• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    Min älskling!

    Vad håller du på med?! Jag älskar dig och det är igen jävla inbildning!!! Väx upp för fan!!!

  • Anonym

    Jag vet att du ljuger, och lämnar mig ensam när det är som värst.

    Du gör ju bort dig när du sedan berättar vad du gjort hemma på fredan när du skickar sms och berättar hur dåligt du mår .

    Jag kan lägga ihop 1+1 jag är inte dum i huvudet men jag skäms så mycket för din skull att jag inte ens kan konfrontera dig.

       

  • Anonym (Hemsk)

    Dina ord sticker som en kniv i ryggen, bara så att du vet. Hoppas du får känna känslan själv någon gång.

  • Anonym (saknar dig)

    Jag drömmer hemska drömmar om att andra tjejer tar dig ifrån mig. Svartsjukan är så jobbig. Vill bara vara trygg med dig utan att behöva vara svartsjuk.

  • Wallmo

    Till  mina barn hade haft mobil (de är 5, 3 och 1 Flört)

    Hej min älskling. Du är ljuset i mitt liv. Glömmer att säga det ibland innan jag hastar iväg till jobbet på morgonen och när jag kommer hem på kvällen och kastar mig in i matlagning, tvätt, strykning och dammsugning. Om du visste hur många timmar om dagen jag sitter på jobbet och tänker på hur mycket jag älskar dig!!

  • Anonym (mitt brev)

    ´Detta SKÄMS jag något oerhört för att skriva ens här...

    Älskling, att du inte får ha din son så som du vill är jobbigt. Men faktum är att hur skulle det ha gått då? Här där jag bor nu KAN ni inte bo båda två, det GÅR inte hur gärna du än vill..
    Jag kan vänta, vänta på att vi får ett annat boende men du vill inte. Du vill bo med mig NU och jag vill också  bo med dig NU men då får det vara bara du, inte din son.
    Jag tycker det är skitjobbigt att 'börja om ' med en liten, men jag är beredd att göra det för din skull men just nu är jag faktiskt tacksam för att hans mamma krånglar.
    Dels pga att jag märker att du mår bättre och dels pga att om du hade haft honom så hade inte vi kunnat träffas så som vi gör nu. Och vi hade INTE kunnat flytta ihop när du vill.

    Sen finns en baktanke med detta också, men jag känner mig elak.. Om hon krånglar nu, vilket hon ju gör, så ligger du i bättre läge att få boendet sen.

  • Anonym

    Till min x chef!

    JAG HATAR DIG DIN JÄVLA ÄCKLIGA KÄRRING. Du tror att alla tycker om dig men dom fjäskar bara för att hålla sig på god fot med dg,,,, 

  • Anonym (Syrra)

    Jag fattar inte hur du kan vara så dj-la grym att du inte låter dina barn träffa sin mormor, eller deras mormor träffa dem! Vem var det som tog hand om dem under alla år då du "inte klarade av det"? Vem har lagt mer än 100.000 kr / år av sin pension för att försörja dig och dina barn när du inte kunnat jobba eftersom alla chefer du haft "var så knäppa"? Det är konstigt att just du råkar ut för så knäppa människor hela tiden. Du måste ha en extrem otur elle så kanske det är du som är konstig?
    Skärp dig för i helvete och låt barnen träffa sin mormor medans de fortfarande har henne kvar. Fattar du inte att man inte använder barn som slagträ?

  • Anonym

    Till min före detta chef:

    Du verkar tro att du är en bra chef som har läget under kontroll. Men varför är alla så spyless på dig. Less på att du aldrig kan ta itu med nåt. Att du låter den falska lismaren komma undan. Jag är så glad att jag sa upp mig. Och fler kommer att göra det.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!