• Anonym (Kattis)

    Efter ni slickat oss

    I en tråd gick det att läsa om att svälja sperman eller inte efter att killen kommit i munnen. Vad gör ni killar? Gillar ni att svälja fittsaften, eller spottar ni också ut den när ni är klara alternativt sköljer munnen/borstar tänderna. Beskriv hur saften smakar som kommer från ett frisk underliv

  • Svar på tråden Efter ni slickat oss
  • de Robespierre

    Sväljer.

    Det kommer lite hela tiden och inte som för en kille där allt kommer på en gång. Det smakar lite syrligt och ibland järn. Ingen direkt smak som går att referera till. Bästa är väl att använda ditt egna finger och testa själv. Ingen har dött utav det tidigare..

  • barbapappa

    finns knappt nåt godare och mer upphetsande än att känna den smaken i munnen

  • Bridis

    Jag har inte direkt varit jätteförtjust i allas smaker och lukter och därför håller jag mig gärna i de lite torrare regionerna runt och på klittan och som tur är har de personerna som spelat roll för mig tyckt det varit bäst så med.

    För att svara på frågan ordentligt så gör jag väl inget, spottar garanterat inte ut något men får sällan i mig såpass mycket att det är något att svälja heller. Löser upp sig med saliven på något underligt vis kanske?

  • Spanjoren

    Borstar tänderna? Skulle inte det vara grovt förloämpande?

    Jag har ju inte legat med alla kvinnor i världen men har ännu inte slickat någon där jag har behövt svälja hennes sekretion. Det kanske finns sådana, vad vet jag.

    Däremot kan jag tycka att den egna salivproduktionen ökar och man där av får ett behov att svälja. Dessvärre är ju tungan oftast upptagen men det är tur att läpparna kan vikariera en stund...


    C´est la vie pero no se la toque
  • Completorium

    Har inte träffat på nån kvinna som inte smakat bra! Skulle aldrig komma på tanken att göra mig fri från smaken av en kvinnas kön.

    Men det är intressant att olika kvinnor kan smaka så olika! Allt från tunga, mustiga smaker till lätta och friska. Väldigt individuellt och personligt! Men aldrig obehagligt.

  • gaud

    Älskar smaken av en kvinnas underliv, men som någon sade ovan kommer det inte någon plötslig mängd, utan det savar lite hela tiden. Därför sväljer jag inte, men det läcker nog ner lite hela tiden.

  • Anonym

    Jag sväljer rubbet som kommer från fittan, smakar smaskig fitta =) som någon sa tidigare, går inte att referera till någon specifik smak. Smakar "kåt" typ. Väldigt upphetsande att känna fittsmaken i munnen.

  • redneck girl

    svarar för min gubbe här jag.han älskar allt som jag bjuder på=)

  • Anonym

    Jag uppskattar de flesta kvinnors dofter och smaker och slikcar gärna och länge.

    En motfråga till er tjejer - hur skulle det kännas för er om en kille tydligt sa eller visade att han tycker era safter smakar illa och är äckliga?

  • redneck girl
    Anonym skrev 2010-06-18 11:19:54 följande:
    Jag uppskattar de flesta kvinnors dofter och smaker och slikcar gärna och länge.

    En motfråga till er tjejer - hur skulle det kännas för er om en kille tydligt sa eller visade att han tycker era safter smakar illa och är äckliga?
    då skulle jag se det som att  vi absolut inte passade i hop.slickar han inte mig,så skulle det inte funka.för oral sex är det bästa som finns,både att ge och få. då fick han söka sig någon annan,som inte heller gillar oral sex.
Svar på tråden Efter ni slickat oss