• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Okänd)

    Jag vill fan inte ha kontakt med dig mer! Jävla otrevliga människa! Det ska bli så skönt när du försvinner ur mitt liv om ett par veckor!

  • Son94

    Tänker fortfarande mycket på det som varit, spännande händelser och allt jag vill. Gör du?

  • Monsoon

    Såhår en månad senare så har jag landat lite. Kanske har vi kommit närmare varandra, du verkar nervös när du ser mig men söker kontakt. Jag vill prata med dig men blir så nojig att mina känslor ska vara för uppenbara. Vi har addat varandra på sociala medier och du gillar allt jag postar. Önskar att jag kunde spendera mer tid med dig.. ha mer kontakt. Fast det är fel!

  • Anonym (R2)
    "Hehe börjar med att be om ursäkt för den "sexiga" handstilen och den antagligen konstiga texten;)
    Grattis! 
    Grattis på födelsedagen eller i efterskott kanske när det här väl kommer fram. Hoppas att du har det bra och att livet leker. Önskade och tänker på hur det hade varit mellan oss om livet hade sätt lite annorlunda ut,ibland.//Kram R

    Okej. Detta fick jag på posten. För att göra en lång historia kort så, gick vi i samma klass ett tag. Vi klickade direkt, men ju mer tiden gick så gled vi ifrån varandra. Jag var jävligt sårad och förbannad för att han bara glömde bort mig och började behandla mig som luft. Vi får kontakt igen efter något år, träffas, pratar men jag är upptagen. Han berättar då allting. Att han var kär i mig men att han tyckte att jag var svår på något sätt. Så han drog sig undan för att det var jobbigt. Jag kände också något men vågade inte inse det själv (men märke det efter att jag hade fått reflektera när vi tappade kontakten). Ingenting hände när vi fick tillbaka kontakten då jag försökte vara lojal med exet. Vi tappade kontakten igen, sen fick vi kontakt igen, han försökte träffas ett antal gånger men jag avböjde. Han är nu gift, och hör av sig precis i mitt livs breakdown. Jag har nyligen kommit ur ett destruktivt förhållande och vet inte vad jag ska känna. Jag blev så jävla arg att rev sönder detta men tog bild för tyckte väl ändå att de va gulligt. Jag är glad att han har funnit kärleken i sitt liv, så glad och lycklig för hans skull. Men jag kan inte släppa tanken att det känns som att vi är gjorda för varandra? Att livet bara har kommit emellan helatiden. Men det har inte stoppat vad vi känner trots allt. Jag vet inte hur jag ska tolka det här. Vi har inte ens kontakt och för några sekunder tänkte jag vem fan är det här? 
  • Anonym (tänk)
    Hej! 
     
    Hoppas du mår bra. 
     
    Jag kan ofta bli ledsen när jag tänker på hur jag  försökte bjuda till om fika, promenad osv. Förstod du att det krävdes mod från mig att göra det? Att jag bjöd till? 
    .
    Jag fick intryck av att du skulle vara en bra vän. Ingen som gör sig till, eller måste synas och  höras hela tiden. Jag tycker om din personlighet.  Den verkade så äkta. Men så tänker jag vad f-n vet jag om den? Jag känner ju inte dig. 
     
    Men i min iver, så fick jag för mig att du var uppriktigt nyfiken på mig och på omvärlden.  Det verkade så då, på dina ord och dina ögon. På det jag upplevde som äkta. 
     
    Trodde du kanske ville ta  en fika eller cykeltur och hört om vem jag är och hur jag mår. Att du ville bli min vän. Att du är rädd om mig. Men du varken ville eller ansträngde dig. Du gav mig aldrig chansen. Kände mig som en idiot som frågat.  Kändes som att jag bara dög för att fylla ut platser  på träningen. Jag blev så ledsen. 
     
    Idag är det fredag, och snart helg  igen. Jag går igenom tuffa saker, du skulle bara veta.... är allt annat än stark och modig just nu. Jag förstår inte ens varför du sa jag är modig. Vet fortfarande inte varför du tyckte det och på vilket sätt. Det förblir obesvarat. 
     
    Det är en kass dag, och min vecka har varit fruktansvärd,  och så kommer ännu en helg som för mig är extra tuff just nu. 
     
    Helgen får mig att känna mig väldigt ensam. Det är då alla familjer ska tända ljus och ha familjemys, då en ska gå ut,  då en ser alla lyckade glada. Ja så som dom ser ut på ytan iallafall. 
     
    Det det får mig att tänka ännu mer på dig, och på hur återhållsam jag blivit. Hur jag inte längre är lika glad och öppen längre. Som jag var då. Innan jag förstod att jag inte eller knappt betyder något alls. För någon. Allra minst för dig. För om du hade brytt dig det minsta lilla så hade du kunnat fråga hur jag mår. Bara slänga iväg ett litet meddelande. Det hade varit så lätt för dig. Om du verkligen ville. Jag kommer definitivt inte att skriva något till dig mer. Ska inte störa dig mer. Någonsin.  Lovar. 

    Ta hand om dig. 
     
     
  • Anonym (PinkLady rosadam)

    Till dej Svarte Petter! 

    Ja men nångång snart tänker jag. Däremot så måste jag säga en grej. Har nyligen gått in i ett öppet förhållande. Vet inte riktigt än vad allt det innebär och har inte riktigt koll på hela grejen. Förstår att det kommer som en chock och att du kanske inte längre är intresserad, men ville vara öppen och ärlig med dig om vad som hänt. Hände igårkväll.

    Mitt svar är nej tack och jag förstod att du träffade någon annan redan när vi bytte mobilnummer! Mina kompisar säger att du kan dra åt skogen och att du missar en väldigt fin tjej! Jag förstår inte varför du kunde berätta detta tidigare! Jag gillade verkligen dej, men du beter dej som en osäker fjortis!!! Du verkar vara osäker på ALLT just nu! Har bara 500 andra killar på tinder! Lycka till med allt!! 

  • Anonym (cvitamin)

    Jag är så glad att slippa dig. Du är hemsk, ett monster och även våra barn ser vem du är. Du kommer aldrig få vårdnaden eller halva tiden med barnen. Karma is a bitch. Sedan ska du veta att vi mår bra utan dig. Never U again

  • Anonym (Pieces..)
    Anonym (cvitamin) skrev 2022-10-01 21:32:47 följande:

    Jag är så glad att slippa dig. Du är hemsk, ett monster och även våra barn ser vem du är. Du kommer aldrig få vårdnaden eller halva tiden med barnen. Karma is a bitch. Sedan ska du veta att vi mår bra utan dig. Never U again


    Ja hoppas för din skull att de inte e ditt sårade ego som talar :) för isf har du rätt i att karma is a bitch!
  • Anonym (cvitamin)
    Anonym (Pieces..) skrev 2022-10-02 00:01:57 följande:
    Ja hoppas för din skull att de inte e ditt sårade ego som talar :) för isf har du rätt i att karma is a bitch!
    nä det är alldeles för många år tillsammans med ett monster. vi fick hjälp av socialen att fly... jag har skäl att säga det jag säger.
    jag har inget sårat ego däremot en trasig själ som behöver repareras
  • Anonym (Pieces..)
    Anonym (cvitamin) skrev 2022-10-02 00:15:22 följande:
    nä det är alldeles för många år tillsammans med ett monster. vi fick hjälp av socialen att fly... jag har skäl att säga det jag säger.
    jag har inget sårat ego däremot en trasig själ som behöver repareras
    Beklagar! Tyvärr e de alldeles för många såna lösa i samhället  :( hoppas ert liv blir bättre nu <3
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!