• Linda1976

    **Den stora feta LCHF-tråden**

    {#emotions_dlg.flower}  Välkommen till Den Stora Feta LCHF-tråden!  {#emotions_dlg.flower}

    Här samlas vi som äter enligt LCHF. LowCarbHighFat. Vi pratar mat, recept, utmaningar man ställs inför som lchf:are samt om en massa annat förstås.

    I nedanstående länkar finns mycket bra information:

    http://www.lchf.se/
    http://lchfrecept.com/
    http://www.kostdoktorn.se/
    http://airamsmat.webblogg.se/index.html
    http://kolhydrater.ifokus.se/
    http://annajdjacobsson.wordpress.com/
    http://lchfbutiken.se/
    http://www.lowcarbshop.se/ 

      

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-03-17 17:49
    Recepttråden: www.familjeliv.se/Forum-22-72/m57915800.html -lägg in dina smaskiga lchf-recept!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-04-19 15:42
    Här finns dagsmenyer för den som behöver: www.familjeliv.se/Forum-24-64/m56863370-1.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-07 23:02
    Vikttråd: www.familjeliv.se/Forum-24-406/m65606664.html
  • Svar på tråden **Den stora feta LCHF-tråden**
  • RebornEve

    När jag dricker alkohol så brukar jag dricka vodka med sprite zero eller vitt torrt vin. På systembolagets hemsida kan man kolla innehållet i olika viner..

    Ikväll blir de grillad fläskytterfile med rättiksgratäng och så vitt vin :)
    Ska bli gött !

  • standby

    Krambjörn - mina rätt stora besvär med ont i fotlederna försvann på en vecka med lchf. Slump eller ej vet jag inte men jag hade haft det en längre period.

  • Spana
    huldaskarin skrev 2012-06-09 12:56:39 följande:
    Stevia är ca 300 ggr sötare än strösocker så man behöver bara lite "steviadamm" när man ska söta saker och ting.

    Tack snälla! O tack för länken! :)

    Följdfråga då: vad är skillnaden på stevia, sukrin och de där andra "sötningsgrejerna"? Spelar det nån roll vilken man använder eller vilken är bäst?

    Tack på förhand!    
  • RebornEve

    Spana: sukrin använder du om du vill att sötningen ska ha samma egenskaper som socker.
    Stevia har jag aldrig använt.

  • Spana
    RebornEve skrev 2012-06-09 15:02:34 följande:
    Spana: sukrin använder du om du vill att sötningen ska ha samma egenskaper som socker.
    Stevia har jag aldrig använt.

    Tack för hjälpen! :)
  • ollebulle86

    Testade att göra de där oopsies, eller vad de kallas, idag. De var väl helt ok men nog inget jag kommer bli sugen på direkt.

  • Krambjörn
    standby skrev 2012-06-09 14:59:34 följande:
    Krambjörn - mina rätt stora besvär med ont i fotlederna försvann på en vecka med lchf. Slump eller ej vet jag inte men jag hade haft det en längre period.

    men jag har haft värk flera herrans år så om det bara är en slump för oss bägge vore ju lustigt?
    Jag är glad iaf det är bättre  
  • Krambjörn

    70& choklad hur mycket av det får man käka?

  • ollebulle86

    Ikväll blir det hämtmat här hemma. Jag kommer beställa en kebabsallad så då har jag mat till två dagar, de är skitstora de portionerna! Och den är ruggigt god, såserna är oxå riktigt goda.

  • RebornEve

    Krambjörn: beror lite på hur stora rutorna är, men den mörka chokladen jag köper så är en ruta choklad ca 5 kolhydrater.

Svar på tråden **Den stora feta LCHF-tråden**