• mammave

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Åh, grattis, Cindy! :) Vad kul med plus i tråden.

    Själv väntar vi åtminstone tills mensen har dykt upp nu efter MF innan vi försöker igen. Men sen ska jag minsann plussa jag med och snart. Jag är så himla trött på att vänta på allt hela tiden. Förut väntade vi på ÄL och BIM, sen på att 12 veckor skulle gå och mitt i det väntade vi på flera vul och till sist på att MF skulle starta själv och sen väntan på akuten för att det skulle komma ut och till sist väntan på en skrapning. Blitr tokig på att vänta! Och nu väntar jag på en mens och sen blir det nya tag med väntan på ÄL och BIM.


    Vårväntanochlängtan skrev 2012-05-08 10:05:06 följande:
    BIM idag (ev imorgon) och ingen mens ännu i alla fall. Snälla håll dig borta, jag ber dig!
    Håller tummarna för att mensen inte tänker dyka upp :)
    Solrosen 83 skrev 2012-05-08 16:30:26 följande:
    Då har jag besöket hos gyn avklarat. Han undersökte mig och gjorde ett VUL och allt det såg bra ut. De tog även blodprover för att kolla mina hormonnivåer. Så nu är det bara att vänta och se vad privresultaten visar. Skulle de också vara normala får jag nog vänta på hjälp till i augusti då det gått 1 år sen vi började försöka och vi kan få börja en utredning tillsammans.

    Nu blir det fokus på jobb ett par dagar då jag ska iväg på tjänsteresa. Sen till helgen flyttar vi in i vårt hus. Så tiden går förhoppningsvis fort tills provresultaten kommer.
    Vad är privresultat?
  • mammave
    Solrosen 83 skrev 2012-05-08 17:07:39 följande:
    Ja visst menar jag provresultat. Inte helt lätt att skriva inlägg på mobilen och framför allt inte på tåget.
    Jaha, det borde jag kanske ha fattat :). Men trodde det var ngt särskilt sorts test.
  • mammave

    Inelg: testa imorgon bitti igen :) På min dator ser jag tyvärr inte (har kanske ingen bra dator eftersom andra ser).

    Själv blir jag snart knäpp. I lördags någon gång slutade mitt MF blöda, men nu idag har det kommit lite brunblandat blod igen. Vad händer?! Ringde gynmottagningen och de sa att jag skulle AVVAKTA. Det kunde kanske vara att mensen redan kommit igång sa BM på gyn som jag fick prata med. Men läkaren sa ju att det skulle ta en månad. Inte kan väl mensen börja redan, eller? Vet inte vad jag ska tro, En infektion borde ju medföra feber och att jag mår dåligt, så det borde det ju iaf inte vara. Sen skulle man vänta en blödningsfri vecka innan man fick ha sex, och när ska jag räkna det ifrån då?   ?????????

  • mammave
    Inelg skrev 2012-05-09 22:34:55 följande:
    Har du haft MF???? Visste inte, beklagar sååå mkt verkligen.. i vilken v? Om du orkar prata om det vill säga?
    Ja, jag var på vul och de konstaterade MA ca v. 7 och sen började det blöda i v.11/12 någon gång. Jag tappade räkningen på veckorna eftersom jag visste att fostret inte levde. Jag började störtblöda så fick åka in på akuten och blev inlagd. Fick 2 olika sorters tabletter eftersom allt inte ville ut, men de funkade inte så det slutade med skrapning i tisdags förra veckan. Sen blödde det till lördagen och igår började det med brunröda flytningar/blödningar igen och de är kvar idag med :(
    Jag skulle vilja veta varför det började igen, man blir ju orolig när kroppen inte gör som den borde.

    Grattis, Adnil! Hade ni försökt länge?
  • mammave

    Inelg: Grattis. Jag skrev ett inlägg som försvann på något konstigt vis. Men ja, jag har haft MF, eller snarare MA och sen skrapning. Trodde det slutade blöda i lördags men det började igår igen. Men det var tydligen inget ovanligt om det gjorde så inom två veckor.

  • mammave

    Vårväntanochlängtan: Grattis!!! Vilket försök? Är det första? Jag har lite dålig koll på alla eftersom jag varit borta ett bra tag pga graviditet och MF och innan dess var jag inte så jätteaktiv i tråden så länge. Finns det ngn presentation någonstans?

    Mamma0702:  blä för mens :(

    Men det har trillat in många plus i tråden. Är det verkligen så att fler blir gravida på våren? Isf måste jag ju snart börja försöka igen. Nu blev jag lite stressad. Vår dotter blev ju visserligen till på våren, i april, men det var på första försöket så då trodde jag att jag hade allmänt lätt att bli gravid. Men så var det ju inte visade det sig nu.

  • mammave
    Aaster skrev 2012-05-16 14:26:04 följande:
    Undrar ändå om inte blödningen efter skrapningen har slutat... Ikväll kommer sambon hem - kanske blir lite skumpa för att fira?! Och blir det sex så blir det med skydd än så länge...

    Jag ser verkligen fram emot långhelg efter dessa turbulenta veckor av ma, skrapning och STORA trubbel på jobbet. Pust. Hoppas livet inte kan bli värre nu utan bara BÄTTRE!!!
    Min slutade i fyra dar och sen började jag blöda lite till efter skrapningen. Men ska man inte vänta en vecka efter att blödningen slutat innan sex? Det kanske ni gjort iofs, det framgick visst inte. Ska ni vänta ett tag sen eller hur gör ni? Jag funderar på hur vi ska göra nämligen. Jag börjar luta mer åt att köra igång på en gång, men vi får se. Får inte ha sex förrän på söndag iaf.

    Cindy03: vad tråkigt :(
  • mammave

    Ciccie86: vad bra att du gick till jobbet och vad bra med en arbetskamrat som kan lyssna. Att försöka skaffa barn utan resultat tär på en. Kram

  • mammave
    JZ79 skrev 2012-05-16 19:49:49 följande:
    Lite hopp finns kvar....återstår att se om det dyker upp nån tant på fredag eller inte! Obestämd Nångång måste det ju bli bebis, å vi är mer än redo att plussa Glad
    Hoppas, hoppas på en bebis och ingen mens
  • mammave

    Hoppas2012: Konstigt att det först var ett svagt streck o sen inte.

    Ni andra som fått mf började ni på en gång efter det? Alla säger så olika. En del säger att man ska vänta en mens medan andra säger att detta råd bara beror på att man ska ha koll på mensens första dag och att man ska hunnit bearbeta det psykiskt. Vad har ni andra fått för råd och varför just detta råd? Skulle vara tacksam om jag får flera synpunkter på detta.

    Ciccie86: låter väldigt jobbigt :( Hoppas det vänder snart.


    JZ79 skrev 2012-05-17 14:52:55 följande:
    Idag känner jag mig låg å tänker att mensen kommer nog imorgon :/ Tog en lång promenad tidigare för att rensa skallen, slutade med att jag gick förbi en affär på vägen hem å köpte bindor...
    :(
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus