Ströbröd i köttbullar
Varför har man ströbröd i köttbullssmet? Blir det inte bara torrare då? När jag har det i blir mina köttbullar torra och lite sega men tar jag utan blir de bra. Kan man ha i annat eller är det bara utfyllnad??
Varför har man ströbröd i köttbullssmet? Blir det inte bara torrare då? När jag har det i blir mina köttbullar torra och lite sega men tar jag utan blir de bra. Kan man ha i annat eller är det bara utfyllnad??
Tycker de blir saftigare och håller ihop bättre
Blir de sega beror det på att man rört smeten för mycket.
ägg och mjölk i köttbullar???????
Jag brukar få beröm för mina köbbullar, gör efter mormors recept (men lika goda som mormors är dom inte)
Låter ströbröd svälla i vatten, i med blandfärs, krydda med salt, vitpeppar och mkt kryddpeppar
Jag har inte ströbröd i mina.
Jag lägger i köttfärsen o ett ägg. Sen hackar jag lök (i en hackmaskin) lägger i en buljongärning o lite mjölk. Häller i det i köttfärsen tillsammans med kryddor. Rör runt. Känns smeten torr häller jag i lite mer mjölk.
Buljong i köttbullsmeten?
Jag har aldrig ströbröd i. Inte ägg heller, ägg gör att det håller ihop sämre. Jag har däremot vetemjöl och olja i.
Vi kör nästan alltid på bacon istället för ströbröd. Riktigt gott!!