• 9Kärleken6

    Pergopinglor med barn version 16

    Välkomna hit alla gamla som nya föräldrar som fått barn med hjälp av Pergotime  
    Detta är en tråd med flera år på nacken. Här är det högt i tak och vi gläds, skrattar, gråter, hjälper, lider och stödjer varandra till vardags och fest.

    Kämpartråden: www.familjeliv.se/Forum-7-125/m51305693.html

    Gravidtråden: www.familjeliv.se/Forum-11-261/m51300993-8.html
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16
  • Eet

    Tråkigt Dodisen, men tredje gången.... nu får du njuta av sommaren i stället.  Här är det semester mmmmmmmm. Försökt hämta ut mitt recept på pergotime men det var inte så lätt.. slut slut och restat  hos leverantören. Men förhoppningsvis ska väl det har kommit in innan det är dags att börja knapra.
     

  • Cissi32
    Eet skrev 2010-07-09 23:49:42 följande:
    Tråkigt Dodisen, men tredje gången.... nu får du njuta av sommaren i stället.  Här är det semester mmmmmmmm. Försökt hämta ut mitt recept på pergotime men det var inte så lätt.. slut slut och restat  hos leverantören. Men förhoppningsvis ska väl det har kommit in innan det är dags att börja knapra.
     
    Kunde dom inte boka hos ett annat apotek så dom kunde skicka de till ditt apotek???
  • Eet

    Jag har varit runt... även på andra orter. Det är restat hos leverantören, men jag tror jag ska hinna få det innan mensen. Jag hoppas verkligen det i allafall.

    Nu är det snart dags för ett dopp i det blå.

  • Cissi32
    Eet skrev 2010-07-12 16:37:42 följande:
    Jag har varit runt... även på andra orter. Det är restat hos leverantören, men jag tror jag ska hinna få det innan mensen. Jag hoppas verkligen det i allafall.

    Nu är det snart dags för ett dopp i det blå.
    Gå in på apoteket.se och har du e-legitimation så kan du beställa där. Jag va inne på min sida nu och kunde beställa pergotime som levereras till mitt apotekombud..

    Prova så ska du se att de funkar.
  • Dodisens mamma

    Hej tjejer! Hur har ni det i värmen? här är det ok, jag är ensam denna vecka familjen har åkte ner till hbg jag jobbar denna vecka med sen blir det semester 4veckor och jag åker net till hbg med Blir en sväng till öland oxå. Nu har jag ätit Diane p-pillrena lite mer än en vecka äntligen har den långra jätteblödningen lagt av. Fick ju en megablödning som höll på flera veckor gun gav mig primolut och sa att detta ska få slut på blödningen sen får du en minimal och då ska du börja med Diane, minimal?! det kom en störtflod IGEN och nu har den hållt på tills igår :-/ Ätit järntilskott har jag fått göra och börjar smått repa mig. De verkar fungera bra på mig acnen har försvunnit och jag mår faktiskt bra
    Har väl ryckt upp mig från sista kuggningen på körprovet och ser framemot en Mig med körkort

    Eet: Hoppas du får tag i pergot innan mensen börjar annars har jag en karta kvar som jag kan skicka till dig om du vill.

    Kärleken: då är du snart en gift kvinna Hoppas allt går enligt förväntningarna. Lycka till på din stora dag!

    Må väl alla härliga mamsingar.


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • LillSkruttet
    Dodisen: Skönt att det blivit bättre med blödningarna nu och att du börjar repa dig. Förstår att blodförlusten tar på krafterna.

    Igår var vi in till förlossningen på koll. Fick så otroligt ont i magen igår. Som ett band rakt över magen från sida till sida, jättevasst. Kändes ungefär som rejält håll. Inga sammandragningar samtidigt, och det känns helt annorlunda än sammandragningarna. Men det gjorde så galet ont. I går fm när jag och dottern åkte hem till mina föräldrar var det likadant. Vass smärta som kom när jag rörde mig det minsta. Gick iallafall att köra dit och masa mig ner i en stol på gräsmattan. Helt plötsligt for "mini" runt i magen och det gjorde så ont att jag kved, sedan släppte det. Kände inget mer på hela dagen förrän igår kväll.....

