• Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Att bo i invandrartät förort.
  • Dorian Ertymexx
    Joppis skrev 2010-08-18 15:05:36 följande:
    Dom vill väl inte få sten kastade på sina bilar så dom undviker väl området....
    Det är ingen som kastar sten här, så jag vet inte vad det är för foliheattsfantasier du fastnat i nu...
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Nice Girl Wrong Place
    Add3 skrev 2010-08-20 00:18:00 följande:
    Vissa hänvisar alltid till de ospecificerade 'ni' som man sen inte vill förklara...verkligen vekt.
    Er, as in, ni som besitter de åsikter personen presenterade.
    Hmmm vad var de nu igen...JO! Han önskade att kvinnor på forumet på våldtagna och lemlästade så att de skulle lära sig en läxa!
    Och så var det det där med att det pågår en etnisk rensning av svenskar.
    Beautifully Human
  • Dorian Ertymexx
    Joppis skrev 2010-08-18 15:06:36 följande:
    Inbilla dig inte att hundarna som släpps på ett spår bara "råkar" hitta en viss kategori av människor när pågående brott har anmälts.
    Nej, men jag vet att hundspårarna gnäller mer när hundarna leder till invandrare än när de leder till svenskar.

    Men du, idag hörde jag faktiskt om stenkastande och våld. Men det var inte invandrare, utan AIK-klacken som kastade sten på klacken från andra länder. Men de kanske var invandrare hela bunten, som bara infiltrerat för att förstöra för de snälla, passiva svenska supportrarna?
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    donator skrev 2010-08-18 15:28:22 följande:
    Ja, SD har defintivt fallit för retoriken om att flest svenskar begår brott medan invandrare är överrepresenterade. Det var sant, som jag påpekat, men är inte det längre. Idag är invandrare sedan länge både överrepresenterade i absoluta såväl som relativa tal.

    Ska jag istället ljuga och säga att vissa invandrargrupper inte är mer brottsbenägna och slippa bli kallad rasist av dig? Ska jag sitta och göra som du, ljuga och säga att Sverige inte har några problem? Är inte det väldigt cyniskt mot alla dem som är brottsoffer, mot de kvinnor som våldtas, mot Inger i Landskrona och Beatrice i Västerås som mördades pga en främmande hederskultur?

    Vad har du för människosyn egentligen, frågar du dig aldrig själv om den ideologi du tror på är en paradox?
    Dorian Ertymexx skrev 2010-08-18 15:04:34 följande:
    Vilka poliser? Det är nästan aldrig poliser här! Vilket ju varit min och många andras poäng hela tråden igenom - det är inte så fruktansvärt som du och andra vill få det till. Det är bara i era febriga foliehattsdrömmar som förorterna ser ut som i "Flykten från New York". I verkligheten är det flesta invandrartäta förorter lugna, trygga områden som värst lider av politikers cynism och dumhet, inte av kriminalitet och brinnande bilar.
    Grattis, vilken förort bor du i? Och säg inte Kista eller något annat svennigt. Jodå både bilar och skolor brinner ganska ofta. Människor skjuts ned och folk mördas här ute, kom inte och påstå annat. Nu ska vi hålla oss till sanningen, tycker du inte?

    Jag flyttade ut till förorten för fem år sedan. Jag hade också en idyllisk bild av allt som var multikulti, jag hade köpt medias propaganda. Men ack vad jag bedrog mig, här har folk skjutits ihjäl, hittats styckmördade och tiotals bilar brunnit bara i år.

    Så jag har ändrat uppfattning. I år röstar jag rätt för första gången i mitt liv. Den här gången röstar jag för alla dem som aldrig fick chansen och för alla dem jag vill ska få slippa våldet och övergreppen.
    Invandrargrupper ÄR inte mer brottsbenägna. Skulle det vara så skulle ju deras hemländer vara laglösa och kriminella, eller hur? Det "roliga" i sammanhanget är ju att de länder som faktiskt har problem med kriminalitet är de länder ni INTE vill peka på, dvs västeuropeiska nationer. Belgien har haft stora problem med pedofilihärvor, Italien har ett konstant problem med organiserad brottslighet och mutskandaler - men det är exjugoslaver ni tycker är de som begår flest brott!?

    Och nej, att Belgien och Italien har problem har inget att göra med vare sig deras "ras" eller kultur, det är bara statistisk vurpa och olyckliga omständigheter, så ni kan gräva ned att jag är "rasist".

    Du är rätt enkelspårig om du tror att din erfarenhet är den enda sanna. Du har bott i EN förort, med höga förväntningar, och dömer nu ALLA förorter för att din idealbild inte stämde? Folk skjuts ihjäl i alla bostadsområden, styckmord är verkligen ingen specifik förortsföreteelse, och pyromaner kan det finnas överallt.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    donator skrev 2010-08-18 18:33:59 följande:
    Det är ofta man får sådana här tramsargument från meningsmotståndare, tyvärr. Jag kan gå ett steg till. Om vi utvisar ALLA människor från Sverige så sjunker den anmälda brottsligheten drastiskt ned till noll, tro mig!

    Skärpning. Svenska män har lika stor rätt att bo i Sverige som svenska kvinnor. Vi har på något sätt ärvt den rätten från våra föräldrar som ärvt den från sina föräldrar osv. Vill människor från andra länder också komma hit och leva här så får de respektera oss, eftersom vi levde här först.

    Håll dig till sakfrågorna. Vi har en oroväckande brottsutveckling. Kom med egna konkreta idéer och argument istället för att smutskasta dem som utsatts för det mångkulturella våldet. Dina metoder är ovärdiga.
    Brottsutvecklingen har nada med invandringen att göra. Den har att göra med ökade klassklyftor. Läs "Jämlikhetsanden", en bok som visar väldigt tydligt sambandet mellan ökande ojämlikhet och ökande problem i samhällen.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    donator skrev 2010-08-18 19:50:59 följande:
    Jag ser inte hur det för debatten framåt. Det hjälper inte mig, hur vill du att jag agerar? Hur vill du att en person som utsätts för ett svenskfientligt hatbrott agerar? Ska man föra en dialog med sin antagonist?

    Samer har aldrig bott i södra delen av Sverige, svenskar flyttade in när inlandsisen försvann. Samer är norra Skandinaviens urbefolkning, precis som skandinaver är södra Skandinaviens urbefolkning. Skrämmande att folk inte är mer pålästa.

    Ja, jag bor och verkar här i områdena som du uttrycker det, men jag har kanske fel hudfärg för dig. Är du rasist möjligen? En stilla undran bara. Jag tycker det är hemskt med alla de tusentals svenskar som tvingats på flykt undan det etniska våldet, vi måste stoppa detta vansinne nu. Är du inte med och protseterar idag, så kanske det inte finns någon som protesterar den dag du tvingas från hus och hem.

    I Tyskland hämtade de först kommunisterna, och jag protesterade inte, för jag var inte kommunist;
    Sedan hämtade de de fackanslutna, och jag protesterade inte, för jag var inte fackansluten;
    Sedan hämtade de judarna, och jag protesterade inte, för jag var inte jude;
    Sedan hämtade de mig, och då fanns ingen kvar som protesterade.

    - Martin Niemöller
    Ursäkta? Nu bubblar du faktafel så jag spricker! Svenskarna, för jag misstänker att du menar germanerna (annars räknas faktiskt samerna också som svenskar) kom LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGT efter att inlandsisen smälte. De kom till Sverige cirka åtta tusen år efter detta, faktiskt, för litet drygt två årtusenden sedan. Och som alla folkvandringar var det ett relativt litet gäng som vandrade in, och fann att det redan fanns folk här, som de beblandades med, handlade med men imponerade på nog för att bli en dominant kultur. Så de första germanska svenskarna slutade vara etniskt rena (om de någonsin varit det; folkvandringar brukar leda till stora mixar mellan vandrarna och de folk de stöter på på vägen) tämligen omgående. Och då folk invandrat konstant sedan dess...

