• IssaPissa

    Vi som har BF i Februari 2011 (Nya tråden)

    Här är tråden för oss med BF i Februari 2011!

    Vi pratar om våra växande liv och allt mellan himmel och jord. Gamla som nya är välkomna!

    Här visar vi upp våra växande magar:
    www.familjeliv.se/Forum-11-222/m54130958.html

    Här kan vi se när alla har BF:
    www.familjeliv.se/Forum-11-222/m53177168.html


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-17 10:27
    Här är länken till tråden dit vi alla ska vandra när bebisarna är födda!

    www.familjeliv.se/Forum-11-401/m56750775.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-03-10 10:10
    HÄR ÄR TRÅDEN FÖR OSS ATT HJÄLPAS ÅT ATT KOMMA I FORM EFTER BEBISARNA TITTAT UT!

    www.familjeliv.se/Forum-24-64/m57716676.html
  • Svar på tråden Vi som har BF i Februari 2011 (Nya tråden)
  • Tilcha

    emlisch:  BF+5 idag för mig. Ska till BM i morgon så då måste hon titta hur det står till "därnere". Hoppas på att hon kanske kan göra en liten hinnsvepning.

    Har sammandragningar stup i kvarten nu men de gör ju inte ont. Ska kanske promenera till dagis å hämta dottern. Känns bra å röra lite på sig. Verkar som det rör sig mer därinne då.

  • Madolin

    Här är det bf+13 och i och med att inte ens min livmodertapp knappt kunde nås i måndags kan jag aldrig tänka mig att det ser bättre ut nu... Har mått illa, haft feber och varit allmänt risig senaste veckan så jag vet inte alls vad man ska ta sig till.. På fredag blir det förmodligen snitt då, hoppas jag känner mig mer kry tills dess!

  • kexan

    Madolin- nära nu va spännande så krya på dig och njut av magen för den saknar man lite konstigt nog. Stina varför får man inga läkemedel om man är smittad sen tidigare? Hoppas ni slipper vänta allt för länge nu .

  • boktok

    Läkaren sa att man kan få för kraftiga värkar som är svåra att kontrollera och att livmodern är för svag för att klara av det. Jag kommer inte ihåg exakt vad han sa, har svårt att tänka klart överhuvudtaget just nu, så om någon annan kan förklara bättre så blir jag glad!

    Vi hade hoppats på att förlossningen skulle ha satt igång av sig självt, men det är redan Torsdag imorgon och på Fredag kl 10 har vi en ny tid inbokad så chansen verkar skrämmande liten.

  • Madolin

    Redan efter två graviditeter är jag väldigt säker på att jag inte kommer sakna magen, jag har efter halva grav längtat efter att bli av med den. Skillnad är det efter första grav tycker jag Tack, snart är denna väntan över!

  • kexan

    Hehe ok jag saknar den för att det nog va sista gången man hade sån mage : ).hur gör man med kräk barn Levi är expert på att kräkas ej kaskad men lite där och lite här mycket klädbyten då det luktar surr. Och jobbigt på natten då jag inte vill lägga han ner på rygg då jag vet att det kommer upp. Han rapar så jag vet inte vad vi ska till för knep tips ?

  • Röd ros

    Kikar in och ser om vi fått några nya bebisar....*kik*


    Stolt mamma till Tindra 8, Leah 5 och Lex född 110220
  • Kressie
    boktok skrev 2011-03-09 14:15:01 följande:
    Nej ingen bebis än! BF+8 idag. Vi var in till Spec MVC igår och det hade hänt en del sen en vecka tillbaka. Bebisen ligger ängre ner med huvudet och livmodertappen är mycket kortare så det är på G iaf. Vi har fått en ny tid på Fredag och nu hoppas vi att det ska sätta igång av sig självt. Annars så blir det i första hand att ta hål på hinnorna. Läkemedel får jag inte eftersom jag är snittad sen tidigare.
    Konstigt jag är snittad med första och har blivit igångsatt  alla 3ggr efter det och alla gånger med dropp...
  • Tilcha

    Ingen bebis än men har ändå en känsla av att d kanske e på g snart. Kan inte riktigt sätta fingret på det men har nån liten molvärk i magen å ryggen. Men d e fortfarande väldigt lite. Vågar inte hoppas för mycket.

Svar på tråden Vi som har BF i Februari 2011 (Nya tråden)