Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    HEJA SD!

    Bejje skrev 2010-08-30 14:43:47 följande:
    Förstår vad du menar, men när den dagen kommer så kan vi släppa in en del invandrare anser jag, MEN i rimliga mängder. Inte som nu när det fullständigt rasar in invandrare. Finland tar in lägst antal invandrare i norden och det fungerar riktigt bra där anser jag. Jag säger inte stoppa invandringen, jag säger att vi bör minska den markant och helst begränsa den till folk som flyttar hit för att arbeta, inte för folk som flyttar hit för att leva på bidrag.
    Vad är det som fungerar bra i Finland som inte fungerar här ?
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Dorian Ertymexx skrev 2010-08-30 14:48:47 följande:
    Våra egna? Du menar vi av arten Homo Sapiens Sapiens? Eller är det något annat "vi" du menar? Något mer uppdiktat, arbiträrt och sagoaktigt?
    Vi = etniska svenskar

    Det har jag lärt mig i en annan tråd serru
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Dorian Ertymexx skrev 2010-08-30 14:51:26 följande:
    Läs vad pensionärerna tyckte om SDs reklamfilm. De säger själva att de behöver invandringen, och att de tycker att invandrarna gör ett bra jobb i Sverige. Så vilka är det som far illa?

    Så de ska, för sin egen skull, stanna i krigsdrabbade länder och dö? Vet du, jag undrar om du skulle stanna i ett krigsdrabbat Sverige och dö hellre än att åka till ett annat land och hamna i utanförskap. Jag är väldigt, väldigt nyfiken på det.
    Ja det är ju VÄLDIGT många sk invandrare som tar hand om pensionärerna på hemmen . Eller är det så att det är dessa jobb som invandrarna "tagit " ?
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Dorian Ertymexx skrev 2010-08-30 14:54:27 följande:
    Aha, så vi ska alltså utgå ifrån vad DU anser. För du förstår väl att det DU anser om tex Finland är fullkomligt irrelevant för oss? Och "rasar in" invandrare? Du skämtar va? Har du tittat på statistiken? Vet du hur många av dessa som "rasar in" som är hemvändande svenskar?
    Sådana som jag !!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    MammaG skrev 2010-08-30 14:57:01 följande:
    Då tycker jag du ska rösta i främsta hand så dessa imbecilla skattesänknigar upphör, och att pengarna läggs på just bostäder åt alla. Blir helt knäckt av alla som tror att alla problem som finns i samhället kan spåras tillbaka till att vi tar emot flyktingar. Har ni ingen koll?

    Skulle också vilja ha svar från den som inte vill ta emot de som "kommer hit för att leva på bidrag" Vilka skulle det vara, menar du? Finns många gånger mer "go" och entreprenörsanda hos invandrare än vad man ser hos den etniskt svenska befolkningen. För att undanröja integrationsproblem kan vi börja med att ta tag i den strukturella rasismen.
    Is this what they call a HALLELULJAAAAH moment ??
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Ankissen skrev 2010-08-30 17:09:28 följande:
    Nu är det ju så här att invandringen berikar Sverige. Vi är så få 70-talister jämfört med 40-talister att vi knappt kan betala för dem. Vi borde vara tacksamma om folk vill komma hit och jobba och betala skatt.

    Och ni som tänker rösta på sd? Vad vill de göra åt elevers sjunkande resultat i skolorna? Åt äldreomsorgen? Åt skatterna? Miljöförstöringen? Det enda jag sett om sd´s skolpolitik till exempel är att de vill skrota modersmålsundervisningen. BRA förslag - det höjer säkert svenska ungars usla betyg... *ironi*
    Svaret på alla dina frågor är att stoppa invandringen .. det  vet du väl ?

    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Ankissen skrev 2010-08-30 17:20:10 följande:
    Jomenvisst! Bara det slutar komma invandrare hit löser sig så klart allt... 
    Japp tänk att ingen kommit på det förr . Alla invandrare är dessutom muslimer , alla kvinnor har burka och springer runt med barnvagnar . Ingen jobbar och lever på soc -- eller hur var det .. de "snor " våra jobb också .. ( sviktande logik  )
    Ja och sen är de alla våldtäcktsmän , snor i affären och förstör i skolan .

    Sverige vore ett land med bara blåsippor och lugn om invandrarna försvann !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    riggan skrev 2010-08-31 01:06:01 följande:
    Jag grät när jag såg SD:s valfilm. Det som fick mig att gråta var att vissa av de beslöjade kvinnorna körde barnvagnar. Till och med BARN är icke önskvärda individer, onda muslimer som ska komma och ta pengar från våra pensionärer, enligt SD. FY FAAN! Hur kan man se något sådant och reagera med att skriva "HEJA SD"?! Vad är det med människor?

    Jag kommer att tänka på en kvinna jag kände en gång. Hon var gammal och skröplig, precis som tanten i valfilmen. Hon hade hemtjänstpersonal som kom till henne varje dag, och många av dem var invandrare. Såhär sade hon om det: "Tänk, nu är jag gammal och kommer aldrig mer att kunna resa. Men i stället kommer världen till mig! Du förstår, i dag kom en kvinna till mig som hade flytt över halva jorden med sitt barn. För att de skulle överleva. En sådan hjältinna stod livs levande i mitt kök och pratade med mig. Jag är så tacksam för att hon ville berätta sin historia för mig, och jag respekterar henne oerhört för det hon har gjort för sitt barn. Vilken styrka det måste ha krävt!"

    Den gamla kvinnan är död i dag. Men jag hoppas att den sortens blick som hon hade inte har slocknat i alla som fortfarande lever här i Sverige.
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    upyours skrev 2010-08-31 03:26:43 följande:
    Vad är det för ghettouttryck av en uttalad SD-sympatisör som vill bevara Sverige svenskt?
    MOAHAHHAHA Vad är det som är svenskt egentligen ?

    inte mycket
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Bejje skrev 2010-08-31 08:27:39 följande:
    Vadå? Bara för att det är det enda partiet som faktiskt vågar tala om invandringen som en negativ sak?
    Jag vet att sådant är väldigt känsligt i sverige, men skönt att något parti försöker ändra på det.
    Men invandring är inte negativt
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden HEJA SD!