• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • halfbaked
    Jamilia skrev 2015-01-15 20:54:51 följande:
    Hoppas innerligt att det visar på graviditet!! Jag fick precis som du, ganska starkt streck på ÄL-test innan bim! Blev superlycklig, köpte gravtest, skulle precis testa men fick tyvärr mensen innan! sen googlade jag lite kring detta och det var tydligen inte helt ovanligt att ÄL-testerna blir positiva strax innan mens! MEN, håller tummarna att det betyder graviditet för dig!
    Blir ÄL-test positiva vid graviditet också? Jag tog ett ÄL-test och det blev negativt och samtidigt tog jag testet nedan (nu ikväll på BIM eller BIM -1 med en hel del tedrickande innan).

    Är detta ett spökstreck eller inte, syns bättre irl? Stickan är från Testlagret.
  • halfbaked

    Kan tillägga att det är lite lila i strecket (man ser bättre om man lyser på det med en lampa) men hela sträcket är inte lila utan en del av strecket är typ bara vitt... Spöksträck? Rynkar på näsan

  • Hoppanloppan
    halfbaked skrev 2015-01-15 21:54:27 följande:

    Kan tillägga att det är lite lila i strecket (man ser bättre om man lyser på det med en lampa) men hela sträcket är inte lila utan en del av strecket är typ bara vitt... Spöksträck? Rynkar på näsan


    Ta ett annat test av annat märke för att vara säker. Har själv fått spökstreck på testlagret som syntes men det visade sig vara negativt
  • Jamilia
    halfbaked skrev 2015-01-15 21:47:04 följande:

    Blir ÄL-test positiva vid graviditet också? Jag tog ett ÄL-test och det blev negativt och samtidigt tog jag testet nedan (nu ikväll på BIM eller BIM -1 med en hel del tedrickande innan).

    Är detta ett spökstreck eller inte, syns bättre irl? Stickan är från Testlagret.


    När jag var gravid så fick jag positivt ÄL-test oxå! Detta var efter bim, vet inte exakt hur många dagar men fick 2-3 veckor på cb digital! Hade cb:s digitala ÄL-tester hemma då och provade att doppa ett sådant oxå, fick glad gubbe! Har hört fler som fått positiva ÄL-test vid graviditet! Men skulle inte våga lite på dem till hundra procent ändå, bättre att anv gravtest! Njaa, ang ditt test fr testlagret... Med risk att låta väldigt pessimistisk... Har själv tagit ungefär 300 sådana tester och mina har aldrig varit positiva när de såg ut så tyvärr! MEN, det ska ju börja nånstans samtidigt, kan bli starkare! Det kan bara tiden utvisa! Håller tummarna för er!
  • Jamilia
    VanillaCoke skrev 2015-01-15 18:33:39 följande:

    Vill dela med mig av mina upplevelser. :)

    Fick ett väldigt svagt plus i början. Blev beroende av att testa och se om strecken blev starkare, att veckoindikator ökade i takten den borde. Det gjorde den. Men en dag visade strecket jätte svagt. Blev jätte orolig och bokade in ett privat ultraljud med inställningen att den var död, men hjärtat slog. Sen avtog symtomen. Trodde åter igen att den var död. Idag i vecka 13 hade den gymnastik inne i magen. Så mitt tips även fast det är svårt är att inte testa för mycket, har ni fått ett plus så är det ett plus :)


    Bra inlägg, så är det verkligen! Man får försöka låta bli att testa! Jag kan säga att för mig var blev situation den omvända vid min första graviditet! Jag testade då och då med överblivna gravtest och ÄL-test som jag hade hemma! De var starkt positiva hela tiden! Sen några veckor in i graviditeten börjar mina symtom avta, omkring v 9-10 kanske! Tar test, visar positivt! V 11 börjar jag blöda och missfall eller snarare MA är ett faktum! Det ofärdiga, början t foster som kom ut var absolut inte 11 v gammalt, mycket mer ofullständigt! Så jag borde eg ha tappat mycket fler gravidhormoner och så sista veckorna men ändå visade testen positivt! Fortsatte att göra det nån vecka efter missfallet oxå! Man ska sluta testa helt enkelt, blir så missvisande ändå!
  • louisep87
    Dettaärbörjan skrev 2015-01-16 09:50:08 följande:

    Kanske ser någon svag skugga Louise.. Hoppas! Vad sa gyn?


    De skulle höra av sig på måndag. Jag fortsätter att testa tills dess
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester