• Anonym

    vår dotter dog

    Känner mest att jag behöver skriva av mig lite. Vi förlorade vår 3 3 1/2 åriga dotter för ett tag sedan. Det var en morgon som alla andra och jag skulle gå in och väcka henne inför dagis. Ser att hon ligger lugnt under sitt täcke och smeker henne lätt över håret, för det var så jag brukade väcka henne. När hon inte reagerar drar jag av täcket. Lakanet är blött, och jag suckar för mig själv, jaha nu har hon kissat i sängen. När jag tittar på henne ser jag att hon är blå. Slänger mig på telefonen och ringer SOS som skickar ambulansen. Ambulansen kommer men det finns inget att göra, allt är försent. Försent för min älskade tjej!! :( Saknar henne så...

    Allt kaos som följt efteråt, jag fattar knappt att jag tagit mig så här långt. Det blir inte lättare, det känns som en sten i bröstet nästan hela tiden. Hur ska jag orka?! Svaret är att jag måste för vårt andra barns skull.

  • Svar på tråden vår dotter dog
  • Anonym (*)

    Herregud vad hemskt.

    Jag har själv en tjej på snart 4 år och är ganska nojjig att något ska hända henne. Går alltid in i hennes rum och lyssnar så att hon andas innan jag själv kan gå och lägga mig om kvällarna. Trodde inte att det behövdes längre men har fortsatt av vana. Men efter att ha hört detta tänker jag inte sluta med det.

    Jag sitter här alldeles tårögd nu.
    Jag beklagar sorgen TS.

  • Anonym

    Jag blir så ledsen att läsa att sånt här kan hända, beklagar verkligen oerhört mycket.

  • Anonym (Funderar)

    Kan inte beklaga er sorg nog!! Så fruktansvärt!! Sänder er ändlöst med varma tankar å kärleksfulla kramar!

    Undrar också vad som kan ha hänt...

    En känslig fråga kanske- hade er dotter tagit nå vaccin i tiden kring hennes bortgång?

  • MayCai

    Jag är hemskt ledsen för er skull, jag kan bara föreställa mig vad ni går igenom just nu. Hoppas att ni ändå får reda på vad det var som hände, jag inbillar mig att det känns något bättre efteråt om man vet.
    Jag vill även säga tack till dig för att du orkar delge vad som hänt och din sorg.  Vi behöver någ alla bli påminnda om då och då hur skört livet är och ingenting som man ska ta förgivet. Jag känner själv att det är så lätt hänt att bara ta förgivet att alla runt en, (barn,make och föräldrar) ska finnas föralltid, du har gett mig en påminnelse om att alltid tala om vad jag känner för dem varje dag...
    Skickar alla styrkekrama jag kan till dig och din familj.

  • MaPaFrid

    Helt oförståeligt!
    Hur kan något sådant ske? Älskade docka!

  • Becky 30

    Åh, får ont i hjärtat när jag läser detta. Kan inte ens föreställa mig!! Har en treårig flicka här hemma som susar i rummet intill.
    Styrkekram!!

  • EJai

    Beklagar. vart helt tom och fler ord kommer inte fram. Snurrar massa känslor och tankar men dem är som inlåsta inom mig. Har 2 barn själv. Och att det skulle sluta så för någon av dem är en tanke som jag inte äns vill våga tänka.

Svar på tråden vår dotter dog