• Anonym (Z)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (HeartOfFreya) skrev 2023-06-18 19:21:56 följande:
    Jo, ja har insett allt detta med honom. Men ändå plågar han mitt sinne ännu. Ja tror ja e mest arg eg, för me tanke på hans ålder så förväntade ja mig inte sån omognad. Ja trodde han skulle vara trygg i sig själv. För de e va han visar utåt.. men exakt som du säger, så fort de blir äkta känslor så kommer barnet fram 😔 

    Tyvärr tror ja inte att ja vågar släppa in nån efter honom. För ja har aldrig fastnat så för nån som ja gjorde me han.. 

    Sanningen svider såklart, o de kunde varit värre..
    Hoppas din nya behandlar dig som du förtjänar 🌺
    Tack ❤️

    Även om jag låter logisk i det är jag också delvis bitter fortfarande. Varför gör livet så liksom. 
  • Anonym (Z)

    Hur kan jag börja sakna dig igen? Minnesbilder som tränger sig på? Rynkar på näsan

  • Anonym (Z)

    Och när jag väl vågade öppna mig igen och hoppas på kärlek, visade ännu en man att man ska pass sig för att ge sig hän. När är det min tur? 

  • Anonym (Z)
    1omtänksam skrev 2023-10-28 16:08:44 följande:
    Till Anonym (Anony­m mm)
     
    Fint skrivet :) nu skriver jag utifrån att jag skriver till den person det berör och det du skrev. Jag tror inte att du är personen men OM:  

    Ja. Jag borde ha berättat det. Det borde jag ha gjort. Du med kanske? Blev också förälskad i dig.   Tänker på dig. Den där kemin, dina ögon och ditt skratt. Din personlighet.  Men också hur jag inte kunde veta om du kände likadant? 
    Men du. OM du är personen jag skrev om  (eller om du läser och känner igen) så kan vi ju bara inte missa det här  som händer eller vad tycker du? Kan du inte skriva något här till mig så jag förstår att det kan vara du?  Något enkelt som bara vi kan förstå?  Kanske initialer eller en sak som kan göra att jag förstår? 

    Eller om du hellre vill:  skicka ett meddelande till mig i sms eller messenger så fort du kan,  kanske fråga hur jag mår eller skriv om ja, vad du vill. Om du hör av dig till mig så lovar jag att berätta för dig! Vill du ska få läsa allt jag skrev om här!  För egentligen är jag inte så värst feg. (Vi är båda modiga) Bara osäker i ett sånt läge vi hade. Det var längesen vi sågs  IRL nu. Snart 1 år sen. Men vi har hållit kontakt i meddelanden. Men det var som sagt en jättefin känsla du gav mig. Otroligt fint! 
     
     Jag utforskar gärna allt som kändes i kroppen igen med dig. Pratar om det tillsammans kanske?  Vill du det? En promenad kanske?  Oavsett vad som händer eller inte så uppskattar jag dig och din personlighet. 
     
    Skriv 🙏
    Oj vad du skriver likt en jag känner. M?
  • Anonym (Z)
    1omtänksam skrev 2023-10-28 20:31:04 följande:

    Hej! En av mina initialer är faktiskt M :) och du? För Z  heter du väl inte kanske K? 


    Den håller jag på. Är du den M jag känner var du då verkligen inte den jag trodde. 
  • Anonym (Z)
    1omtänksam skrev 2023-10-28 21:32:27 följande:

    Varför håller du på den?  Jag är säkert inte den M du tror finns många såna. Men varför är jag då den du inte tror jag är? 


    Pga det du skrivit här.
  • Anonym (Z)

    Jag vill också säga att du hade fel om mig. Jag vet att jag var klantig ibland och fick mig själv att framstå på ett visst sätt. Men hade du träffat mina vänner och frågat dem om mig hade de beskrivit mig som motsatt bilden du fått. Jag är inte oseriös och jag ligger inte runt. Tvärtom har jag alltid värderat min kropp högt och verkligen inte varit med många. Men allt händer för en anledningen och det fanns nog en anledning till varför allt blev så fel hela jäkla tiden.

