Inlägg från: husbyggemama |Visa alla inlägg
  • husbyggemama

    Jag längtar till jul!!!

    Har precis börjat skriva på julklappslistan. Ska kolla vart vi ska vara i jul så att man kan planera lite mer. Lutar åt min bror eller här hemma. Men det är bara jag som är intresserad att bestämma sånt i augusti Nu ska jag ut i solen och spika gips på huset. Kram till er alla från oss alla.

  • husbyggemama

    Pigelinen: Vet inte om Ullared har sånt men mysiga innetofflor brukar vara poppis hos barn. Eller kanske lite kläder som egentligen är onödiga men kul att få i julklapp? Så här tänker jag då: Min son behöver egentligen inga kläder alls då vi ärver massor. Han tycker det är jätteroligt att få en tröja med t. ex. Blixten på. Vet att han skulle uppskatta en sån julklapp. Han är fyra år. Ullared har ju billiga kläder.

    En ryggsäck om det inte redan finns? Eller jympapåse om behov finns.

    Böcker är ju alltid bra tycker jag precis som Lunah säger. Hoppas du kommer på något bra.

  • husbyggemama

    Fick igår mail om att jultidningsmaterialet snart är på väg till oss. Tösen sålde för första gången förra året och det blev en succé.

    Smygläste lite i en Allers och i den var det reklam för deras årliga jultidning. Nu närmar det sig!!!!

  • husbyggemama

    Nu har jag handlat färdigt allt till min väninnas adventskalender!! Känns underbart att vara färdig i tid så att man kan slå in i lugn och ro och lägga tid på varje paket.

    Jag längtar oxå efter lite höstkänsla. Framförallt lite regn för nu är jag trött på att vara rädd över att brunnen ska ta slut!!!

  • husbyggemama

    Måste bara fråga ang slushmaker. Dottern fick en sån när hon sålde jultidningar förra året. Tråkigt nog fattar vi inte hur man gör!!! Ska det vara någon speciell essens som med sodastreamen eller är det saft o juice som gäller? Hur länge ska man hålla på? Finns bara instruktioner på engelska så vi tror att vi gör rätt men vi kanske översatt fel. Vore glad för en förklaring från någon som lyckats

  • husbyggemama

    Igår bokade mamma och jag en resa till Lübecks julmarknad i början av december!! Var där en gång som barn men ska bli så roligt att återse det som vuxen. Längtar!!!

    Ang. Loka så såg jag den igår på vår Statoil. Funderar på att beställa hem den till vår butik men jag tycker ju innerst inne att julen ska vara i December. Är rädd att den förlorar sin charm annars. Att planera och längta går bra förstås

  • husbyggemama

    Nu blev jag "lurad" igen. Gick in på lineahemma och hittade ett påslakanset i vintrigt/juligt färgtema för endast 79kr. Isabell hette det.

    Har tittat på många olika men de som brukar tilltala mig brukar kosta mycket MYCKET mer. Beställde ögonabums två set. Längtar redan efter att få bädda rent sängen. Hoppas bara att de inte är sådär jättetunna o sladdriga som de ibland kan vara.

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!