• Mini Angla

    Hur gammalt var barnet när ni hade barnvakt första gången?

    Som rubriken säger... hur gammalt var barnet när ni hade barnvakt första gången?

    Berätta gärna om ni tycker att det var en bra ålder eller om ni skulle göra annorlunda om ni fick chansen.
    Jag är också nyfiken på hur ni valde ut person att sitta barnvakt, så berätta lite om det också om ni vill.


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-11-08 11:41
    Och ni som ännu inte haft barnvakt får gärna kryssa i vid vilken ålder ni tror att ni kan tänka er ha barnvakt första gången.
  • Svar på tråden Hur gammalt var barnet när ni hade barnvakt första gången?
  • Pickeli

    Första gången va hade barnvakt så var sonen 4 månader. Vi var på en 30års fest i en lokal bakom barnvaktens hus. Jag gick dit och ammade varannan timme och vi gick hem och sov tillsammans sen så jag vet inte om det räknas.. Det var jobbigt tyckte jag!

    Första gången han sov över hos någon annan (farmor) så var han nog 9 månader det var en ren "olyckshänddelse".  Hon bor 1 km från oss, men det var ändå jobbig!


    Google it!
  • 071001

    När hon var 1½ mån hade vi barnvakt i 2 tim. Farmor var där och hon sov nästan hela tiden vi var borta. Det var inte jobbigt.

  • CeeJay

    Första barnet var ca 10-11 månader första gången vi hade barnvakt. Då var min syster här och passade henne medans vi var på bio (dagtid) och var borta ca 4 timmar.

  • Pickeli

    Om barnvakt räknas som att farmor tar med en sovande bebis på promenad någon timme så har jag haft barnvakt bra mycket tidigare än 4 månader ska tilläggas. Fast det räknar jag mer som utlån av barn eftersom det inte var ett önskemål från min sida i första hand. Skrattande


    Google it!
  • Alcarinque

    1:an var 7 veckor och 2:an 11 veckor. Då rörde det sig om en kväll resp. en dag. Första gången 1:an sov borta över natten var hon 10 månader. Samtliga gånger har det varit farmor och farfar som varit barnvakter och det har gått alldeles utmärkt


    ♥ Alva 060307 ♥ Nova 100802 ♥
  • Aaglars

    Har en 2-åring och en 7-månaders

    Fortfarande inte haft barnvakt. Men det hade varit SÅ skönt någon gång om möjlighet fanns...

  • Saarraa

    Jag hade barnvakt till sonen när han var 2 månader, då fick han sova hos sin mormor en natt. Och det gick hur bra som helst, ångrar det inte.


    Ensamstående mamma - dolphin.blogg.se
  • hannis

    Min son var hos vår granne (som han känner väl) i 2 timmar när han var 6 månader. Det gick kanonbra och jag ångrar det inte alls. Han var jätteglad och nöjd hela tiden.

    Har inte haft barnvakt på kvällstid eller över en natt ännu. Första gången blir nog till våren då han är 15 månader då vi skall på bröllop. Tanken är att hans mormor skall komma hit och sova över då.

  • Saarraa

    Hur jag valde barnvakt.. Det fanns inget annat alternativ för mig, det var en självklarhet för mig att min mamma skulle vara barnvakt. Jag är ensamstående och pappan finns inte med i bilden, hans val.


    Ensamstående mamma - dolphin.blogg.se
  • Siamojsen

    Den som varit yngst var 6 manader och farmor och farfar satt barnvakt i en vecka.

Svar på tråden Hur gammalt var barnet när ni hade barnvakt första gången?