• mammave

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Förstår ingenting just nu. Trodde jag hade äl typ i torsdags/fredags eftersom äl-test visade positivt i torsdags morse och sen svagare på fredagen. Sen kollade jag inte på lördagen, men fick för mig att kolla idag då jag känt som träningsvärk i magen i två dar och idag var strecket starkare igen om man jämför med i fredags, men inte riktigt lika starkt som kontrollstrecket. Nu verkar träningsvärken ha försvunnit iaf, men varför är det starkare igen? Kan jag ha två äl? Attans att jag inte testade igår, men får testa imorgon igen och se vad som händer. Kanske Testet idag blev starkare och starkare ju längre jag väntade, jag kanske inte väntade tillräckligt länge i fredags? (jag kollade av inom 5 minuter iaf båda dagarna) Vad fundersam jag blir... Jag vill förstå min kropp!

  • mammave
    Maramina skrev 2012-07-01 21:26:21 följande:
    Att man får utslag på testerna visar att kroppen är klar för att lossa ett ägg. Det behöver dock inte betyda att den verkligen gör det. Tydligen så kan det vara så att om det inte fungerar vid första försöket så kan kroppen göra ett nytt försök någon dag senare.
    Jaha, hade jag inte en aning om att det kunde bli så. Tack för infon :) Jag får testa imorgon igen och se vad det visar. Då kan det ju ha varit positivt igår när jag inte testade, hmmmm.......
  • mammave

    Tråkigt, Rebster :( Hoppas dina spottings är borta då för alltid. Kram

    Har testat igen med äl-testen och de är konstiga. Dagens äl-test är fortfarande ganska starkt (dock ej positivt), borde de inte bli svagare fort efter äl? Det har de blivit tidigare. Men det kanske är olika från olika märken och olika cykler. Hur blir era äl-test efter positivt?

  • mammave

    JZ79: vad tråkigt besked. Det är säkert inte lätt för varken dig elr din man. Jag kan tänka mig att en man kan bli ganska knäckt av att det är "hans fel" (även om det inte är ngt man kan påverka själv). Men förhoppningsvis så behöver ni bara få bukt med en infektion. Jag skulle ringa någon imorgon och fråga vad detta innebär, och hur man går vidare. Det positiva är ju att det kanske är ganska "lätt" att åtgärda ert problem alternativt att få hjälp för spermierna att komma till ägget.  Kram till er.

    Kanske4: kram och hoppas du får ordning på din kropp snart. Vet hur det är att vänta ut att ett mf ska lämna kroppen helt och hållet. Tror inte mitt gjort det än, har fortfarande haft mellanblödningar. Jag hade dock positivt utslag ett tag etfter mf, men kommer inte ihåg hur länge tyvärr. Men det är ju konstigt att deras test inte visade likadant så det borde de ju få reda på.

  • mammave
    JZ79 skrev 2012-07-09 09:21:32 följande:
    min mottagning har semesterstängt..öppnar igen 6e augusti...Skrikandes
    Sitter i telefonkö till gynmott på sjukhuset här i stan, jag gick ju i Strömstad pga vårdgarantin (i min "region" ingår 4 sjukhus i NU-sjukvården så alla mottagningar ser journal mm), men Uddevalla sjukhus gynmott borde kunna svara på frågorna + att jag har ju inte fått svar på mina prover, antar att det va bra eftersom jag inget hört..

    Återkommer snart..
    Åh, vad irriterande. Men de borde ju kunna svara på allmänna frågor och hur det brukar fungera. Hoppas du får svar snart. Det jobbigaste är ju att inte veta. Kram
  • mammave

    Kanske4: skönt att det verkar ebba ut. Jag har läst att det kan ta ett tag innan man testar negativt och det gjorde det för mig. Jag fick äl först efter 35 dagar efter skrapningen, sedan fick jag en mens som var jättekort och sen en massa mellanblödningar efter det. Nu har jag dock inte fått mellanblödningar på flera dagar och hoppas kroppen fattat att den ska bli normal igen efter mf. Men det har tagit tid :(

    Åldersnojjar gör jag oxå. Jag är 32, men hade en gång en förhoppning om att hinna med 3 barn innan 35, vilket är helt kört nu (om jag inte får tvillingar förstås, men det kan man ju inte räkna med direkt). Jag har nog börjat tänka om och tror att jag kommer nöja mig med 2 barn ist, detta tar för mkt på krafterna så jag tror inte jag kommer orka börja om igen.

  • mammave

    Nellin: Du får ta nya tag till hösten och då med lite hjälp på traven. Njut av sommaren så länge, det tär på en att försöka hela tiden och misslyckas gång på gång. Kram

    Vårväntanochlängtan: skönt att kroppen verkar vara på rätt spår igen.

    Ciccie: kram på dig. Det är så orättvist att vissa plussar hur lätt som helst medan andra inte gör det. Men skönt att prata med någon iaf, även om hon inte förstår så kan hon ju stötta dig när hon vet att du har det jobbigt.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus