**Den stora feta LCHF-tråden**
Då tror jag att jag ska ta och titta in till dej och provsmaka Boost
Då tror jag att jag ska ta och titta in till dej och provsmaka Boost
Berätta gärna vad du tyckte ollebulle86.
Kan man inte mala sötmandel till mjöl själv eller blir det inte samma sak?
Ursäkta mej, men är det bara jag som har grymma problem med magen? Alltså att få gå på toa? Nog ska man väl få till det mer än 3 gånger i veckan?
Min kropp har hört till de snålare i Sverige länge, men nu har den gått till överdrift tycker jag. Hoppas att den kan tänka sej att bli lite mindre gnidig och att det bara är en omställningsfas.
26,6 har jag i bmi och då ska jag tydligen ner 4 kilo för att få bra bmi.
Jag har gått ner 2 kilo och det gick fort, redan första veckan, men nu är det stopp. Är på vecka 3 nu och hoppas såklart att det ska lossna snart igen. Jag vill ju kunna ha mina brallor igen
BMI-grejen ger inte rättvisa åt mej heller, för det den klassar som normalvikt på mej klassade min läkare som undervikt. På den tiden vägde jag 60 kilo och åt 6 rostade brödskivor om dagen med sportmessmör på och mängder med kaffe. Knäskålarna och armbågarna stod ut som stora klumpar, revbenen syntes igenom huden och nyckelbenen stack ut och ändå tyckte jag att jag såg helt normal ut...Nu vill jag bara komma i mina kläder i storlek 40 och det kommer jag att trivas bra med
Inte direkt, jag brukar köra med laktosfri grädde när jag gör gratäng. När jag gör blomkålsmos brukar jag ha i lite creme fraiche eller turkisk yoghurt, beroende på vad som finns i kylskåpet.
Kanske sojagrädde kan vara ett alternativ. Det är inget jag testat så jag vet inte om det är någon smakskillnad.