• 9Kärleken6

    Pergopinglor med barn version 16

    Välkomna hit alla gamla som nya föräldrar som fått barn med hjälp av Pergotime  
    Detta är en tråd med flera år på nacken. Här är det högt i tak och vi gläds, skrattar, gråter, hjälper, lider och stödjer varandra till vardags och fest.

    Kämpartråden: www.familjeliv.se/Forum-7-125/m51305693.html

    Gravidtråden: www.familjeliv.se/Forum-11-261/m51300993-8.html
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16
  • Meja1

    Nej va tråkigt Dodisen..... jag klarade mig först på 3.e uppkörningen, körde oxå mot rött och fick motorstopp hur många ggr som helst de två först ggr....ge INTE upp, det gjorde jag och fick göra om allt igen efter två år och då fick jag kortet. kämpa på nu och gör ett nytt försök, snart sitter du där i bilen själv som om du aldrig gjort annat

    Kärleken, stora styrkekramar till dig för att du e en topen mamma son kämpar på mmed studier och familjeliv trots brist på det man behöver allra allra mest som småbarnsförälder. hoppas vinder vänder för er vääääldigt snart. Själva har vi fått sov a en hel natt då och då nu och det är underrbart, man är som en ny människa då. Synd bara att jag har lite svårt att sova pga av grAaviditeten istället... trodde det va på G i går natt, men inte... det stannade av efter ett par timmar.... var pr3ecis likadant med Cornelia att jag hade värkar en vecka innan på natten som stannade av och sen kom hon först 1 v senare. Nu är jag så så redo att föda, trött på tunga magen och vill bara träffa bebis....9  dgr kvar till bf!!! gud ge mig styrka och tålamod att härda ut nåra dar till skulle iof va bättre att den lille vill stanna ett par dar till då vi har städfirma här lö, visn sö och må och sen har stora tjejen födelsedag, bal och skolavslutn på ons nästa v. så efter det.... då  e bebis mer än välkommen. håll tummarna nu för mig
    kram till er allla och till alla födelsedagsbarn!!
    simben, krya på armen förresten!!!

  • Dodisens mamma

    Ja då har Della i onsdags blivit 1år, detta år har gått så sjukt fort Hon är en glad tjej som sällan gnäller, har börjat släppa taget lite smått för att stå själv men vågar inte riktigt ännu, min lilla skrutta.


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • 9Kärleken6

    Dodisen: F_n, synd där med uppkörningen, men nu fixar du det nästa gång! Grattis i efterskott till er lilla tjej! 

    Meja: Tack jag hoppas med det vänt lite. Är iaf bättre nu... Vågar inte berätta mer... Hoppas bäbis snart kommer. Brukar va så när man har minst tid...

    Simben: Ja kanske är något som nr 2 får, envishet i massor. Brukar säga hon är tjurig (envis på norrländska ) för två släkter...  

    Eet: Hoppas nätterna blivit bättre för er!

    I fredags blev jag hippad, igen. Min kära klass som total överraskade mig, eftersom vi är spridda i landet och fredagar betyder hemgång så hade jag lagt ner tron på att de skulle göra nåt, men ack va fel jag hade. Var en mysig dag, med paketjakt i stan, mat, vin, kubbspel och presenter till ca 23. Mysigt och välordnat med att min bil kördes hem så sambon kunde hämta barnen etc. Så nu är jag hippad två gånger så nu räcker det. Risken är att jag åker på en till nere i Halland men vi får se... 33 dagar kvar idag till dagen B. Kan inte fatta...

    Mumzzan: Tänker på dig!!! <3 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • Simben

    Kärleken; vad har hänt Mumzzan? Är det hennes mamma? Tänker på dig jag med Mumzzan för det verkar vara nåt allvarligt..kramis!!!

