• BounceT

    RMC Malmö del 14

    Hej här fortsätter tråden....häng med. Välkomna ni som är nya också  :)

  • Svar på tråden RMC Malmö del 14
  • camaro
    Smulans skrev 2010-07-20 11:20:01 följande:
    En liten fråga, hur snabbt kunde ni sätta igång med spray/sprutor efter infon och läkarbesöket? Just nu nojar jag lite över att vårt första potentiella försök troligtvis kommer att krocka med vår enda inbokade semesterresa. Men jag är lite oregelbunden och vi vet ju inte ens om vi kommer att köra korta eller långa protokollet, så det är ju lite onödigt att börja spekulera redan. Otålig, jag?
    Tack för gratulationerna :) Jättelycklig att jag blv gravid på första IVF-försöket, hade jag veteat det hade vi sökt hjälp för länge sedan...

    Det tog ett helt år hos vårt lokala sjukhus innan vi fick Remiss till RMC i Malmö. vi var på RMC dagen innan jag skulle ha MENS, 21 dagar efter mens skulle jag börja med sprutorna. Jag körde långa protokollet.

    Vi avbokade en semester resa förresten - det var tur för den skulle ha varit samma vecka som det visade sig bli äggplock och insättning...  Kan du inte ringa dit och fråga vad de tror om att resa vid den tidpunkten?

    Förstår att du är otålig :) Lycka till!
    man lever på hoppet!
  • Smulans

    Camaro, jag är lite oregelbunden så det är svårt att veta exakt, men jag borde få mens strax innan/efter läkarbesöket. Enligt mina beräkningar borde äggplock i så fall bli ungefär när vi ska resa. Vi ska fira svärmors 60-årsdag, så resan kan tyvärr inte ändras. Jaja, efter så lång väntan gör väl inte en månad hit eller dit någonting egentligen

  • Bellman01

    Smulans: Jag var nedreglerad en vecka längre än vi behövde (med suprecur), eftersom mannen skulle på en viktig tjänsteresa. Läkarna sa att man kan vara nedreglerad hur länge som helst. Gissar att det inte blir några problem för dig. Denna gång ska jag vara nedreglerad LÄNGE på eget val eftersom jag har endo. Lycka till.

  • Smulans

    Bellman, tusen tack för infon! Det hade ju varit helt perfekt om man kan göra så! Då kanske vi kan köra igång direkt i alla fall. Tack för att du stillade min sinnesro och otålighet 

    När sätter ni igång?

  • Bellman01

    smulans: Jag är i full gång och sprayar med nässpray sedan den 4/7, ska på första VUL 17/8, men vill helst spraya nån månad till så att endon krymper och att embryona kan fästa.
    Jag har även varit nedreglerad med suprefact och tror att det inte är några problem med å köra en vecka längre.

  • Smulans

    Bellman, får jag fråga hur många försök ni har gjort tidigare? Hoppas det blir som du önskar både med spraytid och embryofästande

  • StorLängtanEfterLiten
    Camaro: Stort grattis!  Måste vara en underbar känsla efter att ha försökt så länge

    Evigväntan: Puuh vilken vecka du haft......men vad skönt att det verkar stå rätt till nu! Fortsätter hålla tummarna för er 

    Silva: Hoppas att din katt piggar på sig snart.

    Smulans: Jag var på läkarbesöket på cykeldag 3 och fick starta direkt med långa protokollet dvs på dag 21 i cykeln. Förstår dig precis.....det här med väntan, längtan och otålighet är verkligen en stor del av IVF-behandlingen.
  • Smulans

    StorLängtanEfterLiten, visst är det så. Man kan tycka att man borde ha lärt sig att ha tålamod efter så lång väntan, men icke... Då hoppas jag att vi kan starta direkt och sedan styra behandlingen så att äggplocket inte krockar med resan.

    När räknar ni med att sätta igång?

  • Bellman01

    Smulans: jag har gjort 2 IVf och 2 FET på RMC, sedan har vi köpt ett paket om 3 IVF på Öresundskliniken där vi har gjort ett IVF till och nu förbereder jag för nästa. Så totalt 3 IVF och 2 FET.
    Jag ger inte upp i första taget. Kämpar på med allt vad det innebär.
    Är det ditt första du skall börja på nu??
    Mitt första blev snabbt påbörjat, vi var på infomöte och läkarbesök samma vecka och sedan kunde jag börja långa protokollet på dag 21. Så jag väntade inte alls länge. Ganska skönt.


    Fast jag inte går på RMC längre följer jag denna tråd, har ju ett i frysen på RMCSkrattande

  • hemlighetsfull 84

    Måste bara fråga er. Har era cyklar bettet sig som vanligt efter ivf. Min är hel konstig. knappt två veckor efter bortfallsblödningen fick jag bruna flytningar sedan försvann dem och nu två dagar senare så är det rosa flytningar.Fattar nada ska ju inte ha min vanliga men förrens den 2 augusti... Någon som känner igen sig?????

Svar på tråden RMC Malmö del 14