  • Anonym (Z)
    Anonym (SKEN) skrev 2023-11-02 20:46:25 följande:
    Du beskriver er relation på ett så vackert sätt. Förstår att det säkert finns omständigheter som gör det omöjligt att skicka till personen men själv hade jag blivit glad att få ett sådant meddelande. Känner också igen hur en promenad kan utvecklar sig till något magiskt, ett minne man alltid kommer bära med sig.  

    Ditt meddelande berör mig också för att det är ett avslut. I slutändan tror jag det är vad jag själv söker. För jag vet ju att det inte finns något hopp, även om hjärtat känner något annat ibland. Tack för att du delade med dig. 

    Tack. 


    Jag har hört av mig och försökt men fick inte riktigt den responsen jag hade önskat så valde att backa och sen dess har vi inte haft kontakt. Så över är det, hjärtat ska bara ta in det. 

  • Anonym (Z)

    Fy vad jag saknar dig. Nästan sådär så det gör ont. Men jag pinnar på. Jag skriver inte. Det har jag ju gjort och du velade fortfarande. Det har gått lite tid nu. Trodde det skulle bli lättare men det har istället blivit svårare med ökad saknad. Hade blivit så glad bara av att få höra din röst. 


    Men verkligheten ser inte ut så. Är rätt säker på att du kastade dig ut och började dejta någon annan direkt. Några veckor till sen måste jag ha kommit över dig. 

  • Anonym (Z)
    Anonym (Over again) skrev 2023-11-05 11:33:00 följande:
    Narcissister bryter ner en fullständigt men det förstår de inte själva och bryr sig inte det minsta, de tom. lever på det.

    Kämpa för att finna någon äkta att älska istället.
    Vem har sagt han är narcissist? 
  • Anonym (Z)

    Undrar om du tänker på mig idag för plötsligt upptar du mina tankar konstant. 
    En del av mig vill bara skriva till dig, be dig komma hit. Inga ord eller diskussioner. Inte älta det som varit eller bestämma något utan bara vara nära. 


    Jag vet att vi är klara med varandra och att du troligtvis är lite knäpp. Men vi hade något speciellt mellan oss och något med dig fick igång mig rejält. Aldrig kommit sådär förut. Fan vad du var självklar ändå. 

  • Anonym (Z)

    Livet rullar på. Människor kommer och går. Man är fortsatt huvudperson i sitt liv medans birollerna med jämna mellanrum byts ut. Såna man trodde sig aldrig kunna leva utan har man växt ifrån. Den där kärleken man trodde var mannen i ens liv var inte alls det och nu bryr du dig inte ens längre, dagen du aldrig trodde skulle komma. Risken är att ju längre tiden går, ju starkare man blir, ju mer självständig så inser man kanske just att det är en själv det handlar om. Och ens barn. Thats it?


    Samtidigt tror jag att sann kärlek, vilket är få förunnat är det som gör en genuint lycklig men med tanke på hur ofta den lyser med sin frånvaro, ibland i hela människors liv som aldrig får uppleva den, förstår jag varför världen ser ut som den gör. Vi kanske intalar oss vi är nöjda men kanske är vi bara bekväma. Vi jobbar hårt, tjänar mer pengar, blir ännu mindre beroende av en annan och köper allt vi vill ha. Går på ständiga aw:s som är trevliga med alla djupa samtal om livet, men lever vi det faktiskt när vi är utan sann kärlek? 


    Tror man utvecklas mycket när man är ensam. På vissa plan som man behöver. Men sättet man utvecklas tillsammans är oslagbart. Och där får man dessutom vila. Fast har man upplevt det där många aldrig upplevt x 2 kanske man aldrig får det igen. Sorglig tanke då det verkar vara vår starkaste drift, den efter kärlek. 


    Jag är glad att det inte blev du. 

  • Anonym (Z)

    Till min kollega?
    Jag märker att du försöka hålla mig utanför samtalen; att jag tagit för mycket plats. Det är helt okej, jag vet att jag är väldigt utåtriktad och tar plats. Det tråkiga i detta fall är att du helt verkar sakna insikt i att du leder majoriteten av samtalen under fikarasterna och de bredvid mest får sitta och lyssna. Hade varit trevligt om du hade lite självinsikt i detta. 

  • Anonym (Z)
    Anonym (Enigma) skrev 2024-02-10 22:36:09 följande:

    Dehär kan nog va nåt.....


    Så bra!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!