    Kärleken igen; roligt med en ny möhippa tjurig för två säger vi här nere i småland oxå

    Min arm eller rättare sagt handled är nästan helt bra nu men jag är försiktig med den så den inte börjar göra ont igen så trädgårdsarbetet får vänta lite till

    Dodisen; Grattis till Dellas på 1 årsdagen lite så här i efterskott! vet att tiden rusar på alldeles för fort.
    Idag fyllde Agnes 4 år och hon känns så himla stor
    så i morse firade vi henne innan jobbet och i helgen blir det kalas både lördag och söndag. på lördag för släkten och på söndag för dagiskompisarna så det lär bli livat. Hoppas såååå att det ska bli bra väder men det ser lite halvmörkt ut tycker jag.

    Kram kram


    Älskar min två små tjejer Agnes och Maja över allt annat!
  • 9Kärleken6

    Simben: Grattis till er stora tjej! Inte dåligt med så mycket kalas. Ok tänkte bäst att vara tydlig för i Halland så betyder tjurig mer sur än envis. Så bra din arm är bättre, men du gör nog rätt att ta det lite lugnt ändå. 

    Är förkyld jag. Tror jag blev kall på fredagens hippande. Har varit själv i 2 nätter då sambon är på tjänsteresa. Men det har ändå gått bra tycker jag. Igår morse vad My vaken redan 5.15, mindre roligt, men Nina sov till 7. Imorse va My vaken vid 6.40, heeelt ok, och då väckte hon Nina med. Så är de på dagis och jag ska försöka orka med lite skola. Har sovit på dagen hela veckan, orken är inte på topp precis. På fredag börjar jag jobba (extra) och på måndag går jag på min tjänst igen. Känns helt ok. Ska jobba halvtid fram till min semester, en vecka innan bröllopet, och sen är jag ledig 2 veckor efter också. Sen jobbar jag lite till, då lite mer än heltid och sen heltid sista veckan. Vips så har sommaren gått.

    Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • Eet

    Kärleken.. hoppas du har tinat upp ochslipper någon långdragen förkylning.
    Simben: lycka till med kalaset i helgen, hoppas solen tittar fram också.

    Vi vaknade i morse och insåg att ingen av oss har varit och pysslat med Elvin i natt! :) Inte för att jag vågar ropa hej för tidigt, men kanske är vi på väg tillbaka till lite bättre sömn. Jag har dock gått från första nattare till helt omöjlig som nattare... Ska jag lägga Elvin håller han på och meckar i evighet och somnar inte riktigt in. Han har "bestämt" att om mamma nattar ska hon inte vara längre än några centimeter ifrån honom annars tänker står han, skriker och skakar galler... men men allt ska väl gå fram och tillbaka.

    Nu ska jag strax gå på vul och se om jag har producerat ägg alldeles själv.. håll tummarna.

  • Eet

    3 blåsor, kanske inte de största men egna! :) Får dock pergotime och spruta ändå. = Lycklig!

  • Meja1

    Spännande Eet!!! Lycka till nu.

    Själv går jag bara och väntar nu på att bebis vill titta ut... allt prat om att föda ett par dar tidigare med andra har jag nu slutat tro på bf i morgon och gått med kraftiga färvärkar av och till i över en vecka...känns som om bebis kommer tillbakabildas och aaaaaaldrig titta ut, gud vad drygt det är.... i helgen har vi fått barnvakt HELA helgen ifall bebis mot all förmodan skulle komma så Cornelia får oka med sin mormor till landet.       Hon har aldrig varit borta mer än en natt så det kommer kännas tomt men skönt att få vila liiite till, lyx!!!
     vi ska försöka ta oss i väg på en bio om det går annars får det bli hyrfilm hemma.
    kram på er alla

  • Eet

    Meja1: En kliché - men den som väntar på något gott.... :) Jag har tror dock att anledningen att man blir så "jäkla" trött på sin mage och vara gravid är för att man sen ska kunna samla kraft för förlossningen och inte ge upp. Håller tummarna för att det snart sätter igång "på riktigt".

  • Cissi32

    Hej alla brudar!

    Va så länge sen jag va här nu, hinner inte med riktigt. Men nu har jag börjat med pergotime igen tog mina 2 första tabletter idag å sen får vi se hur lång tid de tar för bebbe nr 3 att bli till.. Ska börja läsa lite smått i augusti till undersköterska så får vi se hur de blir.

Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16