• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (E)

    Det känns så fel, och det här skriver jag inte för att vara självisk, men jag borde vara vid sin sida nu! Det måste vara extremt tufft och jobbigt för dig, det är en sorglig, och konstig, situation du är i! Jag vill bara finnas där för dig, underlätta!!!

  • Anonym (Krummelisa)

    Jag vill rädda dig, ta dig och dina barn ifrån honom. 


    Du kanske inte ser det än, eller så har det redan börjat. 


     


    Men allt kring honom osar fara. Alla flaggor, flaggar högt rött. 


    Jag trodde att jag var galen först, förstörd sedan tidigare, dömde jag för fort? 


    Men nej, alla runt dig. Vi ser samma saker. Ingen törs vi göra något, rädd att du ska stöta bort oss. 


    Oavsett vad som händer, ska du veta att jag finns här. Den dagen du behöver mig, ring. Smsa. Jag kommer direkt. Jag lovar. 

  • Anonym (Pieces..)

    Ja e så glad att ja äntligen fått veta va du e för skitstövel! Ja skäms så otroligt mycket över att ja ville tro på dig o dina ord! Nu ska ja börja dejta o leva mitt liv.. du får aldrig mer kärlek ifrån mig!

  • Anonym (E)

    Har din man fått suga någon mer kuk på sistone? Eller träffar ni kanske mest par, tillsammans?

  • Anonym (Längtan efter dig)

    Ja men skriv till mig. Så trött på och vänta. Vet ju att du är nyfiken. varför kan vi inte bara vara vänner och se vad som händer.
    Du vet ju varför jag inte skriver först...

  • Monsoon

    Sen jag tittade in i dina grågröna ögon igår så har hela magen fyllts med tusentals fjärilar. Mitt hjärta slår för snabbt och jag är lätt illamående. Känslan släpper inte trots att mer än 24 timmar har gått sen dess, det är som att ha blivit förgiftad men med en känsla av ängslig eufori.

    Jag minns din röst, din blick. Men än vet jag inget om din doft, har inte varit så nära och jag ska nog hålla mig borta så inte dt hela blir ännu värre. 

    Jag har alltid gillat dig, sen första sekunden, men nu efter sommaren har nåt nytt hänt inom mig som inte borde vara. Känner du av det, och känner du likadant?

  • Anonym (Galet förälskad)

    Jag lovade mig själv att aldrig låta mig känna så här för någon igen ? Så bara dyker du upp och jag faller handlöst! Var kom de här känslorna ifrån!? Undrar om du redan märkt det, det kändes så när våra blickar möttes igår. Fan, be mig och jag sitter på ett tåg upp imorgon! Men egentligen borde jag väl bara försöka släcka den här känslan så fort som möjligt ? Du känner nog inte som jag ändå. 

  • Monsoon
    Anonym (Galet förälskad) skrev 2022-08-26 22:12:37 följande:

    Jag lovade mig själv att aldrig låta mig känna så här för någon igen ? Så bara dyker du upp och jag faller handlöst! Var kom de här känslorna ifrån!? Undrar om du redan märkt det, det kändes så när våra blickar möttes igår. Fan, be mig och jag sitter på ett tåg upp imorgon! Men egentligen borde jag väl bara försöka släcka den här känslan så fort som möjligt ? Du känner nog inte som jag ändå. 


    Vad skulle han behöva skriva? Är det ett komplicerat läge?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!