Inlägg från: husbyggemama |Visa alla inlägg
  • husbyggemama

    Jag längtar till jul!!!

    Har inte orkat läsa alla sidor. Har annat att göra oxå än att hänga här

    Ska själv köpa julgardiner till vardagsrummet, fyra st kappor, ngn som vet en bra hemsida med snygga gardiner?

    Vet inte riktigt vad jag är ute efter bara så tänkte kolla runt, har tittat på ellos och något annat postorderföretag men inte hittat DOM som jag vill ha. Det ska bli första gången som vi har julgardiner i vårt vardagsrum så jag vill att det ska bli perfekt.

    Dessutom kom jag just på att vi måste köpa ny julgransfot iår då den gamla gick sönder förra året, tips på snygga såna tas tacksamt emot.

    Kram på er alla julälskare, nu är det inte långt kvar!!!!        


    Fiona 04 Douglas 09 Min älskade Peter Nu och för evigt
  • husbyggemama

    Tussilussan! Den ska jag se på lördag och om fem minuter ska jag se new moon på tv! Är såld på twilight och denna tråd.

    Har provat julmust på soda streem idag. Smakade sådär.Inget som rekommenderas. Apotekarnes ska det vara!

    På jobbet bakar vi lussekatter nu. Mmm....
    Jobbar på en tapp.

  • husbyggemama

    Eleonor01 ICAs har jag för mig att det var. Kanske skulle ta en sväng till ytterby nån dag och kolla efter sanjo. Tyckte det kunde vara kul att blanda till lite julmust när som helst ; ) tack för tipset!

  • husbyggemama

    Hur gör man för att lägga in bild här via i-fånen? Kan bara skriva text och trycka på skicka. Måste man gå via datorn? Ville visa julstrumpan jag sytt men vägrar starta datorn igen.

  • husbyggemama

    Mamma SL: Håller med om att båda korten är fina men gillar det nedersta bäst. Tycker väldigt mycket om kort som är tagna uppifrån. Verkar vara lite fifty fifty men då är det ju lika fina barn på båda

  • husbyggemama

    Håller alla tummar för er xXxcrycandyx. Hoppas att hon redan mår bättre och ingen annan blir sjuk. Idag är det dan före dopparedan!!!!!

  • husbyggemama

    En fråga till alla julvänner. Pratade med ett par vänninor om nyår och båda tyckte att dom var så trötta på allt det röda och alla tomtesaker så dom ville rensa bort det innan nyårsafton. Då ville dom ha in glitter och glamour istället. Själv vill jag gärna behålla julmyset lite till. Hur känner ni?

  • husbyggemama

    Ååhh! Jag har ju en apelsinglögg här hemma!! Den får nog avnjutas i helgen. Eller ska jag spara den till semestern och ta med den ut på havet? Solnedgång, hav, räkor och glögg kanske kan bli en klassiker kram på er julälskare.

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!