• isis bianco

    I jakten efter ett plus! Vi med spottings/mellanblödningar/kontaktblödnignar. Här kan vi klaga o grubbla, ge tips o råd!

    ceke skrev 2011-01-03 22:31:04 följande:
    Ja, ni kanske har rätt... men jag är ju så nervis att jag inte kan låta bli att känna efter. Känner mig inte så pepp nu direkt. Suck.. Hon sa att jag skulle ringa direkt om jag hade spottings.. men än så länge så vet jag inte hur jag ska göra. men jag väntar och ser i morgon förmiddag.. kommer det nåt då så ringer jag.

    SKITSKITSKITSKITSKITSKITBLÄÄÄÄÄ Snälla snälla snälla, kan det inte funka det här??!!??? Jag VILL inte att det ska ha med endometrios att göra. Vill verkligen inte det. SUCK
    Jag säger också avvakta. Åtminstone till efter lunch imorgon. Jag hoppas för din skull att det bara är en irriterad tapp!

    Själv ligger jag i sängen med en molande mage, och funderar på vad som är fel. Kan man få nån inflammation som gör lite småont?
  • isis bianco
    ceke skrev 2011-01-04 08:36:52 följande:
    Jaha, då var det igång igen med spottings. Skit också. Har ringt till KK och sjuksköterskan sa att det är jättevanligt att man fortsätter spotta lite under första kuren... men jag fick en telefontid med en läkare (en annan då hon jag träffade sist har semester) i eftermiddag. Det va ju läkaren som sa att jag skulle höra av mig om jag började spotta trots kuren.

    En stor stor SUCK Gråter
    Neeeej, vad tråkigt
    Hoppas du får prata med en bra läkare i eftermiddag. Sen är det ju inte kört förrän du blöder färskt blod på din bim-dag. För så är det väl?
  • isis bianco

    Akupunktur... Har provat i annat syfte för många år sedan. Det är en spännande upplevelse. Jag blev väldigt yr och trött, men samtidigt pigg mentalt.
    Det sägs öka blodflödet vilket ökar slemhinnans funktionsduglighet. Det kan inte skada att prova tänker jag?

  • isis bianco

    ceke

    du hade ju haft gulkroppscysta, precis som jag. vet du om det har samband med att du nu har brist på gulkropsshormon (progesteron)? Jag funderar på att beställa en kräm på nätet som heter ProgesterAll. Det verkar inte skada?? Eller?

  • isis bianco
    ceke skrev 2011-01-05 10:37:15 följande:
    Ingen aning faktiskt. Progestronkräm verkar ju funka för en del. Skulle dock kunna tänka mig att den är svagare än de progestrontabletter jag käkar nu.

    Ska bli spännande att se om den funkar för dig, om du beställer den Tror nog inte den gör skada.. den ska ju i s f användas under lutealfasen, om jag förstått det rätt..
    Läste mig till att den kan användas efteråt också, dvs OM man blir gravid så ska man fortsätta med den till åtminstone v. 12. Det blir nog att jag beställer den. Som sagt, det skadar nog inte.
  • isis bianco

    ceke
    om du pratar med läkaren igen kan du inte fråga om det har nåt samband med gulkroppscysta? Hade varit snällt

  • isis bianco

    ceke

    du får skriva upp dem alla
    Nu har jag beställt en tub iallafall. Hoppas den kommer hem fort, annars kommer det ju en ny cykel snart :/

Svar på tråden I jakten efter ett plus! Vi med spottings/mellanblödningar/kontaktblödnignar. Här kan vi klaga o grubbla, ge tips o råd!