• Anonym

    Så jävla trött på mina kolleger !!!! Jag måste jobba ännu en julafton !!!

    Fan vad less jag blir !!! Jag har precis fått besked att jag inte får semester på julafton.
    Som vanligt har alla småbarnsföräldrar lagt in om föräldraledigt och där kan chefen inte neka ledighet.Och några ordinarie måste jobba.Vi kan inte lämna verksamheten åt enbart vikarier säger min chef.
    Jag har jobbat  många julaftnar på raken  nu så jag hade verkligen hoppats på ledigt i år.
    Jag har inga barn och kommer inte heller att få några men jag vill väldigt gärna fira julafton med mina syskon och deras härliga ungar.
    Jag vet att mina kolleger har lagen på sin sida så det behöver ingen upplysa mig om men jag blir frustrerad i alla fall.Och jag har talat om för min chef vad jag tycker om det här men får inget gehör.
    Piss !!! 

  • Svar på tråden Så jävla trött på mina kolleger !!!! Jag måste jobba ännu en julafton !!!
  • Anonym

    Jag kan tyvärr inte få barn så jag kommer aldrig att kunna ta ut föräldraledigt.Min senaste relation tog slut för 2 år sedan och adoptera barn ensam vill jag inte.Och jag börjar bli så pass gammal så jag vet inte ens om jag skulle bli godkänd som adoptivförälder.
    Men däremot har jag flera underbara syskonbarn som betyder mycket för mig som jag gärna vill fira jul med.
     

  • Eisa
    Anonym skrev 2010-12-07 20:48:19 följande:
    barn är inte alls viktigast på jul. vart har alla fått det ifrån? barn dör inte av att ha en förälder hemma på julafton? herregud, hur sköra tror ni att dom är?? klart NI vill va hemma o lite lediga när era kollegor sliter. skyll inte det på barnen. att ni vill se dom öppna klappar e faktiskt ingen rätt till förtur på ledighet. hade jag jobbat med såna jobbiga människor hade jag gjort det till en sport att se till att de får så liiiiite ledigt på jul alla år efter att deras barn fyllt 8. elakt? - javisst. bryr jag mig om det - inte ett dugg!!! Skrattande hade sjukanmält mig om så krävs..
    Nej klart barnen inte dör men de blir ledsna.
  • Eisa
    pappa1976 skrev 2010-12-07 19:07:17 följande:
    Varför skall det vara självklart?!?!?!
    Därför att barnen alltid ska ha det bäst. Barnlösa Gudrun 37 kan hantera att jobba på en julafton bättre än Isak 4 kan förstå varför mamma inte är med å firar jul.
  • Eisa
    Anonym (74) skrev 2010-12-07 18:52:09 följande:
    Det går precis lika bra för barnfamiljer att fira jul på ett annat datum. Det är inte bara barnlösa som kan fira andra dagar än julafton!
    Håller inte med. Barnen ska få det rätt och riktigt.
  • lokisse

    Eisa det är bara löjligt.
    isak 4 har ingen aning om om man firar den 24 eller 25 och det spelar ingen roll för honom om han ska fira med mamma och pappa. gudrun 37 träffar kanske bara sin släckt en gang om aret varför skulle isaks "behov" vara viktigare?


     


    Nej det tror jag inte!
  • Anonym
    Eisa skrev 2010-12-08 06:35:38 följande:
    Nej klart barnen inte dör men de blir ledsna.
    Och det blir inte Gudrun 37 och hennes syskonbarn och övrig släkt? Varför är egna barn viktigast?
  • lokisse
    Anonym skrev 2010-12-08 07:51:25 följande:
    Och det blir inte Gudrun 37 och hennes syskonbarn och övrig släkt? Varför är egna barn viktigast?
    för att om man inte försvarar denna osedja med näbbar och klor sa maste man inse att man beter sig som ett kolegesvin när man utan att fundera över saken trycker pa en och samma persson jul efter jul genom att misbruka sin fp
    Nej det tror jag inte!
  • Anonym (OH NEEEEJ!!!)
    Eisa skrev 2010-12-08 06:35:38 följande:
    Nej klart barnen inte dör men de blir ledsna.
    oh neeeeeeeej! ledsna barn? ring FN, ring polisen, larma sjukhusen! jag tvivlar starkt på att dom sitter o grinar hela dagen. då har den andra föräldern verkligen noll koll på sitt barn för barn går liksom att muntra upp så länge det inte är ngt fel på dem. det är inget trauma att sakna mamma lite på julafton (även om ni mammor gärna vill intala er det!). varför nedvärderar ni barnets andra förälder så mkt? varför tror ni barnen kommer hänga läpp hela dygnet den 24e för att dom itne har BÅDA föräldrarna? kan inte pappan underhålla på julafton eller?

    barn blir ledsna hela tiden. när saker inte går precis som dom vill eller när man råkar ha sönder en leksak eller dylikt. det är LIVET. ska alla barn sluta som i "ung o bortskämd"? inte en endaste motgång i hela livet och så blir dom odrägliga och som sina föräldrar tror att de har förtur till allt (de är ju fraaaamtiiiden).

    att lilla ebba tre år undrar vart mamma är när hon äter köttbullar och leker med sin nya barbie är väl lite tråkigt för henne. att gudrun 35, barnlös och ensamboende faller djupare in i en depression pga ensamhet slår faktiskt det flera ggr om. och tro inte att det scenariot är ovanligt, snälla ni.
  • Anonym (2)
    Nightmare skrev 2010-12-07 20:20:28 följande:
    Du kanske skulle ta och läsa på om det en gång till innan du uttalar dig om något som du inte har koll på! .
    Du jag har kollat upp det ock de svar jag har fått är att man inte kan neka! Eller ska jag lyssna mer på den dynga folk här påstår sig kunna?
  • Anonym (2)
    Anonym skrev 2010-12-07 20:40:48 följande:
    vilken ***** trög kommentar. precis lika trög som de från Anonym (2). så, om man inte VILL ha barn. eller kanske inte KAN FÅ. då ska man offra sig för alla som har skaffat dessa? ni som har barn verkar tro att det är nästa generations små presidenter allihopa. förlåt, men jag tror barn klarar sig utmärkt med en förälder på julafton (för är man ensamstående kan jag tycka att det är specialfall). om de gråter en skvätt - so what? livet är inte alltid rättvist. bättre de lär sig det tidigt.

    helt enkelt:

    egoföräldrar - ge er! era barn är bara speciella i era ögon. inte i spec många andras. ska de utövande kristna få förtur på er kanske? de firar ju faktiskt jul av riktiga anledningar och på "rätt" sätt. för julen är inte alls barnens högtid. det är bara BR leksakerkatalogen som får er att tro det. Och julkalendern då, den fanns väl också när jesus föddes antar jag? 
    Snacka om att vara ego! Nä det är ju klart att alla vuxna ska få fira jul skit i barnen! jösses vad korkat!

    Och du man ska egentligen fira 25 för 24 är ingen fest dag men det har ändrats på senare år...Så om du nu vill vara så korekt så fira när det var tänkt från början!
Svar på tråden Så jävla trött på mina kolleger !!!! Jag måste jobba ännu en julafton !!!