• mammave

    Vi som försökt ett tag utan plus

    cindy03 skrev 2012-06-26 23:14:39 följande:
    Var ett tag sen jag skrev här inne men läser lite i smygg iblandFlört 

    Grattis till plussen!Skrattande

    Beklagar MFRynkar på näsan ( än idag kan jag inte sluta tänka på min knodd Gråter) Kram!

    JZ79 - hoppas allt går bra med er utredning och håller tummarna att det snart är en bebis hos er!Glad

    Själv fortsätter jag att kämpa vidare i hopp om en bebis! Kroppen känns fortfarande inte 100 efter MF..... Denna månadern har jag haft spottings, har aldrig tidigare haft problem med dettaObestämd Någon som vet varför man får spottings?

    Kram på er tjejer!
    Så har jag oxå fått efter mitt mf. Jag kan inte förstå varför dock :( Har haft en mens efter mf (dock längre efter än förväntat) och en del bruna flytningar. Man vill ju lämna det bakom sig och inte bli påmind hela tiden pga att kroppen inte funkar som den gjort innan. Har du haft mens efter? Som vanlig mens? Min var superkort mot vad den brukar vara. Jag har testat med äl-test så jag hade äl innan mensen, så det är skönt att veta iaf. Nu är jag på dag 10 och testade med äl-test imorse (väldigt svagt dock, men brukade ha utslag på dag 12 förut, så vi får se).

    JZ79: vad spännande och bra det låter. Jättekul att du skrev så mkt så vi andra får en inblick i det hela. Som ngn sa så kan du ju erbjuda dig att hjälpa mannen (det blir ju inte att tjata på samma sätt :))
  • mammave
    cindy03 skrev 2012-06-28 00:21:10 följande:
    Tycker inte min mens är som den brukade vara... ibland är den kort och ibland är den lång. Nu sist var den mensen lång varade i 6 dagar (brukar ha 4 dagar i vanliga fall) sen kom det bruna flytningar, som sen försvann och allt var som vanligt men så fort jag har sex så kommer det lite blod blandade flytningarDemon.
    ¨
    Äl har jag inte riktigt koll på så här börjar myset redan dag 8 och så kör vi tills vi inte orkar heheFlört

    Hoppas våra kroppar rättar tilll sig snart!!Flört
    Ja, jag hoppas iaf att jag har äl som jag ska, så därför vill jag testa och ha koll. Det känns ju orättvist om man inte ens har äl, då blir det ju inte fair play en gång :P Ok, om det kommer lite mellanblödningar bara inte de tyder på att äl inte infinner sig som det ska eller att det försvårar ngt.

    72dagar: vad tråkigt, man vill ju som jag skrev ovan att äl ska funka så man åtminstone har en chans att bli gravid :(

    kanske4: förhoppningsvis plussar du fortare denna gång. Jag hoppas verkligen att jag ska plussa snabbare än på 9 försök nu efter mf. Jag har hört så många som säger att det lättare tar sig efter mf och hoppas de har rätt.

    Rebster: troligtvis för tidigt att testa, hoppas dina symptom visar på att det är ett plus om några dagar :)
  • mammave

    JZ79: testar du med äl-stickor oxå? Visar appen när själva äl är elr mer som stickor som visar starkast före äl? Jag hade som starkast igår morse, men funderar på när äl var då? Eller är det inte säkert att det varit? Imorse var det svagt igen. Har bara lyckats få till det två ggr (för tre dar sen och igår) innan och undrar om det är försent nu?

  • mammave

    Rebster: låter ju jättebra :) Då är det bara att fortsätta köra på och bli gravid snart :)

    JZ79:Ta en hög smärtstillande och kör på :)
    Ja, nog orkar jag alltid, ännu mer om jag vet att det kanske inte är för sent utan en extra chans att plussa.

    72dagar: är det vanligt att få falskt positivt utslag? Blir lite orolig, tänk om man inte har äl alls då? Jag har regelbunden mens, men inga direkta äl-symptom, men testerna brukar visa positivt på dag 11-12 varje gång jag testat (har ej testat så många gånger dock). Får ibland lite äl-flytningar men väldigt sparsamt och då endast så att jag märker av dem vid ett toabesök. Kan det vara så att jag inte har äl iaf då?

  • mammave
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-06-29 17:31:33 följande:
    Hej alla, nu kommer jag tillbaka till er Rynkar på näsan Fick ett MA för ca 3 veckor sedan, då var jag i v.9 men fostret bara i vecka 5+5. Den jobbiga tiden har som tur var börjat gå över men det kändes verkligen som ett slag i magen där och då och jag har fällt många tårar över detta. Jag har fått negativt på grav.test nu och blödningen avstannade ca en vecka efter MA så nu är vi igång igen. Kramar{#emotions_dlg.flower}
    Åh vad ledsamt :( Har oxå nyss varit med om MA och fick genomgå skrapning, men är på banan igen. Hoppas du plussar snart igen. Kram

    Tack för alla "äl-svar", idag har jag känt som träningsvärk i magen så det kanske kan vara äl, eftersom äl-testerna visade positivt igår morse.
  • mammave
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-06-29 22:02:45 följande:
    Skönt att höra att du också är på banan igen{#emotions_dlg.flower}jag säger detsamma till dig, hoppas att ni snart plussar igen. Hur beter sig din kropp nu efter MA:t? Kram
    Nja, kroppen har krånglat lite, men jag verkar iaf ha äl så det är bra. Men har haft lite mellanblödningar, vilket jag aldrig haft förut och det tog ett litet tag innan jag fick första mensen efter ma. Men jag är glad att äl verkar funka nu, trots lite konstiga flytningar/blödningar. Hade du fått första mensen än?

    Rebster: kanske ett plus på G, hoppas :)

    Ja, det verkar vara ganska vanligt med mf/ma tyvärr :( Men de flesta får ju barn sen iaf vilket är väldigt positivt :) (även om vägen dit är lite längre för en del)
  • mammave

    Ciccie: förstår din reaktion :( Jag reagerade likadant i början när vi försökte. Jag lyckades inte ens säga grattis till en av min mans kompis som berättade att det skulle ha barn. Det blev jättekonstigt, men jag nästan ignorerade vad de sa - kändes inte alls bra, men jag klarade inte av att gratulera en gång. Nu går sådant lite bättre, jag har nog lugnat ner mig lite för stunden, men visst blir man avis och ledsen för att man själv inte är den som kan berätta den glada nyheten. Samtidigt blir man ju glad för andras skull, men det kan vara svårt att visa det just då.

    JZ79: du får ta ett par värktabletter en stund innan din man kommer hem inatt då :P Man vill ju inte missa en ev äl. Du borde ju ha äl om läkaren sagt att det var på G. Men den kanske kan vara lite senare oxå.

    Här tror jag nu att äl precis varit. Så snart är det en lång väntan på BIM igen :(

  • mammave

    Känner fortfarande som träningsvärk i magen efter äl som borde ha varit senast igår med tanke på testet som var positivt för över 48 timmar sen. Blir fundersam om det blivit ngt strul efter ma och skrapning? Jag har ju lite konstiga flytningar som är typ beigeljusbruna emmellanåt. Har även haft mer bruna oxå. De är inte där hela tiden utan det kommer någon då och då. Kan det vara någon infektion? Men borde man inte få feber eller ont då? Blir lite orolig, men har egentligen ingen lust att ringa och fråga på KK, jag känner mig lite besvärlig då. Men någon här kanske har varit med om liknande efter mf? Det gör ju inte ont, utan känns mer som träningsvärk och när jag typ hostar till så känns det lite mer. Kan man ha fler äl efter varandra? Kanske borde testa med äl-test igen och se? Vill att min kropp ska funka som vanligt igen, så jag åtminstone förstår lite av vad som händer.

  • mammave

    Letade massor efter vår BIM-lista, vilken inte var lätt att hitta. Pga detta tog jag mig friheten att lägga in den i en egen tråd så hittar man den lätt. Jag döpte tråden: 


    BIM till tråden "Vi som försökt ett tag utan plus"

    Men det skulle vara bra om den kunde läggas till som länk i TS på ngt sätt, om det går???

  • mammave
    Försöker skrev 2012-07-01 16:25:26 följande:
    Skicka ett PM till TS och be henne länka den. Annars missar hon nog inlägget.
    Jag lyckades inte med det :(
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus