• 87Malin

    Tråden för 87:or som nyss blivit gravid!! :)

    Jag hoppar gärna in här, är oxå en -87 och väntar sitt första barn. Är i V21 nu och har BF den 30 oktober.. Alla ni som är runt samma vecka när började ni känna dom första rörelserna/sparkarna?

  • 87Malin

    Jag känner knappt nåt nu...jag tror det har hänt nångång men då har det varit så svagt och gått så fort så man hinner inte reagera...men det lilla trollet ska väl bli som sin mor, efter med allt..haha

  • 87Malin

    Jo jag vet ju det, men det är ju så tråkigt när det tar sån lång tid, hoppas det blir innan midsommar så kanske min mamma kan få känna nåt för vi ska till dom och fira lite midsommar..

  • 87Malin

    Gud alltså vad den hära helgen har gjort mycket för mig...jag började känna mitt lilla troll mer och mer på lördag och sen igår kväll så la jag mig i sängen och hede min händer på magen och då kände jag hur den lilla buffade, som tur va så var sambon fortfarande vaken så han fick känna han med..

    Och idag så har jag känt h*n mest hela dagen, hade en timmes rast på eftermiddagen och då passade den på att trycka sig utåt allt vad den kunde så magen vart ju stenhård och jag såg nästan höggravid ut..

    Sen så sa magen bara pangbomm så vart den hur stor som helst bara sen i fredags..

    jag ska försöka knäppa ett kort i morgon och lägga upp..

  • 87Malin


    V6


    V20


    V22

    Det blir ju lite skillnad när man har vit tröja och sen svart, det svarta döljer ju lite..men visst är det en liten skillnad??
  • 87Malin
    Jenny0819 skrev 2011-06-21 21:08:55 följande:
    ja jag är född 87 o fick ett pluss idag!!:)
    Grattis :D

    Jo jag tycker jag blir större för varje dag..måste fakiskt köpa byxor för mina börjar sitta lite konstigt nu..hehe
  • 87Malin

    Det är så roligt när man känner nåt i magen fast det är såååååå himla svagt så det knappt märks... Men idag var det roligt, jag gick och la mig i sängen för jag känner magen bättre då och när jag la mig ner så var jag STENHÅRD precis över naveln sen efter ett litet tag så var det borta så då hade mitt lilla troll flyttat sig.

  • 87Malin

    Mitt lilla troll har hittat ett nytt sparkställe som är roligt att sparka på, min blåsa.. Sen så är det inte så skönt när man är så pinknödig och inte tillgång till toa

  • 87Malin
    aquarius87 skrev 2011-06-28 08:51:16 följande:
    Visst är det roligt! Flört
    Det är så himla roligt.. idag ska jag och sambon åka in till staden (bor 6 mil utanför) för att gå på barnens hus och kolla på lite barnsaker, barnvagn och vagga är det ända vi har, vaggan är efter sambon som han hade när han själv var liten, men sen har vi inget mer..
  • 87Malin

    Idag fick jag se hur min lilla bäbis sparkade så det syndes utanpå magen, hur coolt som helst..hoppas det blir snart igen :)

Svar på tråden Tråden för 87:or som nyss blivit gravid!! :)