• BounceT

    RMC Malmö del 14

    Hej här fortsätter tråden....häng med. Välkomna ni som är nya också  :)

  • Svar på tråden RMC Malmö del 14
  • Snuttelina

    Hej tjejer!

    Önskar er alla lycka till!

    Ha en trevlig sommar!

    Kraaaaaaaam

  • Kyria

    FiaLotta: Biverningar verkar ju vara väldigt individuellt. Kan dock säga att jag inte hade speciellt mycket biverkningar av Progynon. Jag fick lite eksem och torra ögon, men inget som störde jättemycket alls. I övrigt kände jag inget speciellt. FET är verkligen ingenting jämfört med en komplett IVF-behandling, tyckte jag i alla fall.

    Jag har fått precis samma instruktioner som du att jag ska börja ta Progynon igen om jag får en blödning den 30 juli eller senare (min mens är dock så oregelbunden att det inte är riktigt lönt att spekulera i är när den förväntas komma...)

  • FiaLotta

    Tack för infon Kyria :). Då kanske vi får börja samtidigt :)

    Trevlig sommar alla och jag hoppas du är gravid Silva. De ringde kl 12 till mig.

  • bambi7

    Silva: jag tycker oxå det ser ut som ett positivt test... Tror du har ett fint samtal att vänta. Till oss har de alltid ringt efter 14. Om du inte lämnar testet där då ringer de innan lunch. Lycka till nu! Fialotta: har du regelbunden mens? Och ofta får äl av dig själv? Då hade jag kört som vi gjorde nu ostimulerat. Smidigt utan biverkningar och de ända du behöver göra är att ta äl stickor. När du får glad gubbe så ringer du in o de planerar återföringsdag. Men jag hade inte så mycket biverkningar av tabl heller, mest huvudvärk. Spännande. Till er andra tack för alla grattis, snart ska jag gratta fram er med kram på er.

  • FiaLotta

    Bambi: Jag har regelbunden mens ca 30 dagar mellan. O jag tror jag har ägglossning varje månad, får ont samma tid iaf. Körde äl-test ett tag innan vi sökte hjälp o det gav utslag. Konstigt att de inte sa att jag kunde köra ostimulerat då på RMC, de kanske vill att man kör stimulerat först.

    Hur har det gått Silva?

  • hemlighetsfull 84

    Grattis Silva :) Vad roligt! Det var alltså inget spökstreck :)

  • hemlighetsfull 84

    Kiwi: Ja vi kör korta protokollet så det var därför vi inte fick köra om mensen kommer före 2 augusti. För om den kom 1 augusti så skulle de inte ha någon som kunde plocka. Känns lite jobbigt att det hänger på en dag så nu hoppas jag verkligen att mensen fortsätter vara regelbunden eller att det rubbas lite så nästa cykel blir en dag längre... Tror ni man kan beställa det någonstanns??? :)

  • ITM

    Hoppas alla får en härlig sommar! Vädret kan man ju inte klaga på nu.
    Kramar till alla!

Svar på tråden RMC Malmö del 14