Inlägg från: ViSkaBliTre |Visa alla inlägg
  • ViSkaBliTre

    Vi som försökt länge efter mf, del 2

    Här hänger vi som försökt länge efter vi fått missfall.

    Med länge menas här att ha försökt längre än 6 månader EFTER missfallet.

    Vi kan vara lite bitchiga om du inte är på mer än första försöket, då vi har kommit längre än så i våra försök att få till en bebbe och kan vara lite bittra!

    Hoppas på fler i samma situation som vet hur det är att kämpa för att få det efterlängtade pluset igen!!

    Välkomna!!!
  • Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2
  • ViSkaBliTre

    Lortis: Sååå fina planteringar!!!!! Helt avis på dig! vill oxå ha hus!! Ska bli spännande att se förändringen!!! Vill du ha inspiration till hur man kan förändra, gå in på www.styleroom.se Där kan jag hänga en hel dag om jag skulle tillåtas!

    Jag blir ju arbetsSÖKANDE (inte arbetsLÖS) imorgon efter kl 16.00 så då kanske jag kan sitta på SR lite..

  • ViSkaBliTre
    Posh Foxy Baby skrev 2010-03-30 15:10:56 följande:
    Ja just det, vad händer nu med allt? Jobb, flytt? Och du, ska du inte klämma in i TS att vi faktiskt uttryckligen LÄNGTAR EFTER BARN också så att puckomoddarna inte flyttar tråden igen?
    Man kan ju tycka att det borde räcka att ha lagt tråden under barnlängtan, men av erfarenhet så vet vi ju att så är inte fallet! Så borde nog egentligen förtydliga!

    Nja asså.. jag är lite mellan städer för tillfället så jag vet inte vad som händer.. Veab ska släppa tjänster och de ordar om hur många. Sambon kommer att få en av de tjänsterna, frågan är "bara" när.. Så jag vet inte i vilken stad jag ska söka mina jobb än så länge. Men jag har blivit erbjuden två olika projektledartjänster här i Malmö. Men vet som sagt inte om vi kommer att vara kvar.. ÅH vilket lyxproblem egentligen, men måste erkänna att det håller mig lite sömnlös.. ta jobbet eller inte..???

    Hur går pluggandet för dig?
  • ViSkaBliTre
    Posh Foxy Baby skrev 2010-03-30 15:38:51 följande:
    Ja men det fattar jag, det är ju minst sagt ett lyxproblem ;) Men ändå, man måste fattar rätt beslut för sin framtid, så..grubbla på!Jag börjar en kurs på måndag efter påsk, så det är lite si och så. Väntar på universitetsantagningen till höst, men helst vill man ju vara gravid då, så ett sommarjobb vore bäst. Väntar faktiskt också på en eventuell projektanställning via min snälla kompis på hennes jobb men det är långt ifrån garanterat.. men jag HOPPAS.
    Hoppas det blir ett pojekt för dig! Projekt är absolut bästa arbetet enligt mig. Man får vara med o påverka och utforma sitt arbete och man får (oftast) direkt feed-back om det man gör funkar eller inte! Underbart tycker jag!
  • ViSkaBliTre
    Posh Foxy Baby skrev 2010-03-31 16:53:19 följande:
    Mitt hjärta, hur har det gått? Inte hört nåt från läkaren ännu med provsvaren?
    Ingenting Kanske måste ringa o tjata lite imorgon..

    imån ska jag skiva in mig på AF o bli officiellt arbetslös
    Sen åker vi till v-ö över påsken.. så om ni inte hör något från mig på ett par dar så vet ni att det är för att jag trycker i mig massa ägg
  • ViSkaBliTre

    kikar in en snabbis (svårt att slita mig :) )

    PFB: Älskade vän! Åh va jobbigt! Men så mycket symtom att man vill testa tycker jag låter "annolunda" mot vad du brukar säga, så då fick du upp mitt hopp!! Du låter ju onekligen glet preggo! De symtomen hade jag förra gången, eller nja, byt ut illamående mot halsbränna, så är det a perfect match! 

    Testa nu är väl egentligen det perfekta.. det kan ju bli svagt plus och blir det inte det kan du fortfarande säga att det kan vara för tidigt Tycker jag är det bästa av två världar!

  • ViSkaBliTre

    Hallonet: Hur avis blev inte jag! Hönor och på landet 10 minuter från stan!! Du bor i min dröm ju! Försöker förbrilt få sambon att förstå att landet är bättre än stan!

    Lortis: Spännande att se hur det blir sen! :)

  • ViSkaBliTre

    Tebax!
    Har saknat er... {#lang_emotions_heart} efter en känslosam påsk!

    2 barn mamma84: Även om jag är ts så har vi startat tråden tillsammans och jag är inte enväldig härskare!!

    Du behöver inte bli arg över vad PFB, enligt mig, på ett bra sätt bara upplyste dig om. Precis som det står i ts är tråden till för oss som försökt länge EFTER mf.

    Jag har försökt i ett år EFTER mf, går just nu på fertilitetsutredning. Att andra som inte är på mer än 3e försöket kommer hit och undrar varför det inte tar sig, känns precis som ett hån (som någon annan sa) mot oss som har kommit en bit längre än så.

    Du är hur välkommen som helst när du har kommit upp i de månaderna av försök. Men jag hoppas verkligen för din skull attt du slipper komma tillbaka igen . Självklart kommer vi inte att sparka ut dig om du vill vara kvar i tråden. Men det kan vara svårt för oss att vara ett bra stöd för dig när vi alla här har en annorlunda erfarenhet än vad du har.

  • ViSkaBliTre

    apropå födelsedagar så fyller jag år 29e december.. visst att det var surt att fylla sent när det gällde moppe, 18 årsgränser osv. Men efter det är det ju bara bra att fylla sent och livet fortsätter ju efter 18

Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2