Inlägg från: 9Kärleken6 |Visa alla inlägg
  • 9Kärleken6

    Pergopinglor med barn version 16

    Eet: Tack! Ok ja då blir det ju inte tätare än vad vi har Har ju exakt 2 år i mellan, men det skulle vart lite mer eftersom My är förtidigt född. Lycka till! <3

    Lillskruttet: Lovar att det bästa är om h*n vill stanna nån vecka till. Blir så mycket strul annars, som sagt Mysan kom ju 5 veckor tidigt, så bättre att det går iaf  2 veckor till för dig. Men jag förstår känslan!

    Här hemma är det full rulle och sorg! Full rulle för att barnen är hemma och det vet ni hur det kan va. Mysan, som hon säger om sig själv, har börjat prata en massa, det är riktigt roligt att höra. Sorg för att våra ena kisse Bosse är försvunnen. Såg han senast i förrgår. Känns inte rättvist att våra katter råkar ut för saker hela tiden.  


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Nu finns det lite bilder på oss från våra stora dag under Bröllop 2010 i galleriet om nån är nyfiken


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Lillskruttet: Tackar Jag älskar mina kallor, så glad jag valde dem. Maffig bukett som fortfarande står, men om än lite brun, här hemma. Ska försöka att ha dem kvar i vasen och se om de blir lika vackert brun över hela buketten i så fall behåller jag dem, som torkad. Trodde inte det gick. 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Lycklig: Tack Tycker jag med

    Anso: Ser inte vad du har på lilla hjärtat, din ruta är tom.

    Fortfarande ingen katt här. Uscha anar det värsta... idag har vi varit på marknad i stan. Kom hem med varsin heliumballong åt barnen, en dinosarie, så klart, åt Nina och en hääääst som My säger men det är en rosa randig zebra. Hutlöst att de kostar 75 spänn stycket men vad gör man inte för de smås lycka? Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Simben: tack, känns fantastisk, skönt det är över och lite trist för nu har man inget att planera Rekommenderas dock att göras!  Sjukt duktig du varit med vikten!!!! Helt imponerad!!! GRATTIS! Kul med lite minisemester för dig snart. Och varför reser ni utan pappan i huset till Kreta??? Sitter själv och drömmer om vart vi ska ta och resa på bröllpsresa. Vad ju det ända vi önskade oss bidrag till en sån, vi fick lite annat smått och gott också men främst 11.100:- att resa för!!! Lutar åt Kroatien nästa sommar. Någon som varit där??? Tänker åka bara min man och jag. Barnen få allt va hemma.  

    Fortfarande ingen Bosse, 5 dygn sen vi såg han nu. Idag öser det ner så kommer han inte idag så kommer han inte alls känns det som.

    Kram på er  


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Simben: Aha ja då är det inte mer än rätt att ni flickor åker själva! Ja jag får ta tag i bröllopsresan eller kanske bara prova på att njuta av livet utan att planera något. Kommer säkert va en hel del med skolan i höst med så då får jag andra tankar. Som sagt duktig du är med vikten!!! Ingen kisse än så jag har inte så stort hopp... Men man hör ju solskens historier hela tiden så man vet aldrig. 

    Kram kram 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Anso: Aha det var därför det blev lite tokigt, teknikens under Som du vet själv är det omöjligt att veta vad som händer med kroppen. Försöker ni bli gravida? Har du pco? Har du kollat hur det ligger till med den (ev) efter din graviditet?


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Anso: Ja mycket kan hända med kroppen efter en förlossning, den kommer på att ja ha va det så där man skulle göra. Konstigt att de inte gjorde en grundligare koll på dina problem utan bara gav pergo. Men det funkade ju och det är ju huvudsaken. Tungan ute Ok håller tummen lite i smyg då

    Idag är det en vecka sen kissen försvann och ff inget spår. Nina hade panikångest, nästan, idag då jag lämnde på ersättningsdagiset. Hon ville inte alls dit. Gjorde ont i mammahjärtat då jag tillslut var tvungen att bara gå ifrån en hysterisk Nina. Jag hoppas och tror det gick över fort. Jag förstår henne och får flaschbacks från när man själv gick på sommarfritids. Inte alls samma trygghet och roligt som på "sitt" dagis. Men det är bara idag och på fredag, min man är ledig onsdag och torsdag. På måndag öppnar vårt dagis igen, skönt.

    Kram på er


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Hej och hå va tiden går! Idag fyller vår älskade Nina 4 år! Vart tar tiden vägen??? Hennes pappa jobbar 7-19 så vi kommer fira dem båda på onsdag på Mys födelsedag. Men så klart blev det sång och paket av oss i morse. Så nu ska de ut och inviga nya servisen till lekstugan. Kommer en kompis till henne i em och fikar så fet blir lite firande iaf. 

    Kram på er




     
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16