• svansmamman

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    sweetmum skrev 2022-01-11 13:43:21 följande:

    Är detta är känt spökstreck från clearblue? Kom efter 5 minuter. Bim -2 känns alldeles för tunt.


    Det ser tyvärr ut som ett typiskt torkstreck från cb så jag skulle säga att det inte är positivt. 
  • svansmamman
    Idze96 skrev 2022-01-12 11:05:43 följande:

    Vad tror ni? Bim-3 ????????


    Ett av få sådana cb-tester jag sett här som jag faktiskt tror är positivt. Så min gissning är att det är positivt! Glad
  • svansmamman
    Lillkajsa skrev 2022-01-13 18:09:08 följande:

    Vad tror ni om mitt test jag tog i morse?


    Strecket ser i mina ögon för ojämnt ut för att innebära positivt, men det kanske bara är upplösningen av bilden som gör att det ser så ut. :)
  • svansmamman
    malina 87 skrev 2022-01-14 11:16:15 följande:

    Testet med ett streck togs igår och de med kryss i morse. Kan de vara svaga eller kan man ha otur att få torkstreck på två olika tester


    Torkstreck är mer regel än undantag på de icke-digitala cb-testen. Jag skulle tyvärr säga att det är negativt. För att det ska vara positivt ska strecket vara lika brett som kontrollstrecket och jämnt i färgen, vilket jag inte tycker att det är på något av testen. :)
  • svansmamman
    Izabelle00 skrev 2022-01-18 17:15:08 följande:
    Någon som ser något på dessa test? Eller ser jag i syne
    Det ser ut som ett typiskt torkstreck från cb. För att det ska vara positivt krävs att teststrecket är lika brett som kontrollstrecket och jämnt i färgen. På bilderna ser strecket avhugget ut och väldigt ojämnt i färgen. Jag hoppas att jag har fel och att testet, motsatt från vad jag tror, är positivt! Glad
  • svansmamman
    Hoppas 2012 skrev 2022-02-15 13:50:44 följande:

    Bim-5, nån som ser något?


    Jag ser tyvärr inte ens en tillstymmelse till streck på någon av bilderna. 
  • svansmamman
    nadir skrev 2022-02-23 12:01:07 följande:

    Tog positivt 1-2 v med cb digital i fredags
    börjsde med rfsu testa ofta i söndags som ej blivit starkare. Har någon varit med om det men ändå fortsatt vara gravida?


    Om jag var du skulle jag förlita mig på testet du tagit från cb digital men kanske även följa upp med ett nytt på fredag för att se att det ökat. Det är såklart ingen exakt vetenskap, men har funkat för mig. Testen från RFSU tycker jag är lite av ett lotteri vad gäller styrka, men oavsett fördubblas ju HCG "bara" varannan dag så jämför test tagna dag 1 och 3 respektive 2 och 4, inte de du tagit varje dag (om du förstår hur jag menar). 
  • svansmamman
    norrpigan skrev 2022-03-16 10:42:08 följande:

    Såhär ser mina test ut.. GråterBorde dom inte börja bli starkare? Har nog inte gått över bim ännu, kanske 2 dagar kvar. Är inte testa tidiga test. Har någon fått svaga test 2 dagar i rad. Har fått mer graviditets symtom iallafall. 


    HCG fördubblas varannan dag, så strecket borde därmed öka i styrka varannan dag. Testa på BIM igen så hoppas vi att det är starkare då! :) 
  • svansmamman
    4BarnÅenCocaCola skrev 2022-04-03 09:59:13 följande:

    Morgonens test. Gårdagens för jämförelse. Syns någon ökning/ser ni något? Tycker det är sjukt mentalt påfrestande att gå och vänta på tydligare test när jag inte ens är säker på att om det är mitt mf som fortfarande visar Obestämd


    Jag tycker mig kunna se en antydan till streck på alla tre bilder men upplever däremot ingen skillnad i streckens styrka. Du har säkert koll på detta sedan innan, men HCG fördubblas varannan dag. Det innebär att det inte betyder så mycket om testen inte ökat i styrka från en dag till en annan, varannan dag brukar man dock kunna se en skillnad. Jag tänker bara så att du inte stirrar dig blind på att du inte ser en ökning mellan test tagna på lördag och söndag för det gör man sällan och aldrig. 

    Jag håller ALLA tummar för dig! Hjärta
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester