Inlägg från: husbyggemama |Visa alla inlägg
  • husbyggemama

    Jag längtar till jul!!!

    Idag åker mamma och jag till Ikea. Då kan det hända att en sån lampa på fot följer med hem för den var ju underbar!! Hoppas bara den finns i bäckebol. Sen får vi se om något annat slinker ner, det är egentligen mamma som ska dit och jag följa med.

    Jag kan tipsa om Ikeas mörka chokladkaka som säljs utanför i fastfood butiken. Den kostar 5 kr och smakar lika fint som annan dyr mörk choklad. Perfekt till julbaket mao

  • husbyggemama

    Kan ni hjälpa mig med en fin klänning till min 8-åriga dotter att ha på jul. Jag vill att den ska vara röd och julig. Str 134-140

  • husbyggemama

    Oops, skickade för tidigt. Inte för barnslig men inte för dyr. Max 500 kr men då får den bannemig vara superfin. Är jag för tidigt ute eller är det nu man ska köpa? Har tittat på Åhléns lindex kappahl bonprix cellbes ellos. Vad har jag missat?

  • husbyggemama

    Tack pigelinen och meramia för tipsen. Ska kolla senare idag, ska iväg och jobba nu. Kanske ska man tänka om och köra på en mindre julig färg på klänningen. Fast jag vill ju ha röd på jul. Hmm. Svåra beslut det här.

  • husbyggemama

    Meramia: jo visst kan man. Men i min lilla julbubbla så har flickor röd klänning på jul, lite alla vi barn i bullerbynkänsla du vet. Sen tänker jag att snart får jag inte bestämma alls längre så det gäller att passa på. fast det fanns riktigt fina klänningar på de sidorna ni rekommenderade så vi får se. Tack igen

  • husbyggemama

    Miss frost. Ja den är fin men tycker att den är lite för vardaglig. Min dotter har klänning eller kjol varje dag i princip så då får gärna högtidsklänningarna vara lite extra. fast med fina accessoarer skulle den helt klart funka. Tack

  • husbyggemama

    Har precis spenderat 2800 kr på ellos och zalandos. Det blev en röd klänning till mig att ha på julafton, två klänningar till dottern( inte röda dock letar vidare) två tröjor till maken ett par ballerina till dottern ett par sneakers till maken ett par kilklacksstövlar till mig ett par vinterkängor till mig en julgransmatta och en mistel i plast. Känns rätt ok ändå. Den sammanlagda rabatten är nästan 700 kr.

    Ett bra tips är att googla rabattkod+den sida du vill handla på. Brukar då hitta fina rabatterbjudanden.

  • husbyggemama

    Japp, misteln var från Ellos. Lite var även från zalando, den där butiken dom gör reklam på för tv, fri frakt och retur. Plus 10% rabatt på hela köpet tack vare att att jag googlade efter en kod. Dom hade jättemycket snyggt! Hoppas nu dom är bra i allt annat så ska jag rekommendera dom.

    Jag kan ju skriva rabattkoden jag använde igår om någon vill ha. rabatterat1012. Vet att det fanns någon på 12% men tror det bara var på damkläder över 700.

    Misteln såg riktigt fin ut på bilden. Hoppas den är det på riktigt oxå.

  • husbyggemama

    Jag och en väninna har kommit överens om att skippa våra julklappar till varandra i år och göra paketkalendrar istället. Dessutom för endast 250-300 kr. Tycker det ska bli supermysigt! Kanske kan bli en tradition.

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!