Inlägg från: Anonym (tänk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tänk)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Poem) skrev 2019-02-07 17:02:31 följande:

    Så fint du skriver (Tänk) tar åt mig, fast det inte är till mig..


    Tack så mycket! :)
  • Anonym (tänk)
    Anonym (kan inte sova) skrev 2019-02-07 09:38:18 följande:

    Tack för dina fina ord! Jag är lite rädd men mest av allt är det orken som inte finns där. Det finns så många praktiska hinder och orken räcker inte för att ta sig över dem. Men tack för att du önskar mig gott, det värmer. Kanske orkar försöka lite mer en annan dag när jag känner mig lite mindre sårbar. Allt gott till dig. Kram


    Tack själv! Det hoppas och önskar jag dig verkligen (att du hittar ork till att försöka en annan dag vid mindre sårbarhet) Förstår detta med praktiska saker osv. Känner igen det själv. Ta din tid och känn efter. Jag tror att din tid kommer! Kram!
  • Anonym (tänk)

    Fast jag egentligen inte vill.

    Jag har nu tänkt på dig extra mycket sen du skrev ett svar till mig som respons på något jag gjort men inte kan gå in på här på fl. Mer än att svaret gjorde mig förvånad och ledsen.

    Jag lämnar dig nu. Bort från mina tankar.

    Jag tycker så mycket om dig. Men jag undrar nu vem du är egentligen. Är du en sådan människa som först blir intensivt intresserad/attraherad av någon, visar din uppskattning, för att sen när det blir för känsligt, eller på något sätt för jobbigt för dig att hantera dina egna starka känslor för personen och pulsen i ditt hjärtas slag - väljer att låta tiden rinna ur dina händer, likt ett timglas av sand?

    Väljer att lådsas som det regnar eller kanske till och med flytta föremål för ditt intresse?

    Fast du egentligen inget hellre vill än att vara i en viss persons sällskap - så börjar du kanske att Ignorera personen eller leta fel på personen? Irritera dig på personen? Fast det egentligen är i ditt eget inre något behöver lagas?

    Lagss. Att du ignorerar dig själv och dina känslor. Att du hindrar dig själv från att leva fullt ut? Känna lycka uppskattning och sann glädje? Lagas. Att du är rädd? Rädd för pulsen i ditt hjätas slag?

    Jag vet nog egentligen inte vem du är.

    Men jag saknar dig redan innan jag låtit dig gå.

    Synd det blev såhär av alltihop.

    Önskar dig allt gott i livet fina du.

  • Anonym (tänk)
    Anonym (Poem) skrev 2019-02-11 11:00:04 följande:

    När du ser ett ömsat skal.., då finns där bara mjukhet kvar! Tills dess vakenvilar jag ;)

    Blev många frågor här som jag ska ta en titt på senare.


    Det ser jag fram emot! Alltid kul när någon utomstående och för mig okänd tittar på texten. Annat perspektiv :) kram!
  • Anonym (tänk)
    Anonym (Poem) skrev 2019-02-11 22:02:46 följande:

    Ja då ska vi se.. har du sett Mr and Mrs Smith?

    BRA då fattar du vad som kommer nu, vi skulle förmodligen förgöra varandra.

    Sen skulle vi ha passionerade återföreningar (självklart efter att jag dragit din tandborste i en sunkig kaviar tub). Du skulle aldrig kunna lita på att din tandborste var clean och jag skulle inte lita på att du inte lägger strumpludd i mitt kaffe.. lite på den nivån är det nu.


    hahaha vi skrev tydligen samtidigt! Speciell analys. Din. Den kärleken verkar då aldrig rosta. Tyvärr kommer jag aldrig ens så långt att jag får se personens tandborse ens eller hamna ett första skede i en relation med personen. Jag kommer aldrig mer att träffa personen. På eget initiativ. Så jag får dra min egna tandborste i en sunkig kaviartub. Eller varför inte gifta mig med mig själv. Kunde Regina Lund så kan jag haha ;)
  • Anonym (tänk)

    Ha en fortsatt trevlig kväll! Den här tråden är för härlig! Jag kommer dock inte att skriva om den jag attraherades av mer. Allt är försent och över. Jag vill inte träffa den här personen mer. Synd att hon aldrig fick läsa allt jag skrivit till henne här. Det har varit en bra ventil att rensa huvudet här. Till alla andra måste jag säga: ni skriver så fint (och ibland roligt) tråden har hållt mig uppe. Gott.

  • Anonym (tänk)
    Anonym (Poem) skrev 2019-02-11 22:38:51 följande:

    Fin text, jag ska inte svara på dina frågor, du låter redan känslomässigt klar. Bara ett tips.. Sandur går att vända på, vet du ;)


    Tack! Jo. Du får gärna svara om du vill. Även om.jag är känslomässigt klar (hyfsat iaf) med den här personen jag skrivit om är det ändå kul att läsa andras tankar och reflektioner. Få svar av dig eller någon som jag inte känner. Fortsätt berika här poem och alla andra med. Kram ! O ja. Visst sjutton. Sandur... ja dom går ju att vända. Livet vänder åter åt mitt håll
  • Anonym (tänk)

    Kämns så skönt att inte tänka på dig hela tiden längre. Undra om du känner som jag. Plåga sig själv. Känns skönt att ha kommit underfund med att det är lika bra att vi aldrig ses igen. Befriande. Du var ändå inte särskilt shysst i och med det du skrev senast till mig. Jag blev sårad. Men hoppas du lever ett bra liv. Allt gott till dig.

  • Anonym (tänk)
    Anonym (Poem) skrev 2019-02-15 21:53:29 följande:

    Nyfikenheten äter upp mig, vad skrevs sist egentligen till dig?


    Det kan jag tyvärr inte gå ut med här Poem. Det blir för uppenbart då för henne jag skriver om. Utifall hon läser här. Men jag kan säga som så att jag tror mig veta vad du Poem hade svarat mig om du läst vad som skrevs. (Jag tycker du ofta svarar folk klokt här i tråden vad jag läst. Gillar frågor som får en att tänka själv och se saker utifrån. Tack Poem för det!) Nu har jag tagit mitt beslut själv att personen och jag inte ska ses mer - och det är ledsamt och stuntals jobbigt men så får det vara. Jag hoppas iallafall att hon har det fint och bra. Nu och i framtiden.
  • Anonym (tänk)

    Hej Camilla! Har förstått att du nog döljer något. Att du drömmer om någon. Men att det inte är mig du drönmer om. Jag misstog mig i att du kanske var attraherad eller förälskad i mig. Todde det för att du fick mig att känna mig speciell och glad. Kommer såklart att undra hur du har det och hur du mår men känner nu att det inte känns bra att träffa dig mer. Du tycks inte uppskatta mitt sällskap eller saker jag säger eller små saker jag gjort för dig. Som om inget jag sa eller gjorde betydde något alls för dig.

    Lycka till med den person du har i dina tankar. Jag hade dig i mina tankar. Länge. Jag ville vara med dig, promenera med dig, skratta med dig, lyssna på dig, låta oss mötas i en ömsesidighet. Inget av det blir av nu. Jag fick för mig allt bara. Allt gott ändå till dig. Jag tycker fortfarande att du är fin.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!