• Eet

    Pergopinglor med barn version 16

    95 mil.. det måste vara gränsen till galenskap att åka så långt för Ge-Kås! :) Jag är uppvuxen 30 min därifrån. Hoppas du fick handla lite själv...  sist jag var där slutade notan på 3500... farligt ställe :)

  • Eet

    Anso: Härligt med UL! Snart halvvägs då. Tiden går fort. 
    Själv har jag avslutat min första runda med Gonal-f, så vi är i "verkstaden'" nu.

    Elvin har idag fått en stoooooor säng.. hans rum är litet så den ser mycket större ut än vad den kanske är. En vit med utdragslådor under. Vi valde dock att köpa en resårbotten till den i stället för vanlig madrass. Så här i efterhand ser det lite "för mycket" ut. Men men ...i värsta fall får vi väl spara resårbottnen till han blir lite äldre och köpa ribbotten och madrass med.

  • Eet

    Hoppas alla har det bra... verkar som snön och julförberedelserna håller alla sysselsatta.
    Själv har jag inte påbörjat julklappsshoppingen, men den ska nog hinnas med ändå.

  • Eet

    Kärleken: Hoppas my har "skärpt till sig" och sover på natten..

    Julklappsshopping har påbörjats. Annars inväntar jag BIM, vet inte riktigt vilket datum jag ska sätta som BIM. I vanliga fall har jag ägglossning (och tagit sprutan) dag 15, men nu med gonal-f fick jag ta ovitrellen redan dag 13. Så BIM blir väl den 16 eller 19 december... jag lär ju i vilket fall märka vilket resultatet blev. Kanske en tidigt julklapp :)

  • Eet

    9Kärleken6: hur har det gått med din försenade mens?

    Själv är jag på dag 29, brukar har BIM på dag 30, men vet inte riktigt nu när jag tog ägglossningssprutan redan dag 13 istället för 15.  Kan tycka att jag känner viss aktivitet i magen, men om det är mensvärk eller växtvärk det återstår att se.

  • Eet

    Idag är jag inne på dag 32.. så jag tänkte jag kan gå och köpa ett grav-test. Jag brukar ju vara punktlig så jag har börjat dra på smilbanden.

    Hur många dagar efter bim "fick" man ta graviditetstest om man har tagit ovitrielle för att slippa ett eventuellt fel positivt svar? Jag har för mig att det var ett antal dagar men kommer inte ihåg. Och läser man i produktbladet står det att det kan ge falsklarm upp till 10 dagar.. från när då, när sprutan togs eller när man beräknade att mensen skulle komma?

  • Eet

    Anso: Usch... inte magsjukan. Än så länge är det lugnt på vårat dagis och Elvin ska bara vara där i morgon med sen är det julledigt. Satt också i den där kön men i en buss... med en intelligent busschaufför så han frågade om det var okej att ta en alternativ väg och vips så var man hemma.

    Jag skulle köpt gravtest igår, men det är mycket lättare om man har plånboken med sig, så jag ska göra ett nytt försök idag. Jag är dock ganska säker på att det ska bli BEBIS i slutet av augusti.

  • Eet

    lillskrutten: Ja, en bättre jul kan man ju ha. Skönt att pencilinet fungerar bra. Vi har hatt en skön jul, är nu hemma igen och sitter uppkrupen i soffan och myser till brasan. Nu ska vi vara lediga och slappa. Kram

Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16