• Eet

    Pergopinglor med barn version 16

    Tråkigt Dodisen, men tredje gången.... nu får du njuta av sommaren i stället.  Här är det semester mmmmmmmm. Försökt hämta ut mitt recept på pergotime men det var inte så lätt.. slut slut och restat  hos leverantören. Men förhoppningsvis ska väl det har kommit in innan det är dags att börja knapra.
     

  • Eet

    Jag har varit runt... även på andra orter. Det är restat hos leverantören, men jag tror jag ska hinna få det innan mensen. Jag hoppas verkligen det i allafall.

    Nu är det snart dags för ett dopp i det blå.

  • Eet

    Dodisen: Tack. Det verkar lösa sig med lite tur..pratade med kundservice för apoteket, nu var de restade hos leverantören till 10 augusti, men ett apotek 4,5 mil härifrån hade kvar i lager och vi ska på en biltur därförbi i morgon.  

    Lilleskrutt: det verkar vara en liten buse du har i magen. hoppas du slipper mer överraskningar nu fram till förlossningsdags.
     

  • Eet

    Pillerna är nu i necessären.. start någon gång i slutet av juli. 

    Kärleken: Elvin fyllde 1 i maj.. vi får väl se om det blir tätt mellan syskonen.  

    Njuter av semester hos goda vänner i sthlm, Elvin sköter sig utmärkt trots lite in och ut i bilen. 

  • Eet

    Kärleken: Hoppas Bosse bara är på raggningsrunda så här på sommaren och snart dyker upp hos er igen.

    Jag har nu avverkat fyra veckor semester, det mesta på resande fot men det har gott bra. Fick min första verkliga skräckupplevelse i Kiel, där en snabbt gående dam kolliderar med min lille sötnos så att han flyger i backen och ljudet när han slår i bakhuvudet....  men barn är otroliga, lite kyla på bulan och en bra stunds gråt så var det som bortblåst. (jag var dock orolig ett tag till). Skönt att vara hemma igen, men i morgon börjar jobbet.

    Nu har jag påbörjat min första pergorunda :)

     

  • Eet

    Cicci: Fungerade det för dig att beställa via apotektets hemsida? Läste lite i kämpatråden... nu verkar det som pillerna inte kommer att komma till apoteken förrän i september.
    Jag får hoppas min "första runda" fungerar direkt.. så jag slipper vänta på att tillverkan ska komma i fatt sig i sin produktion. Man undrar ju vad som ligger bakom ett så  långt produktionsstopp av pergotime. Och sen lär det ta slut på några sekunder med tanke på hur många som väntar och inte fick ut sina i juli.

  • Eet

    Pergotime är nog värd sin vikt i guld nu... restat till 20 september säger de nu. Hur länge kan de vara restade?! Första gången jag kollade var i början av juli, då var de restade till den 12 juli.....
    Kanske fungerar det på första försöket, kanske kan man hoppas att få får sprutorna i stället. Pergon fungerade ju inte på mig sist men då hade jag förståss ingen äggblåseproduktion själv det visade det sig ju att jag har nu. Eller så får man snällt vänta på att Merck löser sina leveransproblem vad de nu må vara.

    Kärleken: Hoppas hon hade en fin födelsedag igår.

  • Eet

    I dag ska jag på mitt första vul för denna bebisrunda, vi får väl se om pergon har gjort någon nytta. Så får man hoppas Elvin somnar tidigt i kväll :)

    Lillskrutten: Vad spännande....även om det är lite "elakt" av bebisen att säga "nu kommer jag kanske ut och så gör haon inte det". Vad jag längtar till den tiden.... Grattis på bröllopsdagen!

Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16