    Och det är litet ironiskt att du drar det där klassiska citatet, du som vill se till att folk hämtas.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    donator skrev 2010-08-18 22:50:46 följande:
    Det känns också fel att tvingas flytta pga en påtvingad mångkultur. Det kan vara svårt för många att förstå. Vissa har bott hela livet i en stad och sedan plötsligt en dag bestämmer sig politikerna för att göra staden till ett mångkulturellt experiment. Så är det för Landskrona t.ex.

    Det tar emot ganska rejält att sälja villan, lämna alla gamla kära minnen bakom sig och fly hals över huvud. Man kämpar emot in i det sista. Men i norra Botkyrka t.ex har den etniska rensingen lyckats ganska bra, de flesta svenskar som fötts och växt upp här har rensats ut.
    Många? Nej, ganska få som har svårt att förstå. Och vem har tvingat på dig någonting?

    Men låt inte så hysterisk människa! Jag känner svenskar som bor i Alby, och de stormtrivs! Nej, förlåt, en bekant är faktiskt invandrare, från norge...
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    donator skrev 2010-08-18 20:48:09 följande:
    Vad gäller överfallsvåldtäkter anmäls nästan tre sådana varje dag, antalet våldtäkter totalt sett är mångdunnelt högre - 6000 anmälda per år. Långt ifrån alla överfallsvåldtäkter uppmärksammas tyvärr. De flesta överfallsvåldtäktsmän är heller inte svenskar, men det kände du säkert redan till.

    Hur som helst har vi fått ett samhälle med mer kriminalitet och mer våld i och med invandringen. Det är i alla fall bra att du håller med om det. Du verkar däremot inte se något problem med att kriminaliteten och svenskfientligheten ökar, det är en smäll man får ta för att vi hjälper så många fler. Jag förstår tankegången och den är på sätt och vis sympatisk.

    Problemet är att du betalar invandringpolitiken med andras pengar och andras liv. Det är enkelt att offra någon annan för att själv få känna sig duktig och präktig. Jag gjorde själv likadant väldigt länge, men det gör det inte mer rätt. Det är cyniskt att offra livet på människor för sin ideologis skull.
    Och den absoluta majoriteten av alla våldtäkter begås av svenska män mot svenska kvinnor i gemensamma svenska hem.

    Men du, om du nu är så rädd för brott kanske du ska hänga på i den här tråden också:

    www.familjeliv.se/Forum-5-154/m49184798.html
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Nice Girl Wrong Place
     "Om vi utvisar ALLA människor från Sverige så sjunker den anmälda brottsligheten drastiskt ned till noll, tro mig!"

    Ja, utvisar vi ALLA människor från Sverige lär det nog bli precis exakt så som han säger...

    Kan man på allvar tro, att om man utvisar alla invandrare (för jag antar att det var det han menade), skulle vi ha NOLL brottslighet?
    Är det möjligt att tro det?
    GÅR det att tro det?
    Beautifully Human
  • Dorian Ertymexx
    donator skrev 2010-08-18 23:15:55 följande:
    Det där köper jag i ditt resonemang. Jag förstår den delen, man kan hävda att något hundratal mördade är en rimlig prislapp för att rädda folk som flyr. Däremot tycker inte jag att det är det om det är mitt liv som ska offras. hursomhelst, utilitarism kallas det och jag är helt med på principen.

     Invandringen har ökat brottsligheten, det är ett faktum, sedan kan jag förstå att du har svårt för att riktigt erkänna det. Jag var också i din situation en gång i tiden, det tog mig många år innan jag riktigt vågade säga det rent ut. Jag ville inte vara någon rasist.

    Jag kan tänka mig att hjälpa dem som flyr för sina liv - ekonomiskt. Jag tänker däremot inte offra vare sig mitt eget eller någon anhörigs liv för det mångkulturella våldets skull. Så är det.
    Du förutsätter att morden sker för att det finns invandrare i landet, inte för att ökade orättvisor gör folk arga, desperata och rädda. Att det alltså bara är invandrare som mördar.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
Svar på tråden Att bo i invandrartät förort.