på min sons barnvagn när den stod i trapphuset..
    ännu en tillfällighet?

Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?