• susye

    Att förlora ett vuxet barn, någon mer som gjort det?

    Jag förlorade nyligen min 21-åriga son.
    Allt skedde så plötsligt o oväntat.
    Är fortfarande lite i chock o i förnekelse tror jag.
    I ena stunden förstår jag att han är borta o i nästa känns det helt overkligt.
    Känns så SJUKT att gå till en grav där det på gravstenen står min egen sons namn.
    Det ska INTE vara så.
    Barn ska inte gå före sina föräldrar.
    Känns som om många tycker att änglaförälder är man bara om man förlorat små barn.
    Men ett barn är alltid ens barn oavsett ålder så jag kallar mig (tyvärr) änglaförälder.
    Kan bara säga att SMÄRTAN är den värsta man kan uppleva o den måste jag leva med resten av mitt liv. Gråter
    Finns det fler som förlorat barn som är lite äldre?
    Inte bara vuxna men lite äldre typ tonåren o uppåt.
    Behöver prata med er som förlorat barn i tonåren eller som vuxna.
    Orkar du så hör av dig.

    Kram från en mamma till 2 barn på jorden o en i himmelen

    Du fattas oss min änglason Hjärta HjärtaHjärta

  • Svar på tråden Att förlora ett vuxet barn, någon mer som gjort det?
  • Gabbe01

    Hej, jag beklagar sorgen djupt, min 23 åriga son gick också bort snart två år sedan, och jag tror att man kommer aldrig över det, tyvärr. Tiden är den enda medicinen som lindrar såret men såret kommer alltid att vara öppet. Man får hitta sina egna försvarsmekanismer som hjälper att leva vidare. Det sägs att detta är absolut det värsta som en människa kan råka ut för, känn dig aldrig ensam om det och försök att lindra din sorg genom att ge all kärlek till de familjemedlemmar som fortfarande är vid liv. Det var mitt råd som jag även tar som självterapi.
    Gabbe 

  • vinter15

    Det var länge sedan du skrev och mkt har säkert hänt sedan dess. Jag förlorade min 22 årige son i somras. Du kan gärna skriva till mig men gör det helst på mailadressen eftersom jag inte är så sugen på att göra det offentligt i etern.

  • kitty

     


    Hej ville beklaga den största sorgen av alla. Jag önskar dig ny styrka så småningom. Jag förlorade min dotter för snart ett halvår sedan, Hon missbrukade droger. Hon hade perioder av drogfrihet. Visst fanns tankarna där om att det värsta skulle kunna hända. Och det gjorde det. Den  värsta smärtan, sliter kroppen i bitar. Jag saknar henne så mycket, längtar efter hennes skratt. Det gör så ont. Kommer det alltid att kännas så här. Hennes kläder bär jag med stolthet. Men det tog ett tag innan jag tvättade de. Hennes lukt satt kvar. vill jättegärna prata med föräldrar som förlorat sina barn. Jag tycker inte att åldern har så mycket med det att göra. Det är just känslorna omkring det som jag vill tala om. Min dotter blev 24år 7månader och 12 dagar.  sköt om dig, styrkekram  Lotta

  • docka1

    jag förlorade min älsta son i maj 2014 han var 26 år han dog dagen efter morsdag och hjärt krosset jag känner vill inte ge med sig jag kan göra vad som helst när de plötsligt kommer över mig och de känns som jag dör om och om igen hans dotter var bara 10 månader när han lämnade oss

  • varberg12

    hej jag är från ibanon , o det känns så känlosam när jag har läst din hemska upplevelse som du har hft men ja vil säga till dig jag har förlorat 2 brn me själv var de så små men jag förstår dig men ända jag kan säga till dig tänk alltid att de har rest någonstans o du kommer någon dag träffa de o inga ska äga livet vi alla ska gå nu eller senare .gud testar oss om gud tycker om en person ge honom någonting kan vara barn eller annat syftet att du ska tänka efter bli tålig, ja ärtroende o detta gör gör mig att tänka postivt wafa libanon

  • Mamma Vicky

    Hej ! Vet att det här hände 2010 ???? jag förlorade min 22 åriga dotter i onsdags och jag fattar inte hur jag ska orka leva vidare ???? mamma till 2 barn på jorden och 1 i himmelen ??

  • Minfamilj
    Mamma Vicky skrev 2015-10-04 19:41:16 följande:
    Hej ! Vet att det här hände 2010 ???? jag förlorade min 22 åriga dotter i onsdags och jag fattar inte hur jag ska orka leva vidare ???? mamma till 2 barn på jorden och 1 i himmelen ??
    Beklagar din förlust. Jag har inte förlorat ett barn men min man gick hastigt bort för knappt två månader sedan. det är fortfarande svårt att ta in och förstå vidden av det. Har tre barn som jag nu står själv med. 
    Man överlever men det är tufft.. Vill tipsa dig om en förening som heter Vimil. Finns både på vimil.se samt på Facebook. Där får man stöd av andra som också förlorat en nära anhörig. Kram.
  • Miap

    Hej jag är en Änglamamma ???? min älskade dotter Ems rycktes hastigt ifrån mej för 1,5 månad sedan fattar fortfarande inget, är fortfarande i ett chocktillstånd. För en vecka sedan skulle hon fyllt 21år det känns så himla overkligt o så fruktansvärt orättvist. Orden VARFÖR VARFÖR ekar i mitt huvud jag vet inte hur jag ska kunna leva utan henne hon var mitt allt ja hela mitt liv. Det känns som jag inte kan andas jag försöker förtvivlat kämpa i känsla av att jag drunknar i kvicksand ???? ???? ???? tårarna bara rinner hela tiden, jag kan varken sova eller äta o det känns som jag är helt ENSAM jag har helt fantastiska människor runt mej hela tiden men ändå är jag så ensam. Hur ska jag kunna försätta att leva hade bara henne

    Kram Miap ????????????

  • Hastlo

    Miap!

    Jag har varit med om samma sak för två månader sedan. Kanske skulle vi kunna ta kontakt?

  • NenneBP

    Jag förlorade min dotter 25/5 2015, hon skulle fylla 21 i september.

    Jag vill skicka kramar till er alla. Att förlora ett barn, det kan inte jämföras med något annat. Jag känner mig själsligen amputerad. Hade jag inte haft min familj så hade jag inte klarat det här. Min dotter blev mördad. Så förutom själva förlusten av henne så har vi fått genomgå så mycket annat med rättegångar, mediabevakningar och liknande.

Svar på tråden Att förlora ett vuxet barn, någon mer som gjort det?