• mammave

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Många som pratar om utredningar. Hur går det till och vad testar de och vad kan man få för hjälp om man redan har ett barn med samma man som man nu försöker med? Jag antar att man inte kan göra något innan ett år gått. Men det är inte så långt bort längre, tyvärr. Så jag funderar på vad man sen har rätt till o vad man testar, samt var man vänder sig?

  • mammave

    Hej på er!
    Jag har inte skrivit här på ett tag. Jag har bim på tisdag för åttonde gången. Alla test är slut så här blir det inget testande. Tänker inte köpa nya förrän mensen blir sen/utebliven. Är så less på alla negativa test och att alla försök går i stöpet :( Ska det verkligen vara så här svårt att bli gravid?! Lider med er som nyss fått mens :( Det är så tråkigt och man blir så besviken varje gång.

    Söndermarken: då har vi kanske bim samtidigt, på alla hjärtans dag. Det är bra att få annat att tänka på.


    Hoppas 2012 skrev 2012-02-07 21:23:17 följande:
    Ja hoppas vi kan vara stora om magen i sommar :)
    Håller helt med om detta :)
        
  • mammave

    Håller mig oxå i bakgrunden, läser mest. Har precis fått mensen, på dag 24! Det är ju hur tidigt som helst. Min cykel har blivit superkort och sen har jag mens i 9-10dar, så det är lite mysko. Jag börjar fundera på om det kan vara något fel. Förut var den 29 dar och sen mens i 7 dar. Jag vet inte vad som hänt?!

    Grattis till er som plussat:)  

  • mammave
    Josefinasfina skrev 2012-02-12 17:34:50 följande:
    Jag "hoppar" in här! Jag förundras över alla kämpare här inne! Jag fick min mens i tordags och vi har försökt sedan juli, så åtta månader eller nåt.  Hur länge har ni andra försökt? 

    Man börjar ju känna att varje månad då mensen dyker upp är tyngre och tyngre... egentligen vill man bara kunna släppa tankarna om barn och leva "som vanligt" så får det komma när det kommer.. men det e ju sååå svårt!!!!

    Hur tänker ni för att göra tillvaron lite lättare att ta sig igenom efter allt kämpande mot ett pluss:)

     
    Vi har försökt i 8 månader och jag fick mens idag och är jättedepp, som jag blir vid varje mens :( Men sen brukar det bli nya tag. Tror dock jag måste ta en liten paus på ett par-tre månader kanske för att kunna leva som vanligt ett tag, för det här är för jobbigt just nu :( Har tyvärr inga goda råd om hur man ska leva som vanligt eftersom jag bara har "att bli gravid" i huvudet.
  • mammave

    Grattis ni som plussat. Jag läser mest i denna tråd, men är inte så aktiv att skriva. BDG kanske man skulle testa alltså. Jag har funderat på det tidigare, men är lite skeptisk till hur det kan hjälpa.

    Någon som vet exakt vad det gör med kroppen? Hörde ngnstans att det ökade risken för MF, stämmer det? Jag tänkte om det inte egentligen var menat att just det ägget och just den spermien skulle bli ett barn och sen på ngt vis blir det ändå - om det kan vara inte så bra ägg elr spermier som då med hjälp av BDG blir ett foster iaf???

    Börjar bli väldigt less på alla minus :( (Har försökt sen i juli) Har BIM på fredag, men har föga förhoppningar eftersom det aldrig verkar funka så varför skulle det funka då (har gett upp hoppet lite tyvärr) :(  

  • mammave
    LTL skrev 2012-03-08 07:07:55 följande:
    Att ha svårt att bli med barn är ju för fasen högkvalitativ psykologisk terror.
    Håller helt med :( Man vill inte höra hur alla ska ha barn hit och dit när man själv gör allt för att bli gravid, men ändå inte lyckas. Men snart är det vi som pratar gravsymptom och går runt med magen i vädret. Någon gång måste det ju bli vår tur!

    Har BIM imorgon, men tror tyvärr den 9nde mensen dyker upp då, om inte redan idag :( 
  • mammave

    Tänkte bara ge lite hopp i tråden, man kan plussa sent - har precis plussat på försök 9. Nu är det en jobbig väntan till v.12 bara. Jag har mest läst i tråden, men skrivit ett par inlägg tidigare.

    Lider verkligen med er som nyss fått mensen :( Trodde själv att den skulle komma igår.

    Konstigt Kastrull: det kanske inte var mens utan en nidblödning? Hoppas :) 

  • mammave
    Hoppas 2012 skrev 2012-03-10 12:44:08 följande:
    Grattis till +
    Några symptom? Mkt sexande under ÄL? :)

    Välkommen!
    Hoppas din mens inte kommer imorgon!
    Denna månad var jag faktiskt lite avstressad och tänkte inte lika mkt på när ÄL var, men min man var tvärtom denna månad och vill mysa mer än vanligt så det var nog mest hans förtjänst :P Men vi vi hade väl typ sex varje dag runt ÄL, men bara en gång per dag :P
  • mammave
    Josefinasfina skrev 2012-04-11 11:44:29 följande:
    JAG ÄR GRAVID!!! 3 negativa men idag bim + 7 och jag plussade imorse!! Jag är så glad med samtidigt livrädd!!!! På försök 10 funkade det!!!!!!!!!!! Jag sitter på jobbet ochnästan skakar!!!!
    Grattis! Vad kul :) Jag är fortfarande inne och läser i denna tråd, men skriver egentligen inte. Men ville bara gratta :) (Jag plussade själv på försök 9 för några veckor sen).
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus