Ströbröd i köttbullar
Varför har man ströbröd i köttbullssmet? Blir det inte bara torrare då? När jag har det i blir mina köttbullar torra och lite sega men tar jag utan blir de bra. Kan man ha i annat eller är det bara utfyllnad??
Varför har man ströbröd i köttbullssmet? Blir det inte bara torrare då? När jag har det i blir mina köttbullar torra och lite sega men tar jag utan blir de bra. Kan man ha i annat eller är det bara utfyllnad??
Skorpmjöl? Det är ju bara utfyllnad! Urk.
Köttfärs, ägg, vispgrädde, riven lök och krydderi. That´s it.
Linda1976 - så gör jag också. Jättegoda
Fast utan ägg
Kör lite olika, men jag brukar ha ett ägg, riven vitlök, röd currypasta, peppar, salt, gul lök och nötfärs. Ska det gå fort blir det bara ägg, salt, peppar och nötfärs - funkar det också men är inte lika smakrikt. Ströbröd brukar jag hoppa över men är smeten helt oregelig kan jag ha i lite - men bara i nödfall