• Hjärtat längtar

    Sydafrika-tråd!

    Hej!
    Jag ville starta en tråd där vi som är intresserade, ska eller har adopterat från Sydafrika kunde samlas oss prata lite Glad ge varandra råd och tips m.m

    Vi vill adoptera från Sydafrika, men har bara köat hos AC ett halvår.  

  • Svar på tråden Sydafrika-tråd!
  • Nystart

    @Qermit; När man väl har tagit tag i det där som kanske bävat inför och till och med varit lite arg för att man ska behöva göra brukar det kännas bättre.

    Jag håller tummarna idag och imorgon och egentligen alla dagar. Men mest håller jag tummarna för den familj som är i  SA nu och stöter på problem på plats. Mina tankar är med er.

  • Qermit

    Ada, mina tankar går också till dem! Och jag väntar gärna några fler månader extra om problem av den arten går att undvikas.

    Och för er som tänkt kolla tv ikväll ber jag om ursäkt för ett faktafel som jag säger... det var info från mannen som jag bloggade om och han hade missuppfattat regering och centralmyndighet :-S. Efter det har jag alltid ringt AC själv .

  • LindiweSA

    Jag tänker också på den familj som fått problem i domstolen och undrar samtidigt om det är någon som hört något från iväntanstider, de har inte uppdaterat sin blogg sedan de var på väg till domstolen och jag hoppas att allt är bra med dem. När man hör om en familj som har problem är det ju lätt att man börjar oroa sig för andra som är nere också.

  • ViljaDrömma

    Ja usch så hemskt det måste vara för den familjen i SA. Värsta mardrömmen. Trodde inte det kunde hända där, men så fel jag hade. Jag hoppas så innerligt att det löser sig för dem och att de får återvända hem tillsammans med sitt barn!

  • Kwela

    Fy jag blir alldeles kall och så ledsen för den familjen. Vad gör man i en sådan situation?

  • Ålen returns

    Hej alla! Jag följer er tråd med spänning men nu förbyts den känslan mer till kalla kårar när jag läser att det strular för en familj. Hoppas hoppas hoppas att det reder ut sig!!!!!

  • Linnis

    Instämmer med dig Ålen. Håller nu  tummarna för att allt löser sig.
     

  • Längtande SA

    Ännu en jul utan våra prinsar och prinsessor då :O(
    Men hör det ni! Det måste verkligen vara den allra sista! Om ett år så hoppas jag denna väntan känns så avlägsen!

    Alla tankar till den familj som det krånglat till sig för.. Det gör så ont att höra! Hoppas av hela mitt hjärta att det ska lösa sig till det allra bästa och det direkt!

    Kram på er!

Svar på tråden Sydafrika-tråd!