Inlägg från: husbyggemama |Visa alla inlägg
  • husbyggemama

    Jag längtar till jul!!!

    Jaha, nu är julen i fara. Stora tjejen kräktes på vägen hem från fritids. Nu spydde hon för sjätte gången på tre timmar. Stackars liten. Ska den igenom hela familjen så kanske vi får fira jul ensamma här hemma istället. Jaja vi får se. Hade ju tänkt att fixa lite julgodis och julmat imorgon men det får vi hoppa över. Hoppas ni andra har en
    Mysig kväll.

  • husbyggemama

    Tack för era tankar.
    Jaha här sitter man med en frisk unge och en som spydde fram till elva igårkväll. Försöker hålla isär dem så gott det går. Vi pratade med bonussonens mamma igår. Pojken var här över helgen och tydligen så spydde han natten till måndagen. Så vi får se om vi klara oss.
    Vi har i vilket fall haft lite mysigt nu på morgonen med julgranen tänd och tittat på julkalendern, två avsnitt då vi missade igår.

  • husbyggemama

    Verkar som att många är sjuka. Ska be en bön och skriva ett brev till tomten att alla går vara friska på jul.

    Hade tänkt baka lite gott idag (är ledig) men vågar inte med kräksjukan innanför väggarna. Ska släpa ut lillebror en sväng för friskluft. Ha det gott.

  • husbyggemama

    Idag är det dan före dopparedan. 4:e advent och uppesittarkväll. Skinka ska bakas och smakas. Barnen ska skrubbas och jag med. Underbart!!!! Ha en underbar dag allesammans.

  • husbyggemama

    Nu är jag som ett barn på julafton. (Haha) SMHI lovar snö. Mycket!! Här är bara lite vitt på backen just nu men det verkar som att vi ska få vakna till en vit julafton. Tjohoo!!!
    I'm dreaming of a white christmas......

  • husbyggemama

    Här håller julstämningen i sig. Tänkte försöka köra på julstämningen fram till trettondagen. Får se hur det går när man ska jobba lite nästa vecka. Nu får jag nog ta mig en knäck till.

  • husbyggemama

    Hahaha....
    Eena. Jag kunde skrivit ditt inlägg. Det stämmer exakt. Tom magsjukan. Och jag har oxå funderat på att åka till tomteland nästa jul. Kul.

  • husbyggemama

    Jag har redan köpt tre st klappar till advenskalendern. Kan knappt bärga mig tills jag ska slå in dom. I år ska jag fixa färdigt kalendern innan 5:e november så att jag inte stressar i slutet som vanligt Hoppas att jag kommer ihåg detta till hösten bara. Kram till er alla julälskare.

  • husbyggemama

    Hahaha, jag har köpt ett litet bord på loppis som jag bara var tvungen att köpa trots att jag inte visste var det skulle stå. Jag tyckte det skulle vara så fint med t. ex. pepparkakshuset på. Eller något annat julpynt. Nu har jag hittat en kanonplats åt det och bara längtar tills det är dags att pynta! Jag och en vän gör adventskalendrar åt varandra i år igen och jag har kommit en bra bit på väg. Det är så kul!!! Kram på er

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!