**Den stora feta LCHF-tråden**
Rapsoljan, kan väl innehålla nån typ av gift?
Bra produkter och dåliga produkter... så är det med allt.
Ja, sedan kan jag tillägga att vegetabilisk olja i produkter kan man ju alltid ifrågasätta eftersom det sannolikt innebär en produkt som är hel eller halvfabrikat vilket jag tror att vi gör bäst i att låta bli att äta rent generellt.
Däremot är jag inte ett dugg rädd för att äta ren olja av bra kvalité, exempelvis raps eller olivolja. Men jag äter nog förhållandevis större mängder smör och kokosfett.
I sista stycker här ovan står det ju att man ska äta mättade fetter och undvika vegetabiliska fetter.
Margarinfetterna(härdade och omestrade fetter).
Matoljorna(innehåller för mycket omega 6, som är inflammationsdrivande).
Genom att man undvika margariner och matoljor och inte äta så mycket kolhydrater undviker man att få för mycket omega 6.
Ja nu har jag mailat både Andreas och kostrådgivarna och ifrågasatt hur de kan rekommendera produkterna i ett inlägg och säga att dem inte bör ätas i ett annat. Ska bli spännande läsning av svaren.