    ...skulle smörja dotterns eksem när jag skulle lägga henne. Sittandes på  hennes sängkant blev det likadant, så jag lade mig ner och sen kom jag inte upp, ingenstans. Hon blev rädd och ropade på maken som efter en stund kunde dra upp mig så jag slapp använda magmusklerna. Masade mig ner för trappan sakta och satte mig soffan. Hade som hållkänsla som blev bättre och sedan högg i så jag nästan kved. Kändes jättemycket när bebisen rörde sig på vissa sätt i magen.

    Ringde förlossningen för att höra vad det kunde vara. BM visste inte utan tyckte absolut att jag skulle komma in för läkarkoll.
    Sagt och gjort, igår kväll kl 22 klev vi in på förlossningen och fick ligga med CTG. Allt såg bra ut, regelbundna sammandragningar dock (inte onda) ungefär var 4-5:e minut, bebisens hjärtljud fina. UL och gynkoll, allt jättefint. Läkarens teori var att det är muskulärt. Överansträngning av magmusklerna (jag som mest ligger på sofflocket...), ingen fara, inget som påverkar bebisen, bara något som gör ont på mig. Skönt att höra att allt var ok, ingen fara. Men önskar slippa uppleva det där igen.

    Ångrar nästan att jag ändrade min BM-tid nästa vecka. Nästa tid hon hade var först veckan därefter, dvs 3 veckor efter senaste besök. Lite långt tyckte hon, men inte mycket att göra åt då vi troligen inte är hemma på tisdag. Ska åka upp till Dalarna mot slutet av veckan och blir där några dagar. Ska bli skönt att komma bort lite, men samtidigt är det liiite oroväckande då närmsta förlossning ligger 1,5 timmas bilfärd bort, OM något skulle inträffa. Men men, får hoppas att "mini" bestämmer sig för att ta det lite lugnt.

    Känns konstigt att redan ha varit in på förlossningen 2 ggr för koll. Med Tyra behövde jag inte in en enda gång innan hon föddes. Men det här lilla livet verkar vara ett litet busfrö som tycker det är roligt att skrämma mamma...

    nåja, nog gnällt. Ha det gott i värmen!!
    Kram på er!
    Tyra 21/3-2007 och BF 25/8-2010
  • Eet

    Dodisen: Tack. Det verkar lösa sig med lite tur..pratade med kundservice för apoteket, nu var de restade hos leverantören till 10 augusti, men ett apotek 4,5 mil härifrån hade kvar i lager och vi ska på en biltur därförbi i morgon.  

    Lilleskrutt: det verkar vara en liten buse du har i magen. hoppas du slipper mer överraskningar nu fram till förlossningsdags.
     

  • 9Kärleken6

    Lycklig: Beklagar ni fick ta bort hunden men va säkert det bästa för henne. Man får se det som en fördel att man kan korta lidandet för våra små fyrbenta vänner! *Kram*

    eet: Är det dags för att gå in i verkstan igen? Hur gamla är dina barn? Lycka till!

    Dodisen: Tråkigt med körkortet! Styrkande kramar!

    Lillskruttet: Hoppas det lugnar sig med det onda för dig, låter inte alls kul!

    Nu är jag en gift kvinna! Vi hade en fantastisk, varm, rolig, många tårar, många skratt, härliga tal, en super nervös (blivande) man, en kolugn (blivande fru) En helt underbar dag som vi bevarar i våra minnen!

    Barnen är hos faster och kommer hem imorgon tillsammans med henne och farfar. Saknar dem massor men har haft skönt bara jag och min man. Vi har fått massor gjort på huset och fått sova ut!!!!

    Kram på er i sommaren från Fru Tuvesson.  


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • LillSkruttet
    Kärleken: Grattis till att ha blivit fru!!!! Härligt att ni fick en sån underbar dag!!! Många grattiskramar!!
    Tyra 21/3-2007 och BF 25/8-2010
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16