• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    Till sjukdomen Cancer!!

    Dra åt helvete och försvinn från denna jord för guds skull! Du tar så många liv ifrån oss. Just nu har du tagit så många liv i min omgivning. Men jag är glad att M & M överlevde sina cancer sjukdomar, men du har tagit ifrån oss M, Am, B, O, S, S, C, och snart T! 

     

  • Sonali

    Anonym tulpan

    Fint skrivet! Skulle känna precis så om inte min pojkvän efter 1 år ångrade sig o kom tebax till mig. Han gjorde oxå slut ba sådär itan anledning. Vi älskade varandra. Så förstod inte vad va felet. Iaf, idag är jag lycklig gift m honnom:)

    D jag tycke om var efter allt han gjort mot dg tycker du fortfarande att han e en bra kille:)

  • Anonym

    Jag hade precis tagit beslutet att träffa en person här från FL, men fick reda på något som gör mig ytterst tveksam om jag vill det nu.

    Lite ledsen när jag skriver det här. 

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-12-17 09:27:27 följande:
    Jag hade precis tagit beslutet att träffa en person här från FL, men fick reda på något som gör mig ytterst tveksam om jag vill det nu.

    Lite ledsen när jag skriver det här. 
    Rykten stämmer oftast inte, sanningen är oftast värre, det har stämt för mig varje gång.
  • Anonym

    Du din jävla idiot till farfar, inte konstigt att din son är likadan, Tyvärr är jag inte som din fru Anita och tar all skit som du vräker ur dig om vilken idiot hon är, utan jag har SEPARERAT från din son. VARFÖR är ni idioter?? OCH VAR var ni när er son blev utsatt för övergrepp i bastun när han var liten????

    Blev du så jävla skadad av att bli utkastad när du var 11 år och fick klara dig själv att du har NOLL empati??

    Och inte nog med att du är FUL, du är en ELAK jävel också. Hoppas du dör i nästa hjärtinfarkt. Då skulle nog mina barn få det bättre i alla fall.

  • Anonym (tulpan)
    Sonali skrev 2011-12-17 08:11:33 följande:
    Anonym tulpan

    Fint skrivet! Skulle känna precis så om inte min pojkvän efter 1 år ångrade sig o kom tebax till mig. Han gjorde oxå slut ba sådär itan anledning. Vi älskade varandra. Så förstod inte vad va felet. Iaf, idag är jag lycklig gift m honnom:)

    D jag tycke om var efter allt han gjort mot dg tycker du fortfarande att han e en bra kille:)

    Jag har sen vi gjorde slut aldrig mer träffat han. Han bor utomlands.
    Han var en så fantastisk människa, så sansad, artig, lugn, trygg, harmonisk, rolig, ärlig och snäll när vi var tillsammans. Någonting måste ha hänt den dagen hos hans styvmor som gjort att han flippat. Jag accepterade hans beslut fast jag slets i bitar. Jag valde att bara ringa o fråga om just alla smycken och då via hans mamma 1v efter vi gjort slut. Skulle sååå vilja sätta mig ner med han. Vi förlorade en gemensam vän kort efter vi gjort slut, undrar hur han tog det? Såååå många frågor men inget svar och jag vet att jag aldrig kommer få svar. Jag önskar han allt det bästa. För mig var han de något speciellt och kommer så förbli.

    Min man vet om allt detta och vi brukar prata om det. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med alla smycken, önskar så jag hade en dotter som kanske kunnat ärva dom. Personligen bär jag inget av det.
  • Awase

    Till N:


    Du har, utan att ens försöka, stulit mitt hjärta. Du är så upptagen man bara kan vara och därför gör jag ingenting åt det hela. Kanske skulle jag inte göra något ens om chansen fanns.


    Men jag vill gå promenader, laga mat, livspussla, diskutera, skratta, uppfostra barn ihop med dig. Jag vill kompromissa utan att offra. Jag drömmer om att någon gång i framtiden få lägga mitt huvud i ditt knä, få känna när du drar dina fingrar genom mitt hår. Jag vill titta upp på dig och säga - och för första gången i mitt liv faktiskt mena det till hundra procent - att jag älskar dig.


    På det där långsiktiga sättet. Inte bara förälskad och rusigt uppöveröronenkär, utan djupare. Som att jag, som inte längre riktigt tror på tvåsamhet och "parsjukan", ändå kan säga "du och jag fixar allt". Och vad viktigare är, jag skulle tro dig om du sa det till mig.


    Du får mig att vilja bli bättre. Du får mig att tro. Du får mig att vara mer än jag tror att jag kan vara.


    Precis just nu behövs inte de här orden. Både du och jag vet ändå exakt var vi står och att det inte finns en chans i helvete att det blir vi. Du är lyckligt gift och jag skriver anonyma meddelanden som aldrig kommer fram. Vi är olika på så många vis och kanske skulle skillnaderna ta ut sin rätt fortare än kvickt, vad vet jag? Så kanske är avståndet mellan oss just nu precis lagom; vi trivs ihop och gör varandra glada när vi ibland ses eller hörs i telefon. Och jag trivs jäkligt bra med det, konstigt nog. Att riskera det för något okänt låter förstås korkat, men tänk om… tänk om det gick från bra till bättre.

    Eller tänk om jag bara inbillar mig alltihop?

  • Anonym

    Till min faster...

    Vad håller du på med?!Sprider massa jävla lönger om din far! Fy fan för dig! Gissa vad farmor sa förra veckan att hon funderar på att bryta kontakten helt med dig, men vill inte för barnen! Du hade bara mig och syrran men änd¨å så skiter du i oss. Men T är väldigt lik dig säger farmor så du kanske får smaka på din egen medcin när hon blir äldre! hahaha

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!