• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Emeralda
    Dettaärbörjan skrev 2015-01-15 16:46:06 följande:
    Rent logiskt borde du ju verkligen inte få så starkt om mensen va på gång? Har du kollat me äl tester eller på annat vis vet att du haft äl innan? I så fall hade ja tagit gravtest ! Kram o stort lycka till!
    Jag kollade med cb digital, så jag vet när äl var.

    Jag ska kolla grav.test med men har inget hemma och är så trött på att få negativa test så jag försöker vänta med det. Får jag inte mens imorgon så blir det iaf ett test!
  • Caroline93

    Hej!:) Känns som jag har äl (har trådiga flytningar och kan "bygga broar")men äl Stickan visar neg.. Såhär ser det iof ut om jag jämför gårdagens test med idag. Det skumma är att jag har haft äl flytningar i tre dagar nu, när får jag positivt?! Brukar ninja äl flytningar så länge?Hjälp mig snälla :)

  • dagg03
    Emeralda skrev 2015-01-15 16:42:53 följande:

    Vad tror ni om detta att använda äl-test som grav.test? Jag kollade iaf nyss och fick detta. Jag tycker dessa är så svåra att tyda så jag slutade använda dessa och köpte cb digital istället för att få koll på äl. Är detta positivt? Jag är på BIM -1 tror jag (det är ifrån medelvärde på 6 mån, men när jag tog ut spiralen blev det en skiiitlång cykel eftersom jag troligtvis inte hade nån ägglossning då, så den drar upp medelvärdet) jag har iof haft ett par dagars kortare cykler de senaste månaderna och utifrån det är jag på BIM +2

    Vad tror ni? phpe1L9mZ30656.jpg


    Äl-tester kan visa positivt innan mens också. Så det går egentligen varken utläsa det ena eller andra. Köp ett graviditetstest om inte mensen dyker upp! :)
  • VanillaCoke

    Vill dela med mig av mina upplevelser. :)

    Fick ett väldigt svagt plus i början. Blev beroende av att testa och se om strecken blev starkare, att veckoindikator ökade i takten den borde. Det gjorde den. Men en dag visade strecket jätte svagt. Blev jätte orolig och bokade in ett privat ultraljud med inställningen att den var död, men hjärtat slog. Sen avtog symtomen. Trodde åter igen att den var död. Idag i vecka 13 hade den gymnastik inne i magen. Så mitt tips även fast det är svårt är att inte testa för mycket, har ni fått ett plus så är det ett plus :)

  • halmstadcarro
    Dettaärbörjan skrev 2015-01-15 14:14:12 följande:
    Ja ser tyvärr inget men försökte trixa ändå men kunde tyvärr inte se något då heller, kanske någon annan gör. Vilken dag är du på? Ja e på BIM-5. Ser du på mitt original eller trixande ? phpch3vDS31873.jpg
    Gjorde ett på ditt igår å tycker de syns nåt ff.. :)
  • Dettaärbörjan
    halmstadcarro skrev 2015-01-15 18:41:06 följande:
    Gjorde ett på ditt igår å tycker de syns nåt ff.. :) phpzRv3UI54229.jpg
    Tack halmstadscarro, de tycker jag också, särskilt på de du trixande :) Kunde se med blotta ögat idag tyckte jag, vill försöka att inte testa imorgon, får se hur de går :)
  • halmstadcarro
    Dettaärbörjan skrev 2015-01-15 18:47:57 följande:
    Tack halmstadscarro, de tycker jag också, särskilt på de du trixande :) Kunde se med blotta ögat idag tyckte jag, vill försöka att inte testa imorgon, får se hur de går :)
    Hoppas hoppas!! Har du bild på de från idag med? :)
  • Dettaärbörjan
    halmstadcarro skrev 2015-01-15 19:54:25 följande:
    Hoppas hoppas!! Har du bild på de från idag med? :)
    Japp hehe ;) la in innan idag på detta och ett helt negativt som legat, bara för o jämföra, men detta är samma test :)
  • Paap
    Dettaärbörjan skrev 2015-01-15 16:39:35 följande:
    Är BIM-5..

    Har molvärk nästan hela dagarna sen två dagar tillbaka, så hoppas ju såklart mer då.. Fast ja har aldrig vart gravid (bara en kemisk grav/tidigt missfall) och är inte säker på hur molvärk känns.. Så ja beskriver min i hopp om att någon vet, livmodern (eller mens magen) känns tung och hård, liiiite smått pulserande ibland och de gör inte direkt ont, känns bara riktigt spänt! Vad säger ni med erfarenhet?
    Men då är det ju fortfarande tidigt! Vänta några dagar så kanske du får ett plus! Håller tummar och tår :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester