• lavender

    Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!

    Jag gjorde moderkaksprov i måndags pga höga siffror på KUB:en.

    Det var en nervös väntan innan provet och är en nu en minst lika nervös väntan på provsvar, så nu undrar jag om det finns fler därute så vi kan vänta och tillsammans?

  • Svar på tråden Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!
  • curlysun

    Jag tyckte inte att det gjorde ont det var bara lite konstig när de stack genom allt och jag har moderkakan framme så de var tvungen att sticka genom moderkakan för att komma åt fostervatten. Men innan kolade de på barnet hur det låg var det var bäst att stick sen tvättade de mig och jag fick såna operationsdukar på mig och alla hade sterila handska på sig plus att ultraljudgrejen hade en sån strumpa på sig sen satt dem en liten plastgrej på den för att kunna fixera nålen.sen sa hon nu börjar jag och då tog det kanske bara 30 sekundar tills allt var över.ingen smärta.men obehag.sen kollade de en gång till på barnet och allt såg bra ut.jag ska vänta en vecka .de ringer oavsett om positiv eller negativ besked vi vill inte känna att hela tiden när telefonen ringer att det är kört nu.

  • Minnie

    Själv kunde de inte utföra mkp i tisdags (fick inte veta varför eg, han sade bara att läget var dåligt... och att det blir för stor risk att sticka fel då). Så nu blir det 3v vänta på fvp... dagen efter dig ida84. Känns ändå ok, har varit lite rädd för mkp... vet inte varför men fvp känns "lättare" men jag kanske inbillar mig.

    Curlysun... du får uppdatera hur du mår ikväll och imorgon. Om det molar osv. 

  • curlysun

    Jag gjorde ju provet i måndags så jag hoppas inte att jag kommer att ha ont nu. Men hoppas att vi får svaret imorgon.

  • idab84

    Minne fy va jobbigt att vänta...
    Ja funderade på varför ja fick vänta o ska ringa idag faktist o fråga,, för hur det en är så om ja skulle avbryta efter ja fått svar är en vecka hit eller dit viktigt...

    Curlysun ja håller alla tummar och tår, snälla uppdatera oss :)

  • idab84

    Hej (igen) Glad
    kollade runt på youtube efter klipp där dom tar fvp och httade denna mamma.... hon hade fått 1:8021 men fick en pojke med ds ...
     efter ja tittat på denna känndes de endå skönt att få möjligheten att välja att avbryta eller vara förberädd!...ja blev så inspererad av henne, sättet hon talade om sitt barn på :)

     ah hur som villa ja bara dela med mig Glad
     
     
    ">

      
       

  • Saragbg

    På tisdag är det dax för vårt fvp. Är inte så jättenervös för det! Men skulle gärna vilka Veta "hur" lugnt ni tog det efteråt och hur länge?! Nån som fått fostervattensläckage?

Svar på tråden Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!